Přejít na obsah

Nefunkční moderátoři vč. root admina

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení, byli byste tak laskavi a vyjádřili se k tomu, co se včera odehrávalo ve vlákně "Co mě dneska naštvalo?"? Několik členů se tam pídilo po vašich reakcích, vám však nestáli za odpověď. Tedy pardon, jeden z vás se vyjádřil, jeho odpověď připojuji. Máme to tedy chápat tak, že se podobné věci na tomto fóru tolerují? Politika ne a xenofobie ano? Podle mně (a zřejmě nejsem sám) jste včera totálně selhali. A Sibiř by měl, po tom jak se vyjádřil, IMHO funkci složit, při vší úctě k jeho fungování na fóru. 

A Kamile, ta sis nevšiml, že Tě v tom vlákně Panedge oslovil s tímto problémem? Ještě dávno před tím, než jsem zareagoval já? Normálně jsi v tom vlákně komunikoval, takže mi nezbývá než si myslet, že to opomenutí bylo úmyslné.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Decebale k tematu se vyjadrovat nebudu, stejne z tohoto vlakna nic nevznikne, ale teda zdá se mě, že jseš hroznej " trablmejkr". - i v jinejch vláknech.

Že se na to nevykašleš. 

Jo a Sibiř a kamil mají jako moderátoři moji plnou podporu.

Odesláno

Decenbale jdi do zadele! My nejsme rasisti, jen jsme uz mene trpelivy s cikanskym etnikem. Zkus pochopit, ze mame vsichni spatnou zkusenost. Trochu jsme se nechali unest, ale rasisti nejsme. V pripade cikanu se jiz jedna o pozitivni rasismus, kdy jsme utlacovani my , jako vetsina. Kdyz chcema rovne podminky pro vsechny, tak jsme rasisti, a to se nam nelibi. Hasic

Odesláno

Decebale k tematu se vyjadrovat nebudu, stejne z tohoto vlakna nic nevznikne, ale teda zdá se mě, že jseš hroznej " trablmejkr". - i v jinejch vláknech.

Že se na to nevykašleš. 

Jo a Sibiř a kamil mají jako moderátoři moji plnou podporu.

Která vlákna máš na mysli? A nevykašlu, to máš pravdu. 

Odesláno

Nic o xenofobii jsem nezaznamenal. Jen různorodé názory bez pokrytectvi a falešné korektnosti. Volání po umlceni názoru mi přijde trapné. Navíc modi tady nevysedavaji věcně, nemůžou byt všude.

Odesláno

Dajme moderatorom druhu sancu. Nech sa teraz cinia.

no ještě ty jsi nám tu chyběl...

Odesláno

Zakladatele tohondlec vlákna mám léta v ignoraci a mohu vám říct že jsem celkem spokojenej parchant.

Abych řekl pravdu kolikrát jsem měl nutkání jeho post rozkliknout a přečíst si ta hov*a, ale vždy jsem odolal.

Odesláno

Nic o xenofobii jsem nezaznamenal. Jen různorodé názory bez pokrytectvi a falešné korektnosti. Volání po umlceni názoru mi přijde trapné. Navíc modi tady nevysedavaji věcně, nemůžou byt všude.

Aha, takže nazývání skupiny lidí opicema je názor bez pokrytectví a falešné korektnosti? Už to nepij ani ředěné!

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...