Hasňa Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 kamilb: Sorry, humor stranou, ja jsem fakt nepochopil, co jsi měl na mysli. Jinak bych reagoval a něco normálně napsal. S tebou mě bavilo kecat i osobně na přímo, určitě bych to nějak neutnul schválně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Ano,stejne tak,jako produkt oznaceny swiss made ani zdaleka neznamena,ze je to sakum prdum ze Svycarska,ze ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Ja tomu naopak rozumiem, také negatívne reakcie si tu členovia sekty vyrábajú sami svojím fanatizmom, a stavaním Damaska tam, kde nemá čo robiť - pomaly až k Langemu a jeho synčekom. A bude iba horšie - Alda naverboval Hasňu, to už bude k*rva dvojka, to je silný kaliber. F.No vis, ja se rad bavim o hodinkach, rad o nich ctu a rad si o nich s ostatnimi pisu. Tahle tvoje veta souvisi presne s tim, co jsem psal Chumpusovi.Covek se snazi prinest informaci, pak prijde IDIOT, napsise picovinu, pridaji se k nemu dalsi a je vymalovano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 K limitom tejto upravy puzdra som myslel, ze nie je mozne, resp. by sa to priecílo zameru, kombinovat na puzdre lestene a matne plochy. > To není pravda. Model DK101 je ze stejného materiálu a kombinuje na pouzdru dokonce 3 druhy povrchu, pískovaný, broušený a leštěný. Jde to asi dost těžko, dráze, ale jde to a dělají to.Jo, ale DK101 neni tool model a v tom pripade je v mojich ociach odolnost puzdra menej dolezita. Pri cisto tool modeloch by kombinacia s lestenymi plochami nedavala zmysel, nakolko by dlhsim opotrebovanim vznikal silny kontrast. Ale ako argument k nemoznosti opracovnia to beriem. Tie tri upravy puzdra mozu vyzerat hodne dobre a rad by som to videl nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Ano,stejne tak,jako produkt oznaceny swiss made ani zdaleka neznamena,ze je to sakum prdum ze Svycarska,ze ano...Tady ani tak nejde o dily, ale o misto vyroby strojku a misto slozeni... zkusim napsat kamaradovi, co pracoval 3 roky v Tokiu na ustredi prumyslove firmy.. nicmene tato diskuse uz patri do jineho vlakna.. dneska se to tak mele :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 5. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Covek se snazi prinest informaci, pak prijde IDIOT, napsise picovinu, pridaji se k nemu dalsi a je vymalovano.Souhlas. Jen abychom si rozuměli, předpokládám, že ten, kdo přinesl informaci, jsem já... Kdo je ale ten idiot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Chumpusi proc fanatickeho ? Me ty hodinky bavi, zajimam se o tu znacku, pristup lidi, kteri je delaji uz nekolik let a nekdy clovek musi reagovat na spoustu napsanych capin a nesmyslu. Ve finale se porad opakuje a uznavam, ze to potom vypada tak, jak to vypada. Ale ver, ze vim o chybach a pokud od nekoho zaznela nejaka racionalni vytka, umim to uznat.Co se tyce toho srovnani, srovnaval jsem si je ja, pro sebe, jedny jsem chtel dat pryc, ver, ze me to nebavilo a urcite nemam tyhle stavy sam 16k se mi zda za tah Damasko naprosto v poradku. IWC je na tom podstatne hur, na Black bay stoji 25k. Tady nesouhlasim.Já to všechno beru, ale ono toho opravdu bylo moc. Vidělo to tak opravdu hodně lidí Jinak věřím, že nějaký kec na wus tě neodradil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 No vis, ja se rad bavim o hodinkach, rad o nich ctu a rad si o nich s ostatnimi pisu. Tahle tvoje veta souvisi presne s tim, co jsem psal Chumpusovi.Covek se snazi prinest informaci, pak prijde IDIOT, napsise picovinu, pridaji se k nemu dalsi a je vymalovano. Alda, Tebe by mohol Konrád fakt poďakovať - pekne mu kazíš marketing .-)?a už ste vlastne dvaja, nie si v tom sám. Bez ohľadu na to že uznám, že toho vieš o hodinkách dosť, krásne to zabíjaš svojím fanatizmom a slepotou. Len tak ďalej, ešte sa tu dočkáme periel .