Liqid Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Btw: Mám mezeru ve svém chronovzdělání - "Rybky" jsou které? Tipoval bych Steelfish od B. Čas dát si pauzu Fotka super, zkouškové v plném proudu?
Wrch Odesláno 23. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2015 (upraveno) Tipoval bych Steelfish od B. Pravda! To by mohly být ony..Fotka super, zkouškové v plném proudu?Ano.. Jinak děkuji Upraveno 23. května 2015 uživatelem Wrch
mlsoun1 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Ano,jsou to ony.Breitling je má milovaná značka.Měl jsem již čtvery,ale myslím si,že tyto jsou ty pravé pro mne.Jen jednou jsem je zkusil a jiskra okamžitě přeskočila. Jinak Ti držím palce,aby jsi vše zvládl Když jsem nedávno obhajoval habilitační práci,tak jsem hodinky raději zamkl do trezoru,abych byl v klidu.
Wrch Odesláno 23. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Ano,jsou to ony.Breitling je má milovaná značka.Měl jsem již čtvery,ale myslím si,že tyto jsou ty pravé pro mne.Jen jednou jsem je zkusil a jiskra okamžitě přeskočila. Jinak Ti držím palce,aby jsi vše zvládl Když jsem nedávno obhajoval habilitační práci,tak jsem hodinky raději zamkl do trezoru,abych byl v klidu.Děkuji pěkně :-) Zatím to jde fajn.. U mě je největší problém s časem, asi to znáš dobře sám. Doufám, že jsi práci úspěšně obhájil a teď už Tvoje kroky vedou k profesorovi... Jinak Breitle jsou parádní, taky si jednou nějaké chci zkusit koupit. Koho znám, je s nimi velice spokojený
mlsoun1 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Není za co,Michale Vše dopadlo dobře,je to pěkné když mne oslovují pane docente.Nesnášel jsem,když mne někdo oslovoval titulem.Ale tento má jistou váhu.Profesura je již další krok.......... B.,doporučuji.Snad to nebude tak zdlouhavé jako u mne.Rolex je další meta,chtěl jsem suby,vlastně chci.Ale čistě oblekové Rolex,nemají chybu.Ty Tvoje se mi moc líbí,takže postuj foto.Dál a dál,kámo
Wrch Odesláno 31. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2015 (upraveno) . Upraveno 31. května 2015 uživatelem Wrch
Wrch Odesláno 31. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Všude dobře, doma nejlépe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 B. stejně jako auto VW jsem nikdy neměl, asi bych je mel někdy pořídit za ty peníze to za pokus stoji.
Wrch Odesláno 14. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2015 Ahoj Marceli, ano, mám. Jsou perfektní...
mlsoun1 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Odesláno 17. října 2015 Ahoj Michale,poslední foto v květnu,tož by jsi měl zase nějakou postnout.Miluji podzimní fotečky s hodinkami
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se