Přejít na obsah

Nefunkční moderátoři vč. root admina

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Aha, takže nazývání skupiny lidí opicema je názor bez pokrytectví a falešné korektnosti? Už to nepij ani ředěné!

hele včera v televizi říkali že člověk se vyvinul z opice a má cca 92% společné DNA...horší by bylo nazývat opice lidma

Odesláno

Aha, takže nazývání skupiny lidí opicema je názor bez pokrytectví a falešné korektnosti? Už to nepij ani ředěné!

Prijd se podivat do jejich lidskeho obydli v chanove! Muj bavorsky barvar si do kotce nesere a necura!

Odesláno

Decenbale jdi do zadele! My nejsme rasisti, jen jsme uz mene trpelivy s cikanskym etnikem. Zkus pochopit, ze mame vsichni spatnou zkusenost. Trochu jsme se nechali unest, ale rasisti nejsme. V pripade cikanu se jiz jedna o pozitivni rasismus, kdy jsme utlacovani my , jako vetsina. Kdyz chcema rovne podminky pro vsechny, tak jsme rasisti, a to se nam nelibi. Hasic

Tobě už jsem toho napsal dost, tvé názory znám a stačí mi to, nemusíš pokračovat. 

Odesláno

Když neumíš normálně diskutovat, jsi pro smích :-)
Odesláno

tak znovu, me nevadi asiate, afroamericane, arabove-ano, potkal jsem nesympatickeho inda, ale mam veskrze pozitivni zkusenosti jinak-lec s romskym etnikem mam mnoho negativnich zkusenosti a zazitku, pozitivni ani jeden, tudiz mam s cikany problem. a mam li odstoupit, udelej anketu, bude li vetsina pro, bez reci rezignuju..

Odesláno

Ahoj sibir, jakou anketu, dej mu bednu bananu za vlezlost a nenavist, at ma pro opicky a sem neleze. Beztak je to nejakej provokater!

Odesláno

Ja souhlasim. Moderatory bych potrestal odejmutim funkce a dutkou, Kamila exemplarne - zabavit doutniky a musel by si osmkrat precist vlakno o Damasku.

Decebala bych dosadil na funkci cenzora a hlavniho ideologa. Kazdymu by se pri registraci treba zabavily jedny lepci hodinky a kdyby se decebalovi nelibilo, ze tady nekdo popise nejakou svoji zkusenost, propadly by vsemu lidu bez rozdilu rasy a vyznani.

Odesláno

tak znovu, me nevadi asiate, afroamericane, arabove-ano, potkal jsem nesympatickeho inda, ale mam veskrze pozitivni zkusenosti jinak-lec s romskym etnikem mam mnoho negativnich zkusenosti a zazitku, pozitivni ani jeden, tudiz mam s cikany problem. a mam li odstoupit, udelej anketu, bude li vetsina pro, bez reci rezignuju..

No konečně odpověď od datázaného. Já respektuju, že máš s cikány problém, ale to je tvá soukromá věc. Tohle fórum je veřejný prostor, kde až donedávna platila nějaká pravidla a dodržovaly se nějaké meze. Takže jako moderátor bys měl dbát na dodržování těch pravidel, nehledě na osobní preference. A tos neudělal, podle mě nemáš být moderátorem, není v tom nic osobního. Anebo, jak se ptám na začátku, politické debaty se zde netolerují a projevy rasismu a xenofobie ano? Podle reakcí v tom vlákně nejsem sám, kterého to zajímá. 

Odesláno

Tak rozhodnuto, Sibir mi posle svole rolady a decebal bude jmenovan zastupcem vombudsmana moderator pro cikanskou problematiku, bez moznosti davat ban.

Odesláno

No konečně odpověď od datázaného. Já respektuju, že máš s cikány problém, ale to je tvá soukromá věc. Tohle fórum je veřejný prostor, kde až donedávna platila nějaká pravidla a dodržovaly se nějaké meze. Takže jako moderátor bys měl dbát na dodržování těch pravidel, nehledě na osobní preference. A tos neudělal, podle mě nemáš být moderátorem, není v tom nic osobního. Anebo, jak se ptám na začátku, politické debaty se zde netolerují a projevy rasismu a xenofobie ano? Podle reakcí v tom vlákně nejsem sám, kterého to zajímá. 

Ostatní debatu ignoruji, vyjádřím se jen k jednomu - fórum není veřejný prostor, ale soukromý. 

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...