Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky už mi párkrát nabízeli tyhle čínský "švýcary", většinou jim ukážu ruku s mechanikami a přestanou otravovat. Ale tohle je fakt strašný. :gun_bandana:

Odesláno

Je mi z podivem, že na těch parkovištích neudělá pořádek ochranka (proč za těch pár kaček a asi dostávají výpalné), policajti v civilu by to měli zlikvidovat rychle a co slavní strážníci? Už jsem rasista, když vidím hnědočecha tak jsem sakra opatrný a držím se na distanc. Jsou ostudou tohoto státu

Odesláno

Ono to bylo trochu jinak, snědý občan vytáhl na prodej letecké prim v nos stavu, nabízel je nějakému člověkovi a protože jsem šel okolo a tento model ve sbírce ještě nemám tak jsem nezaváhal......... :clap:

Novináři to potom jako vždy trochu přibarvili.

Ponaučení: musím se motat častěji kolem parkovišť u nákupních center. :speak_cool:

Odesláno
  Flegi napsal:
Taky už mi párkrát nabízeli tyhle čínský "švýcary", většinou jim ukážu ruku s mechanikami a přestanou otravovat. Ale tohle je fakt strašný. :gun_bandana:

S tím ukazováním neblázni! Jestli potkáš někoho se sekáčkem, tak ti ujede i s rukou! :axehead:

Odesláno

Kamarád si takhle nechal vnutit nějaké hodinky (mimo jiné) před Kauflandem v Olomouci a teď jimi obšťastňuje své okolí. Jedny mi taky věnoval a používám je na tu nejhrubší práci, kde hrozí poškození. Musím ale říct, že žádné hodinky mi nejsou na ruce tak příjemné, jako tyhle. Mimochodem, tváří se jako chronografy a ciferníky chronografu mají jen nakreslené. Když nic, tak ten kámoš aspoň nedostal sekáčkem.

Odesláno
  Jura L napsal:
Nechci být za totálního rasistu, ale na podobný případy jsem už tady v Ostravě alergickej, pod sedadlem vozím masnou montpáku.

Taky tak, vozím plynovku, protože u nás ve městě už to neberou ani zářivky" Znám hodně přepadlích a mezi nimi i můj otec, který strávil kvůli mobilu a dvoum stovkám 3 týdny v nemocnici.

U nás to dělají romové mezi 10-15 lety, takže beztrestně!!

A věřte, až to potká mě, tak střílím hlava nehlava, protože, co se děje v tomhle státě nemá obdobi!!

Odesláno
  Vlastimil7664 napsal:
Taky tak, vozím plynovku, protože u nás ve městě už to neberou ani zářivky" Znám hodně přepadlích a mezi nimi i můj otec, který strávil kvůli mobilu a dvoum stovkám 3 týdny v nemocnici.

U nás to dělají romové mezi 10-15 lety, takže beztrestně!!

A věřte, až to potká mě, tak střílím hlava nehlava, protože, co se děje v tomhle státě nemá obdobi!!

Jo, jo rozumímti, ale raději jsem přešel na .45 ACP :gun_bandana:

Odesláno
  body3 napsal:
Jo, jo rozumímti, ale raději jsem přešel na .45 ACP :gun_bandana:

To je rozumnější, nejsem si totiž jistý, zda-li na ty opice plynovka funguje" budu to musit vyzkoušet :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...