Wrch Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2014 V 19. 10. 2014 v 19:37, filo-boxer napsal: Mel bys v nich mit klaibr 3035 a ten ma udavanou rezervu chodu 48 hodin. Děkuji za informaci...Na tu rezervu jsem zvědav, ale předpokládám (a doufám), že bude v pořádku, když jsou hodinky po servise.
Wrch Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Kolegové, gratulace přibývají - jsem opravdu moc rád a děkuji mockrát. Včera jsem poprvé na vlastní oči poznal funkci "Datejust" a přijde mi to geniální!
Wrch Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Neskutečně pohodlné hodinky. Možná je to tahem Jubileé, možná velikostí 36 mm, ale nejspíš to bude kombinací obojího a k tomu ještě něco navíc. Super...Jsou jedním slovem skvělé!
Tag Heuer LV Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Pripajam sa ku gratulacii su perfektne!
Wrch Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Jejich váha je taky skvělá ...další důvod úžasné pohodlnosti.(Omegy se od zakoupení Roleb jen vrtí ve winderu)
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Tenhle typ, i přesně na tomhle tahu, a bílé Exp. 2 s oranžovou GMT rukou. Dvoje moje nejoblíbenější Rolexy. Takže super!
Wrch Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 ... pár lidí mi tvrdilo, že jsou určitě dámské (kvůli velikosti).
FraK Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Gratuluji. Jsou paradni. Mel jsem podobny vyvoj jako ty. Taky jsem si myslel, ze Rlx je jen pro snoby a jeste navic osklivy. Dnes je vidim jako nadcasove hodinky, ktere patri ve sve cenove kategorii k naproste spicce a uz bych nemenil. Tak si je uzivej. Damske urcite nejsou.
RobertPlant Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Nádherná klasika! Ještě GMT-Master a máš nejdokonalejší kombo
Wrch Odesláno 20. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Lepší než studovat je prokrastinovat s Rolbama!! Jupí ;-)
Jsilver Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Pridavam se ke gratulaci, dobra volba a super stroj
Wrch Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Všem Vám moc děkuji za gratulace - potěší to. Hodinky jsou to vskutku parádní. Líbí se mi stále víc a víc Opakuji se, ale vždy když si uvědomím, jak jsou staré, musím smeknout... Jde z toho opravdu jakási úctyhodná energie Nikdy jsem na vintage kousky nijak extra zaměřený nebyl, ale tyto krásky ve mně "cosi" probudily... ...tedy vyjma vintage Vacheron Constantin, tam mě ta nadčasovost fascinuje již dlouho - třeba někdy...
Wrch Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) BTW: Snad se mi někdy podaří zachytit, jak krásný číselník mají! Hraje tóny od perleťově světle modré, přes velmi tmavě modrou, až po šedou... Really amazing!! Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem Wrch
ZZalesky Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Krasavice! Jak jsi si zvykal na velikost? Taky o nejakych RLX ve stejnem prumeru uvazuji, ale bojim se, ze budou az moc male..
Wrch Odesláno 28. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 V 28. 11. 2014 v 16:21, ZZalesky napsal: Krasavice! Jak jsi si zvykal na velikost? Taky o nejakych RLX ve stejnem prumeru uvazuji, ale bojim se, ze budou az moc male.. Díky. Právě ta velikost je jeden z důvodů, proč jsem si je tak rychle oblíbil. Nejdříve jsem se toho taky bál, přeci jen jsem byl zvyklý na své Bondovky (velikost tuším 41,5 mm) a konečně jsou nyní přece jen trendy hodinky větších rozměrů. Nicméně jsem nakonec velikostí opravdu velmi mile překvapen a musím říci, že menší hodinky jsou úžasně pohodlné, praktické a vypadají skvěle. Na ruce o nich ani nevíš, tedy pokud nechceš. Také mi zatím sedly parádně pod rukáv každé košile, to je pro mě hodně důležité. Nejlepší by asi bylo, pokud by jsi měl možnost někde nějaké menší hodinky vyzkoušet, zda budou vyhovující, ale za mě je mohu jen doporučit
matino Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Gratulujem! Som na zaciatku chronomanie, a Rolex je moj dlhodoby sen/ciel. A vzdy ked si precitam prispevok ako Rolex naplnil ocakavania, doda mi to energiu na tom aby som pracoval na splneni toho sna
Wrch Odesláno 1. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 V 28. 11. 2014 v 20:17, matino napsal: Gratulujem! Som na zaciatku chronomanie, a Rolex je moj dlhodoby sen/ciel. A vzdy ked si precitam prispevok ako Rolex naplnil ocakavania, doda mi to energiu na tom aby som pracoval na splneni toho sna ...díky. Je super, že už máš na začátku cesty představu o cíli. Ať si tedy sen splníš co nejdříve
Wrch Odesláno 2. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 (upraveno) Dnes jsem opět Rolby provětral a neskutečně si to užil. Jsou skvělé a mám je rád I přes hromadu práce jsem se pokusil udělat pár fotek - zachytit to jejich kouzlo... avšak nejde mi to. Stále to není ono Čím více se snažím, tím více obdivuji některé kolegy, kteří dokážou hodinky tak krásně blejsknout I tak si ale dovoluji podělit se o pár dnešních fotek Upraveno 2. prosince 2014 uživatelem Wrch
mlsoun1 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Mě se ty fotky,samozřejmě i hodinky líbí .A rád navštěvuji Tvé vlákno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se