rommir Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Zdravím. Nelícuje mi minutový věnec s indexy na ciferníku .Jde minutový věnec pootočit a vadu tím odstranit? Někdo tu kdysi psal ,že to nejde, ale minutové věnce se přeci dají i vyměnit ,tak by to snad mělo jít. Díky za odpovědi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 o tom pochybuju,pokud vím,je na pevno v ciferniku,tohle už se tady resilo mockrat,myslim,ze s tim toho moc nenadelas.
Peta-Biker Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Bez problémů, Valis na počkání to udělá, bez obav. Přijde mě, ale, že Ti luneta s cifrem sedí v pohodě - možná lehce dole u 6. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. října 2014 uživatelem Peta-Biker
323GT Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Bez problémů, Valis na počkání to udělá, bez obav. Přijde mě, ale, že Ti luneta s cifrem sedí v pohodě - možná lehce dole u 6. Má pootočený minutový věnec vůči ciferníku. Věnec ujíždí ve směru ručiček. Z fotky je to docela patrné.Ale upravit se to dá, pokud by to vadilo.
rommir Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Luneta s ciferníkem sedí, nesedí vnitřní věnec s minutovymi indexy.
Peta-Biker Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Luneta s ciferníkem sedí, nesedí vnitřní věnec s minutovymi indexy.A jo, moje chyba, blbě jsem to pochopil - ale to taky půjde.
rommir Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Tak pánové díky, příležitostně to zkusím nechat upravit. Valis je dost z ruky,v Praze bude asi nejrozumnější zkusit pana Frýdla ,nebo máte nějaké jiné doporučení?
villain83 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Treba Mechano(atelier K&M),kazdopadne jsem zvedavej na vysledek.
bohush Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Na tom kroužku je výstupek, který zapadne přesně na místo, ten výstupek by se musel zbrousit a kroužek nějak jinak zaaretovat v potřebné pozici. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 sem říkal,že to nebude jen tak,tenhle problém jsem četl mnohokrát a nepamatuju se,že by to někdo řešil nějakou opravou...nemožný to asi nebude,ale easy taky ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se