Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

začnu trochu zeširoka 

umím vydržet půl roku bez hodinek

umím nesmyslně hodinky hromadit aniž bych je nosil, aneb sem línej je vyndavat z trezoru, štelovat a přemejšlet co bych asi tak neska nasadil = nosím prostě ty jedny co sou venku

tydle dvě formy hodinkový debility sem podstoupil za těch 7 let několikrát a vždycky si říkám .... přestaň už vole s pýčovinama x nejde to

ale ..........mám pocit že dozrávám :D

mám jedny gumový hodinky, který si určitě nechám, neb je to bezcenný kus ropy s kusem plechu odspod, ajnžto hodinky na mytí záchodu a další fekální aktivity

chodím ovšem čas od času mezi lidi, který ty moje hodinky vlastně vůbec nezjímaj, ale co kdybch narazil na podobnýho vosla ? co potom ? bych se hanbou propat s hodinkama z ropy

má to několik háčků, priorit a myšlenek 

1. mělo by se mi to líbit x to je dost těžký po tom co sem všechno vystřídal

2. neměl by to být automat x nejsem gestikulant a mojí řečí těla se mi to po třech dnech všechno zastaví = na h.o.v.n.o

3. viz bod 1

4. viz bod 2

5. chci aby mi eventuální akvizici Frantík pochválil ve vlákně "co máte dnes na ruce"

6. jsem vyčerpán x kašlu na to

7. viz bod 5

8. mělo by to bejt asi trochu sportovního charakteru x přeci jenom sem fešák

9. fešák nejsem x co teď ?

10. nevím co si počít s případnou korozí

k věci x jakože ty druhý hodinky k těm z ropy( a nic víc):

PAM 510 (natahoval bych f pondělí ráno s upomínkou v iphone) x  Seiko SBGA029J (ukazatel rezervy x mrzká náhrada za dlouhý péro, ale aspoň něco)

tak asi ty pam co ?

tak dík kucy

* to je šecko

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

začnu trochu zeširoka 

umím vydržet půl roku bez hodinek

umím nesmyslně hodinky hromadit aniž bych je nosil, aneb sem línej je vyndavat z trezoru, štelovat a přemejšlet co bych asi tak neska nasadil = nosím prostě ty jedny co sou venku

tydle dvě formy hodinkový debility sem podstoupil za těch 7 let několikrát a vždycky si říkám .... přestaň už vole s pýčovinama x nejde to

ale ..........mám pocit že dozrávám :D

mám jedny gumový hodinky, který si určitě nechám, neb je to bezcenný kus ropy s kusem plechu odspod, ajnžto hodinky na mytí záchodu a další fekální aktivity

chodím ovšem čas od času mezi lidi, který ty moje hodinky vlastně vůbec nezjímaj, ale co kdybch narazil na podobnýho vosla ? co potom ? bych se hanbou propat s hodinkama z ropy

má to několik háčků, priorit a myšlenek 

1. mělo by se mi to líbit x to je dost těžký po tom co sem všechno vystřídal

2. neměl by to být automat x nejsem gestikulant a mojí řečí těla se mi to po třech dnech všechno zastaví = na h.o.v.n.o

3. viz bod 1

4. viz bod 2

5. chci aby mi eventuální akvizici Frantík pochválil ve vlákně "co máte dnes na ruce"

6. jsem vyčerpán x kašlu na to

7. viz bod 5

8. mělo by to bejt asi trochu sportovního charakteru x přeci jenom sem fešák

9. fešák nejsem x co teď ?

10. nevím co si počít s případnou korozí

k věci x jakože ty druhý hodinky k těm z ropy( a nic víc):

PAM 510 (natahoval bych f pondělí ráno s upomínkou v iphone) x  Seiko SBGA029J (ukazatel rezervy x mrzká náhrada za dlouhý péro, ale aspoň něco)

tak asi ty pam co ?

tak dík kucy

* to je šecko

Jo jo je s Tebou těžký ,zase prodáváš Stowa marine, které jsem si jedny od tebe před časem koupil také ve skvělém stavu a dělaly mi radost,u tebe lituji jen jedné věci,že jsem od Tebe nekoupil Ulysse Nardin já blbec.Fajn den a nesmutni jsme na tom všichni stejně

Odesláno (upraveno)

Kolik za to chceš dát?

Jinak mě teda napadá něco, za co tě Frantik určitě nepochválí :D

Aha, sorry, blbě čtu, ty už máš vybráno..

Upraveno uživatelem Horhe
Návštěvník YPO
Odesláno

Tak asi ty Damaska co ma Hasna ne, s rucnim natahem a inhousem (DK101)? Ja vim ze te na nich neco s..e, ale nevim co..

bod 10 ? :)

Kolik za to chceš dát?

co nejmíň, nejsem Ročilt

Návštěvník YPO
Odesláno

nejsem si jistej, ale 1950 sem nikdy neměl a todle pouzdro znám .... takže sem si jistej .... asi 

Návštěvník YPO
Odesláno

vole čekal sem nějaký seiko wow a hovno .... vy ste teda diletanti

Návštěvník YPO
Odesláno

na to nemám koule a peníze ..... vlastně si myslím, že za Damasko sem tady utratil po Hašnovi nejvíc peněz (co sem stihnul postřehnout) ...... každopádně Damasko neřeší můj problém .... vono vlastně skoro nic  :D

Odesláno

Zpátky ke kořenům,krovák v prkýnku a sluneční hodiny

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...