Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Btw: Mám mezeru ve svém chronovzdělání - "Rybky" jsou které?  

Tipoval bych Steelfish od B. 

Čas dát si pauzu

:wine:

Fotka super, zkouškové v plném proudu?

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tipoval bych Steelfish od B. 

Pravda! To by mohly být ony..

Fotka super, zkouškové v plném proudu?

Ano..  :sick01:   

Jinak děkuji ;)

Upraveno uživatelem Wrch
Odesláno

Ano,jsou to ony.Breitling je má milovaná značka.Měl jsem již čtvery,ale myslím si,že tyto jsou ty pravé pro mne.Jen jednou jsem je zkusil a jiskra okamžitě přeskočila.

Jinak Ti držím palce,aby jsi vše zvládl ;) Když jsem nedávno obhajoval habilitační práci,tak jsem hodinky raději zamkl do trezoru,abych byl v klidu.

Odesláno

Ano,jsou to ony.Breitling je má milovaná značka.Měl jsem již čtvery,ale myslím si,že tyto jsou ty pravé pro mne.Jen jednou jsem je zkusil a jiskra okamžitě přeskočila.

Jinak Ti držím palce,aby jsi vše zvládl ;) Když jsem nedávno obhajoval habilitační práci,tak jsem hodinky raději zamkl do trezoru,abych byl v klidu.

Děkuji pěkně :-) Zatím to jde fajn.. U mě je největší problém s časem, asi to znáš dobře sám. Doufám, že jsi práci úspěšně obhájil a teď už Tvoje kroky vedou k profesorovi...

Jinak Breitle jsou parádní, taky si jednou nějaké chci zkusit koupit. Koho znám, je s nimi velice spokojený :smile_anim:

Odesláno

Není za co,Michale ;) Vše dopadlo dobře,je to pěkné když mne oslovují pane docente.Nesnášel jsem,když mne někdo oslovoval titulem.Ale tento má jistou váhu.Profesura je již další krok..........

B.,doporučuji.Snad to nebude tak zdlouhavé jako u mne.Rolex je další meta,chtěl jsem suby,vlastně chci.Ale čistě oblekové Rolex,nemají chybu.Ty Tvoje se mi moc líbí,takže postuj foto.Dál a dál,kámo :cheers:

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...