Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkus si to tady prolezt a uvidis, ze narazis na neco lepsiho. Citizen je takova "nicmoc" znacka a navic jsou to quartzky. Za ty penize sezenes super mechaniky a urcite i automat. Mrkni treba na Certina Pilot nebo na Tissot. Ty Citizeny jsou hrozne preplacany, je na nich asi milion udaju. Navic je ma kdekdo a dost lidi je po chvili zkousi prodat v internetovych bazarech, ale bez sance.

Odesláno

uz jsem totu procital a tomto nevim jestli novem modelu tu neni nic :(

Zaprve nevim co je tak skvelyho na automatickym strojku chapu zeje to domecek plny kolecek ale ve finale to zas tak zhavy neni :))

Zadruhy ty hodinky tu moc lidi nema pac se u nas nikdy neprodavaly jen ten model s tim karbonovym paskem a ocelovym pouzdrem bez saphiru atd.

Zatreti miluju preplacany hodinky :D ale zas nenavidim faky tak todle je to nejlepsi co si za sve stavajici fin situace muzu dovolit :)

zajimalo by me prave pokud je tu uz nekdo ma (jakoze tech lidi bude urco malo) jaky maji snima zkusenosti.

Odesláno

Mám model AS 2031-060E,tedy v podstatě to samé jen ne chronograf,který mi přijde už opravdu moc komplikovaně asijský.Jinak hodinky to nejsou vůbec špatné.Zpracování je na úrovni,Quartz to sice je,ale pro technické hračičky má Eco-Drive svůj půvab obvzlášť v kombinaci s safír.sklem a radio controled.Jen zpracování tahu není nic extra a mě osobně se tento model více zamlouvá na řemínku (kor když jsou ve stylu pilotních hodinek).Já měl svůj model tedy na koženém řemínku a to je nic moc na 2

Odesláno
  techlak napsal:
Mám model AS 2031-060E,tedy v podstatě to samé jen ne chronograf,který mi přijde už opravdu moc komplikovaně asijský.Jinak hodinky to nejsou vůbec špatné.Zpracování je na úrovni,Quartz to sice je,ale pro technické hračičky má Eco-Drive svůj půvab obvzlášť v kombinaci s safír.sklem a radio controled.Jen zpracování tahu není nic extra a mě osobně se tento model více zamlouvá na řemínku (kor když jsou ve stylu pilotních hodinek).Já měl svůj model tedy na koženém řemínku a to je nic moc na 2

Mno ten tah na tom mym modelu se zda byt suprovej je to tak jemne zpracovane. Prave bych potreboval nekoho kdo ma ty same aby mi poradil co a jak stema budickama je tam jakychsi veci a moc tomu nerozumim :)

Odesláno
  gas napsal:
tady na fóru není quartz moc populární :)

Nejak nemuzu prijit na to co je spatneho na quarzu obzvlast kdyz stoji 25 000 ,- :)

Odesláno

Na Quartzu za 25tis skutečně není nic až tak půvabného,nicméně internetová cena kdekoli mimo ČR je cca 1/2 oproti maloobchodním cenám v ČR,proto je také těchto hodinek tolik v různých bazarech,přeci jen argumentace MOC je nejlepší pobídka ke koupi. A prodávající má minimálně 40% zisk ,což je suma více než pěkná. Ale to už je jiný příběh....

Odesláno
  techlak napsal:
Na Quartzu za 25tis skutečně není nic až tak půvabného,nicméně internetová cena kdekoli mimo ČR je cca 1/2 oproti maloobchodním cenám v ČR,proto je také těchto hodinek tolik v různých bazarech,přeci jen argumentace MOC je nejlepší pobídka ke koupi. A prodávající má minimálně 40% zisk ,což je suma více než pěkná. Ale to už je jiný příběh....

Mno ja je koupil (vcera prisly) v prepoctu za tech 13500,- cca cena u nas je vazne neskonala. Tak jinak co je tak skvelyho na automatickym strojku ? :) je jen nepresnejsi a nemyslim ze ty hodinky budu mit az do smrti ;) takze az se ohledi ojedou nebo cokoly tak je proste vymenim... coz by se u hodinek za 50 litru delalo jen tezko.

Odesláno
  Tomasak napsal:

Skoda ze ani jedny nejsou ty o kterych mluvim ale stejne diky ;)

Ja je nasel na ebay za cca 650 - 800 USD

Odesláno (upraveno)
  Messiah napsal:
Mno ja je koupil (vcera prisly) v prepoctu za tech 13500,- cca cena u nas je vazne neskonala. Tak jinak co je tak skvelyho na automatickym strojku ? :) je jen nepresnejsi a nemyslim ze ty hodinky budu mit az do smrti ;) takze az se ohledi ojedou nebo cokoly tak je proste vymenim... coz by se u hodinek za 50 litru delalo jen tezko.

Mechanicke strojky jsou proste ty nejlepsi strojky na svete a hlavne o nich je toto forum. Procti si to tady a pochopis :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
  Frantik napsal:
Mechanicke strojky jsou proste ty nejlepsi strojky na svete a hlavne o nich je toto forum. Procti si to tady a pochopis :thumbsup_anim:

jo da se to tak rict nicmene quarcovej strojek muze byt plne dostacujici a verim zeje tu spousta lidi co si nemysli ze automat je vsechno :)

Odesláno
  Messiah napsal:
jo da se to tak rict nicmene quarcovej strojek muze byt plne dostacujici a verim zeje tu spousta lidi co si nemysli ze automat je vsechno :)

Souhlas, třeba na sport bych si mechaniky nevzal :sleeping_03anim:

Odesláno
  letovod napsal:
Souhlas, třeba na sport bych si mechaniky nevzal :sleeping_03anim:

Celkove si myslim ze na quartzu neni nic spatnyho :) jen to nejsou klasicke hodinky ale 100x radsi quartz nez o dene muset natahovat ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...