Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobrý den Všem,

nedávno jsem zdědil jedny hodinky této značky.Říká se , že darovanému koni na zuby nehleď, ale zajímalo by mě zda jsou hodinky skutečně originály.Na zadní straně je označení no.125..nevíte nějaké znaky, jak se dá ověřit pravost?Vím, že u hodinek od Rolexu to není problém.Děkuji.Ragač

Posted
Dobrý den Všem,

nedávno jsem zdědil jedny hodinky této značky.Říká se , že darovanému koni na zuby nehleď, ale zajímalo by mě zda jsou hodinky skutečně originály.Na zadní straně je označení no.125..nevíte nějaké znaky, jak se dá ověřit pravost?Vím, že u hodinek od Rolexu to není problém.Děkuji.Ragač

Ahoj nahraj sem prosím foto a uvidíme :-)

Posted
Dobrý den Všem,

pravost jde overit jednoduse, napr. clen fora mechano je znalec hodinek z glashutte, otazka je jake mas GUB ? pokud jsou to hodinky vyrobene za ery NDR - tak jsou jiste fajn, ale nedostahuji takovych paramatru jako predvalecne a porevolucni ( cca od 1992); pokud trochu projedes google zjistis mozna i sam jestli mas original z ktere tovarny a z ktereho roku

Posted

Řekl by jsem, že je to fake... ale jesli je to originál, tak máš na nové auto, maji totiž komplikaci tourbillon (nebo aspon to tak teda vypadá) a nejlevnější hodinky s tourbillon stojí tuším nejakých 13tis. EUR

Posted (edited)

Take se priklanim k tomu, ze toto dedictvi diru do sveta neudela ... (mozna to pak bude chtit prejmenovat nazev topicu)

Edited by Skeleton