FrantisekH Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Sibiř na hrad !!!radši bych to upřesnil hele.. tanky jsou skoro za kopcema :-((
FrantisekH Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Aha, takže nazývání skupiny lidí opicema je názor bez pokrytectví a falešné korektnosti? Už to nepij ani ředěné!hele včera v televizi říkali že člověk se vyvinul z opice a má cca 92% společné DNA...horší by bylo nazývat opice lidma
Hasič Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Aha, takže nazývání skupiny lidí opicema je názor bez pokrytectví a falešné korektnosti? Už to nepij ani ředěné!Aha, takže nazývání skupiny lidí opicema je názor bez pokrytectví a falešné korektnosti? Už to nepij ani ředěné!Prijd se podivat do jejich lidskeho obydli v chanove! Muj bavorsky barvar si do kotce nesere a necura!
decebal Odesláno 4. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Decenbale jdi do zadele! My nejsme rasisti, jen jsme uz mene trpelivy s cikanskym etnikem. Zkus pochopit, ze mame vsichni spatnou zkusenost. Trochu jsme se nechali unest, ale rasisti nejsme. V pripade cikanu se jiz jedna o pozitivni rasismus, kdy jsme utlacovani my , jako vetsina. Kdyz chcema rovne podminky pro vsechny, tak jsme rasisti, a to se nam nelibi. HasicTobě už jsem toho napsal dost, tvé názory znám a stačí mi to, nemusíš pokračovat.
decebal Odesláno 4. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2014 BTW, v tomhle vlákně jsem požádal o odpověď moderátory, takže mi není příliš jasné, proč se zde rojí místní lůza...
Hasič Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Byls nekdy v takovem lidskem obydli, kdy je plna vana vykalu, misto hajzlu dira a na chodbe jak minove pole? Odpovez
Frantik Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Aha, takže nazývání skupiny lidí opicema je názor bez pokrytectví a falešné korektnosti? Už to nepij ani ředěné!Když neumíš normálně diskutovat, jsi pro smích :-)
Hasič Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Luza jsi ty a tobe rovni. Sibir i kamil jsou dobry lidi, a jdi do zadele! Tak pravil Zarathustra
decebal Odesláno 4. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Když neumíš normálně diskutovat, jsi pro smích :-)Tak se směj a buď rád, že to máš zadarmo.
sibirnaya Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 tak znovu, me nevadi asiate, afroamericane, arabove-ano, potkal jsem nesympatickeho inda, ale mam veskrze pozitivni zkusenosti jinak-lec s romskym etnikem mam mnoho negativnich zkusenosti a zazitku, pozitivni ani jeden, tudiz mam s cikany problem. a mam li odstoupit, udelej anketu, bude li vetsina pro, bez reci rezignuju..
Kristian.nov Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Decebale tebe bych k nim na pár hodin zavřel... Byl bys rád, že by to vodnesla jenom tvoje řiť...
Frantik Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Tak se směj a buď rád, že to máš zadarmo.Tak jo. A ty se nestyd, ze si cikán. Můžeš byt lepší člověk :-)
Hasič Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Ahoj sibir, jakou anketu, dej mu bednu bananu za vlezlost a nenavist, at ma pro opicky a sem neleze. Beztak je to nejakej provokater!
Micey Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Ja souhlasim. Moderatory bych potrestal odejmutim funkce a dutkou, Kamila exemplarne - zabavit doutniky a musel by si osmkrat precist vlakno o Damasku. Decebala bych dosadil na funkci cenzora a hlavniho ideologa. Kazdymu by se pri registraci treba zabavily jedny lepci hodinky a kdyby se decebalovi nelibilo, ze tady nekdo popise nejakou svoji zkusenost, propadly by vsemu lidu bez rozdilu rasy a vyznani.
decebal Odesláno 4. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2014 tak znovu, me nevadi asiate, afroamericane, arabove-ano, potkal jsem nesympatickeho inda, ale mam veskrze pozitivni zkusenosti jinak-lec s romskym etnikem mam mnoho negativnich zkusenosti a zazitku, pozitivni ani jeden, tudiz mam s cikany problem. a mam li odstoupit, udelej anketu, bude li vetsina pro, bez reci rezignuju..No konečně odpověď od datázaného. Já respektuju, že máš s cikány problém, ale to je tvá soukromá věc. Tohle fórum je veřejný prostor, kde až donedávna platila nějaká pravidla a dodržovaly se nějaké meze. Takže jako moderátor bys měl dbát na dodržování těch pravidel, nehledě na osobní preference. A tos neudělal, podle mě nemáš být moderátorem, není v tom nic osobního. Anebo, jak se ptám na začátku, politické debaty se zde netolerují a projevy rasismu a xenofobie ano? Podle reakcí v tom vlákně nejsem sám, kterého to zajímá.
Hasič Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Tak rozhodnuto, Sibir mi posle svole rolady a decebal bude jmenovan zastupcem vombudsmana moderator pro cikanskou problematiku, bez moznosti davat ban.
decebal Odesláno 4. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Tak jo. A ty se nestyd, ze si cikán. Můžeš byt lepší člověk :-)Bohužel nejsem. Tváří v tvář místním nadlidem bych rád byl.
Chumpus Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 No konečně odpověď od datázaného. Já respektuju, že máš s cikány problém, ale to je tvá soukromá věc. Tohle fórum je veřejný prostor, kde až donedávna platila nějaká pravidla a dodržovaly se nějaké meze. Takže jako moderátor bys měl dbát na dodržování těch pravidel, nehledě na osobní preference. A tos neudělal, podle mě nemáš být moderátorem, není v tom nic osobního. Anebo, jak se ptám na začátku, politické debaty se zde netolerují a projevy rasismu a xenofobie ano? Podle reakcí v tom vlákně nejsem sám, kterého to zajímá. Ostatní debatu ignoruji, vyjádřím se jen k jednomu - fórum není veřejný prostor, ale soukromý.
FrantisekH Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 hlavně ať mi nezačne chodit do virtuální hospody..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.