Přejít na obsah

JeanRichard Graphiscope

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Asi max. kreativní odvaz co jsem na nich viděl, proč si ty hodinky nesundáš, když maluješ pokoje. Ne, tam je neuvidím, chtějí člověka, předvádějícího svou vlastní kreativitu až do maxima a třeba i na mostech a zdech. Líbí se mi, to jo, ale oním člověkem bohužel nejsem.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Nepridám pochvalu, pretože takéto dripping veci vyznejú len vo veľkých formátoch, v opačnom prípade to "umelecky" nepôsobí. Malé plus u tej farebnejšej verzii. Pánečku, ale postriekať hodinky a už to brať ako pridanú hodnotu...

Odesláno

Nápad teda nebol zlý, netreba zase znevažovať tento smer, ale kto videl na vlastné oči Pollocka, alebo autorov abstraktnej "spontánnej" maľby ako Goergesa Mathieau, uzná, že také veci na menšie rozmery nepatria, len na veľké plátna.  

Odesláno (upraveno)

Ti už teda taky samým zoufalstvím fakt nevědí co by. Jen si chlapci dál vychvalujte chlapácky potápěčský hodinky ........... 

Celý mi to přijde silně jako pocta undergroundovýmu umělci, který v Praze hned po revoluci tvořil cákáním barev na plátno jedno umění za druhým, svého času velice známá pražská figura ( mohutná) , jak se mu jen říkalo ??? Jen měl jinou barevnost - takhle lomený barvy tehdy myslím nebyly v pixle k sehnání.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

opravdu velka divocina. ale pozor: zkus na takovy hodinky nasadit nejakej normalni strap? a ses v haji :frusty: takovydle "limitky" jedine do trezoru...

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Zdá se, že udělali super model, zjistili, že udělali super model ..... a tak ho dojí, co to jde ..... ale co je dobré, že jsem zatím neviděl variantu, která by se mi nelíbila :D I když tohle je velký úlet. 

Cabinet de Curiosités je jiná káva.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...