Přejít na obsah

Glashutte

ragač

Doporučené příspěvky

Dobrý den Všem,

nedávno jsem zdědil jedny hodinky této značky.Říká se , že darovanému koni na zuby nehleď, ale zajímalo by mě zda jsou hodinky skutečně originály.Na zadní straně je označení no.125..nevíte nějaké znaky, jak se dá ověřit pravost?Vím, že u hodinek od Rolexu to není problém.Děkuji.Ragač

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den Všem,

nedávno jsem zdědil jedny hodinky této značky.Říká se , že darovanému koni na zuby nehleď, ale zajímalo by mě zda jsou hodinky skutečně originály.Na zadní straně je označení no.125..nevíte nějaké znaky, jak se dá ověřit pravost?Vím, že u hodinek od Rolexu to není problém.Děkuji.Ragač

Ahoj nahraj sem prosím foto a uvidíme :-)

Odkaz ke komentáři

Dobrý den Všem,

pravost jde overit jednoduse, napr. clen fora mechano je znalec hodinek z glashutte, otazka je jake mas GUB ? pokud jsou to hodinky vyrobene za ery NDR - tak jsou jiste fajn, ale nedostahuji takovych paramatru jako predvalecne a porevolucni ( cca od 1992); pokud trochu projedes google zjistis mozna i sam jestli mas original z ktere tovarny a z ktereho roku

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...