ragač Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Dobrý den Všem, nedávno jsem zdědil jedny hodinky této značky.Říká se , že darovanému koni na zuby nehleď, ale zajímalo by mě zda jsou hodinky skutečně originály.Na zadní straně je označení no.125..nevíte nějaké znaky, jak se dá ověřit pravost?Vím, že u hodinek od Rolexu to není problém.Děkuji.Ragač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alt Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Chtelo by to foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Dobrý den Všem, nedávno jsem zdědil jedny hodinky této značky.Říká se , že darovanému koni na zuby nehleď, ale zajímalo by mě zda jsou hodinky skutečně originály.Na zadní straně je označení no.125..nevíte nějaké znaky, jak se dá ověřit pravost?Vím, že u hodinek od Rolexu to není problém.Děkuji.Ragač Ahoj nahraj sem prosím foto a uvidíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Dobrý den Všem, nedávno jsem zdědil jedny hodinky této značky.Říká se , že darovanému koni na zuby nehleď, ale zajímalo by mě zda jsou hodinky skutečně originály.Na zadní straně je označení no.125..nevíte nějaké znaky, jak se dá ověřit pravost?Vím, že u hodinek od Rolexu to není problém.Děkuji.Ragač pravost jde overit jednoduse, napr. clen fora mechano je znalec hodinek z glashutte, otazka je jake mas GUB ? pokud jsou to hodinky vyrobene za ery NDR - tak jsou jiste fajn, ale nedostahuji takovych paramatru jako predvalecne a porevolucni ( cca od 1992); pokud trochu projedes google zjistis mozna i sam jestli mas original z ktere tovarny a z ktereho roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragač Odesláno 20. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 tady to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 no. 125.000.000 by bylo pravdivejsi, bohuzel dle meho nazoru jsou to fake jak hrom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Řekl by jsem, že je to fake... ale jesli je to originál, tak máš na nové auto, maji totiž komplikaci tourbillon (nebo aspon to tak teda vypadá) a nejlevnější hodinky s tourbillon stojí tuším nejakých 13tis. EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 (upraveno) Take se priklanim k tomu, ze toto dedictvi diru do sveta neudela ... (mozna to pak bude chtit prejmenovat nazev topicu) Upraveno 20. června 2007 uživatelem Skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Jsou moc hezký, ale ten turbilion opravdu prozrazuje, že je to fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 (upraveno) bohuzel http://www.exactreplicawatches.com/index.p...products_id=220 cena je zhruba 135 liber, u tohoto modelu GO Karee - vypada strojek preci jenom jinak zhruba takhle http://www.thepurists.net/Patrons/Members/...l2004/GO_13.jpg Upraveno 20. června 2007 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragač Odesláno 20. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 no já jsem to tušil...i tak díky za odpbornou pomoc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se