-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Souhlas. Jen abychom si rozuměli, předpokládám, že ten, kdo přinesl informaci, jsem já... Kdo je ale ten idiot?No asi bych k tomu mel dodat, ze to krome jednoho prispevku, na ktery jsem reagoval, nesouvisi s timto vlaknem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 toto porovnavanie pipikov je naozaj usmevne zabava sa zacne az ukazes ty svojho ale ja to fakt beriem cele ako fun, pozeram ze niektori sa rozohnili za posledne tri hodiny.. uhhh.. ako spomenul shag - desim sa toho co bude na vianoce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Já to všechno beru, ale ono toho opravdu bylo moc. Vidělo to tak opravdu hodně lidí Jinak věřím, že nějaký kec na wus tě neodradil. Hodne lidi videlo dloooouho jenom Aldu. Nikdo jiny bohuzel nebyl. A stale nas je proti vam, Seikarum, Rolexarum atd. malo. Kluci, ja tady uz Xkrat zaregistroval nekdy az neprimerenou obhajobu techto znacek a kolikrat to opravdu nebylo objektivni. No me to nevadi a mam rad, kdyz je nekdo pro neco nadseny a bavi ho to a stoji si za svym, i kdyz je to nekdy mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Na Vanoce bych si pral malyho robutka(puvod snad uvadet nemusim),aby mi smontoval dvoje MM300.Slo by to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ..jo,Aldo,byt se mi libi tvoje prubojnost a nadseni,uprimne si nemyslim,ze by te na MM sral hardlex,neni to dlouho,co jsme si o tom ve vlane psali,byl jsi spokojeny s tim,ze je cistej a snasi toho dost.Hlavne made in Japan.To ti to behem mesice/dvou najednou pripadalo jinak?Neutocim,ptam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ..jo,Aldo,byt se mi libi tvoje prubojnost a nadseni,uprimne si nemyslim,ze by te na MM s..l hardlex,neni to dlouho,co jsme si o tom ve vlane psali,byl jsi spokojeny s tim,ze je cistej a snasi toho dost.Hlavne made in Japan.To ti to behem mesice/dvou najednou pripadalo jinak?Neutocim,ptam se.Uprimne, hardlex mi lezel ze zacatku v zaludku opravdu hodne. O korunce a tubusu v jednom kuse s pouzdrem jsem vedel a trapilo me to hodne, myslim, ze kamilb muze potvrdit. Spolu jsme u piva špekulovali, jak ho udrzet co nejdele pri zivote. Neskutecny chronomagor ten kamilb Ruzne se to menilo, chvili mi vadilo to (napr. hardlex), pak to preslo a vadilo zase neco jineho (tubus), az se to jednou spolu vsechno protlo. Hardlex, tubus, lestenky, neoverene "vyrobeno v malajsii atd. mezi tim chodis doma kolem Damasko, ktere postradaji vsechno to, co mi na MM vadi a ktere mas na ruce vzdy, kdyz by si chtel mit seiko, ale nemuzes, no a bylo hotovo Nejsem typ. ktery umi stridat vicero hodinek, bohuzel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Dekuju za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Jo, ale DK101 neni tool model a v tom pripade je v mojich ociach odolnost puzdra menej dolezita. Pri cisto tool modeloch by kombinacia s lestenymi plochami nedavala zmysel, nakolko by dlhsim opotrebovanim vznikal silny kontrast. Ale ako argument k nemoznosti opracovnia to beriem. Tie tri upravy puzdra mozu vyzerat hodne dobre a rad by som to videl nazivo. Ja bych to, za sebe, Viděl právě přesně naopak. Na tool hodinkách by mi ty škrábance a otluky vadily v delším horizontu méně, nějak to k nim patří, než na blýskavých a z části leštěných oblekovkách. Ideální je samozřejmě mít s toho špičkového materiálu všechny, že ano, , ale kdybych si měl, dívajíc se do hlavně pistole, vybrat, tak bych chtěl, aby co nejvíce odolné proti poškrábání byly právě ty casual leštenky. A to DK101 právě splňuje. Jiné takové najít může být překvapivě velký problém. Vlastně takhle z fleku si na žádné jiné nevzpomínám. Pár keramických bude, ale z takové "tvrdooceli" me žádné, bez googlu, v tomhle okamžiku nenapadájí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Na Vanoce bych si pral malyho robutka(puvod snad uvadet nemusim),aby mi smontoval dvoje MM300.Slo by to? ...ardlex, tubus, lestenky, neoverene "vyrobeno v malajsii atd. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ...no no,snad jsem si toho k těm Vánocům zase tolik nepřál,ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Jsem rad Instante, ze jsi nad veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ...mám prosbu, zkuste si zítra v klidu své přípěvky po sobě přečíst, je to často smutné, zvláště pokud jste byli při psaní střízliví...na recenzi kašlu...jdu se modlit.Já bych tu recenzi rád viděl. Opravdu. Zajímal by mě podrobnější pohled na Damasko od někoho jiného než od tradičních obhájců (toto označení není myšleno v negativním slova smyslu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.