Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja taky bonbony jim nejradsi z neotevrenyho pytliku :D :D :D

Ne, je to fakt komicky, ale dela to tady spousta lidi.. a zvlastni, ze asi jenom rolexari, zatim jsem nevidel fotky zafoliovanych brajtli nebo steinhartu :)

Odesláno

Tak já se taky přiznám- mám BLNR víc jak 4 roky a taky jsem jednu fólii sundal až včera :D  Mrcha byla neskutečně schovaná a hlavně mě nenapadlo, že dávaj fólie i dovnitř spony...jinak souhlas se spidym, stává se z toho už takovej místní rolex folklór

Odesláno

Musím říct, že já sám osobně fólie ihned sundavám, když je tedy vůbec objevím, mám pocit, že výrobci hrají se zákazníkem hru "Hledej šmudlo". Kolikrát jsem objevil fólii (na sponě například) až za několik týdnů a to víceméně náhodou. Když jsem kupoval Daytony a zkracovali mi tah na míru, tak jsem se pak zděsil,  "že mi to to prase vodřelo :frusty: " a při bližším pohledu jsem zjistil, že je to jen dosud neobjevená a tudíž nestažená fólie :lol2: .

Odesláno

Ach tie BLNR su na zozname prianii hned po Omegach PO Orange :D krasny kus hodin a to som mal uz aj Suby aj Gmt v roznych variaciach a po roku od predaja poslednych Subov v Bicolore a myslienke ze RLX nie je nic pre mna planujem navrat ku korune :( :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...