Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ladíte perfektně, hezký vkus v obou případech. Gratuluju! Je fajn, když můžeš ženě dopřát hodinky jaké se jí líbí a ještě k tomu Rolex :-) Taky jsem chtěl svou ženu nějakými obdařit, ale jí tohle nějak nechytlo. Říká, že by je stejně nenosila. A já si říkám "zlatá to žena" :-)

No jde o úhel pohledu... :) zlatá to tvá žena, že nevymýšlí blbosti a "drží domácí kasu" a na druhou stranu zlatá to má žena že sdílí mé bláznovství... ;)

Odesláno

No jde o úhel pohledu... :) zlatá to tvá žena, že nevymýšlí blbosti a "drží domácí kasu" a na druhou stranu zlatá to má žena že sdílí mé bláznovství... ;)

Nenepsal bych líp :-) 

Odesláno (upraveno)

Blnr jsou v létě super..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jsou super a lituju každý den, že jsem je nechal zahálet v sejfu a nevzal s sebou na dovolenou, i když stará esdéčka do vody patří tak nějak víc :-)

Upraveno uživatelem patprom
Odesláno

Daytony pôjdu na ruku až cca o tri mesiace (darček k narodeninám)... či s fóliami, tak to sa ešte uvidí... :)

Inak tie tvoje Suby tiež vôbec nie sú zlé, ba povedala by som, že sú priam perfektné...  :)  takže nevymýšľať a hlavne nevymieňať/nepredávať... ;)

Ved jasne, lepsi darcek by som sam nevybral ;) . Suby zatial ostanu a to na dobu neurcitu, teda aspon dovtedy kym nezacnem vymyslat :D

post-33015-0-81449700-1500488596_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...