Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 začnu trochu zeširoka umím vydržet půl roku bez hodinekumím nesmyslně hodinky hromadit aniž bych je nosil, aneb sem línej je vyndavat z trezoru, štelovat a přemejšlet co bych asi tak neska nasadil = nosím prostě ty jedny co sou venku tydle dvě formy hodinkový debility sem podstoupil za těch 7 let několikrát a vždycky si říkám .... přestaň už vole s pýčovinama x nejde to ale ..........mám pocit že dozrávám mám jedny gumový hodinky, který si určitě nechám, neb je to bezcenný kus ropy s kusem plechu odspod, ajnžto hodinky na mytí záchodu a další fekální aktivity chodím ovšem čas od času mezi lidi, který ty moje hodinky vlastně vůbec nezjímaj, ale co kdybch narazil na podobnýho vosla ? co potom ? bych se hanbou propat s hodinkama z ropy má to několik háčků, priorit a myšlenek 1. mělo by se mi to líbit x to je dost těžký po tom co sem všechno vystřídal2. neměl by to být automat x nejsem gestikulant a mojí řečí těla se mi to po třech dnech všechno zastaví = na h.o.v.n.o3. viz bod 14. viz bod 25. chci aby mi eventuální akvizici Frantík pochválil ve vlákně "co máte dnes na ruce"6. jsem vyčerpán x kašlu na to7. viz bod 58. mělo by to bejt asi trochu sportovního charakteru x přeci jenom sem fešák9. fešák nejsem x co teď ?10. nevím co si počít s případnou korozí k věci x jakože ty druhý hodinky k těm z ropy( a nic víc): PAM 510 (natahoval bych f pondělí ráno s upomínkou v iphone) x Seiko SBGA029J (ukazatel rezervy x mrzká náhrada za dlouhý péro, ale aspoň něco) tak asi ty pam co ? tak dík kucy * to je šecko
huhu4d Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 pam 510. ine ti Frantik nepochvali...
Conrad Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 začnu trochu zeširoka umím vydržet půl roku bez hodinekumím nesmyslně hodinky hromadit aniž bych je nosil, aneb sem línej je vyndavat z trezoru, štelovat a přemejšlet co bych asi tak neska nasadil = nosím prostě ty jedny co sou venku tydle dvě formy hodinkový debility sem podstoupil za těch 7 let několikrát a vždycky si říkám .... přestaň už vole s pýčovinama x nejde to ale ..........mám pocit že dozrávám mám jedny gumový hodinky, který si určitě nechám, neb je to bezcenný kus ropy s kusem plechu odspod, ajnžto hodinky na mytí záchodu a další fekální aktivity chodím ovšem čas od času mezi lidi, který ty moje hodinky vlastně vůbec nezjímaj, ale co kdybch narazil na podobnýho vosla ? co potom ? bych se hanbou propat s hodinkama z ropy má to několik háčků, priorit a myšlenek 1. mělo by se mi to líbit x to je dost těžký po tom co sem všechno vystřídal2. neměl by to být automat x nejsem gestikulant a mojí řečí těla se mi to po třech dnech všechno zastaví = na h.o.v.n.o3. viz bod 14. viz bod 25. chci aby mi eventuální akvizici Frantík pochválil ve vlákně "co máte dnes na ruce"6. jsem vyčerpán x kašlu na to7. viz bod 58. mělo by to bejt asi trochu sportovního charakteru x přeci jenom sem fešák9. fešák nejsem x co teď ?10. nevím co si počít s případnou korozí k věci x jakože ty druhý hodinky k těm z ropy( a nic víc): PAM 510 (natahoval bych f pondělí ráno s upomínkou v iphone) x Seiko SBGA029J (ukazatel rezervy x mrzká náhrada za dlouhý péro, ale aspoň něco) tak asi ty pam co ? tak dík kucy * to je šeckoJo jo je s Tebou těžký ,zase prodáváš Stowa marine, které jsem si jedny od tebe před časem koupil také ve skvělém stavu a dělaly mi radost,u tebe lituji jen jedné věci,že jsem od Tebe nekoupil Ulysse Nardin já blbec.Fajn den a nesmutni jsme na tom všichni stejně
Micey Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Tak asi ty Damaska co ma Hasna ne, s rucnim natahem a inhousem (DK101)? Ja vim ze te na nich neco sere, ale nevim co..
Horhe Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 (upraveno) Kolik za to chceš dát? Jinak mě teda napadá něco, za co tě Frantik určitě nepochválí Aha, sorry, blbě čtu, ty už máš vybráno.. Upraveno 17. října 2014 uživatelem Horhe
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Tak asi ty Damaska co ma Hasna ne, s rucnim natahem a inhousem (DK101)? Ja vim ze te na nich neco s..e, ale nevim co.. bod 10 ? Kolik za to chceš dát?co nejmíň, nejsem Ročilt
bandicoot Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Seš si jistej, že tě nebude srát, že 510 nemaj pouzdro 1950?
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 nejsem si jistej, ale 1950 sem nikdy neměl a todle pouzdro znám .... takže sem si jistej .... asi
Micey Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 No tak Big Vaughan. Ty zas nejsou moc sportovni. Nejaky ty Vulcainy uz jsem ti taky cpal.. Seru na to:)
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 vole čekal sem nějaký seiko wow a hovno .... vy ste teda diletanti
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 na to nemám koule a peníze ..... vlastně si myslím, že za Damasko sem tady utratil po Hašnovi nejvíc peněz (co sem stihnul postřehnout) ...... každopádně Damasko neřeší můj problém .... vono vlastně skoro nic
Frantik Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 No 510 jsou jasna volba! Kup je a za 3 měsíce mi je můžeš prodat! :-)
Frantik Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 .......a mezitím ti budu megazavidet
Conrad Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Zpátky ke kořenům,krovák v prkýnku a sluneční hodiny
Návštěvník Alda Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Hentschel H2. A Frantik ti je nepochvali. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Tohle ... akorat to je z titanu a není to asi tak tezky jak to vypada a to by vadilo me.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 bych rači těžký, ale má to koule co ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se