Jenda Jedna Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Ahojte,Mam dotaz nebo spise problem..Nevedel by prosim nekdo jestli je mozno tohle nejak vycistit nebo nejak vyresit..?Predem diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Zkusil bych líh, ale podle toho, kde to je, tak mi to přijde jako ošoupané než špinavé. Špina se drží v koutech a ne v exponovaných místech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Nedoporučuji čistit chemií. Jen to zkrátí životnost bezelu. Nejlepší je nahradit novým bezelem dokud lze objednat. Za pár let už to nepůjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda Jedna Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Jakym bezelem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Pěkná patina, špína to není, pokud to nepustí obyčejným mýdlem, jarem nebo něčím podobným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda Jedna Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Zkousel jsem uz mydlem.Jen trochu to pustilo a pak nic..Dneska jsem opakoval a uz to nejde poznat ze bych to nejak cistil porad cerneAle cetl jsem neco o prebarvovani g-shocku na tmavsi barbu ma nekdo zkusenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda Jedna Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Nedoporučuji čistit chemií. Jen to zkrátí životnost bezelu. Nejlepší je nahradit novým bezelem dokud lze objednat. Za pár let už to nepůjde.Co lze objednat nic jako bezelem jsem nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Jakym bezelem?Je to zlute gumove pouzdro s paskem a da se vymenit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda Jedna Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Je to zlute gumove pouzdro s paskem a da se vymenit :-)Nejaky odkaz nebo tak prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 a co třeba do procesu zapojit hlavu? http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xg+100+bezel&_nkw=g+100+bezel&_sacat=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 (upraveno) hmm Upraveno 20. října 2014 uživatelem PaloZV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Proto si kupuji zásadně ty černé varianty. Přítelkyně měla bílé a špiní se to hrozně, resp. to tak nějak zajde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda Jedna Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Dekuji vsem sice to stoji jako nove hodinky skoro ale zkusim:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Dekuji vsem sice to stoji jako nove hodinky skoro ale zkusim:-) Ještě bych zkusil nejdřív napsat mail do Fastu, servisního střediska Casio pro ČR. Díly na tyhle hodinky by měli mít a myslím, že by to mohlo vyjít podstatně levněji. http://www.fastcr.cz/servis/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda Jedna Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Nasel jsem jeste na amazonu za 500 a tim ze jeste pasky 500 takze za 1k celek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Ještě bych zkusil nejdřív napsat mail do Fastu, servisního střediska Casio pro ČR. Díly na tyhle hodinky by měli mít a myslím, že by to mohlo vyjít podstatně levněji. http://www.fastcr.cz/servis/bohužel se pleteš, díly u Fastu jsou někdy až násobně dražší než na ebay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Nasel jsem jeste na amazonu za 500 a tim ze jeste pasky 500 takze za 1k celekto je velmi konkurenceschopná cena, pokud neobjevíš levnější, tak směle do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Nějakej čas jsem byl mimo. Musím se Fastu zastat, občas mají bezel nebo pásek levnější než na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 já bych to asi zkusil nejdřív zabarvit a až pak objednal nový Na pokusy o unikátní barvu dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda Jedna Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 A cim jakou barvivem bys si to zabarvil? Nebo nejakym fixem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se