furo Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března @Roubass už dlhšie sa chcem opýtať na tie outfity ale nemám odvahu 1 2
Roubass Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března před 1 minutou, furo napsal: @Roubass už dlhšie sa chcem opýtať na tie outfity ale nemám odvahu HOMME PLISSE BY ISSEY MIYAKE… Nebo pyžamo Calvin Klein… Nic jinýho neznám… Jo a boty vždy MANOLO BLAHNIK… A ještě teda přidávám, že můj brácha má prima ségru… 2 4
Fade Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března Před hodinou, Roubass napsal: HOMME PLISSE BY ISSEY MIYAKE… Nebo pyžamo Calvin Klein… Nic jinýho neznám… Jo a boty vždy MANOLO BLAHNIK… A ještě teda přidávám, že můj brácha má prima ségru… Tvl, na to bych neměl koule Máš někde i foto celého toho outfitu? A boty jsem našel jen na podpatkách 1 1
Kapelnik Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Parada. Co je to za jubilee tah? Na Expy 2 byl vzdy jen oyster. Ze pekne sedi. DikySent from my iPhone using Tapatalk 1
Vit Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března před 10 hodinami, tikzot napsal: Super před 3 hodinami, Kapelnik napsal: Parada. Co je to za jubilee tah? Na Expy 2 byl vzdy jen oyster. Ze pekne sedi. Diky Sent from my iPhone using Tapatalk Díky, je to nějaký neznačený aftermarket, koupil jsem jej před lety z druhé ruky tady na chronomagu. Mám k nim i sériový oyster. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se