African Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května před 12 hodinami, Roland Sands napsal: Dnes tlakovka před sezónou... bez ztráty kytičky Jak často děláš tlakovku? A výměna těsnění po kolika? 1
Roland Sands Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května před 6 hodinami, African napsal: Jak často děláš tlakovku? A výměna těsnění po kolika? Abych řekl pravdu tak to celkem flákám... Hodinky jsou r.v. 16 první tlakovka proběhla 20 a pak až teď . Příští rok je asi nechám otevřít a po konzultaci se rozhodne zdali přetěsnit nebo komplet go = bude zase na 10 let klid . Ale záleží kolik hodinek točíš, jak často je mácháš ve slané/chlorové vodě či sauně, jak dlouho si je chceš nechat atd. je to individuální a na uvážení každého soudruha Mrkni na odkaz níže + oficiální doporučení. https://oracleoftime.com/lubrication-and-the-effect-it-has-on-horological-longevity-explained/ 1
Pavelinho Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Testuju DJ 36 na dovolené v Řecku. Zatím jen 2 šrámy z moře. Ale lepší z moře než z kancldajvingu z práce. Aspoň budu mít památku na dovolenou. 6
exell Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Já nosím své denní OP 36 na tlakovku každý rok, dnes byly na třetí a ok. Přetěsnění doporučují tak po 5-6. roce. 1
Pavelinho Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května před 3 hodinami, exell napsal: Já nosím své denní OP 36 na tlakovku každý rok, dnes byly na třetí a ok. Přetěsnění doporučují tak po 5-6. roce. Díky za radu! Tyhle jsou 2 roky starý, takže zatím neřeším. Ale časem to nechám samozřejmě zkontrolovat!
Jarett Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května (upraveno) V 29. 5. 2025 v 15:36, moco napsal: Vy máte pořád ve službě staré Defendry ? Upraveno 31. května uživatelem Jarett
Exiztence Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Pamatuji si když jsem na Chronomagu začínal a říkal si jednou si koupím 5513ky, tuším že v tu dobu chodily do 100k hezké kusy, pak se zvednul market a i mrdkový ožužlaný stály ranec, ale kdo si počká ten se dočká 7 1
Exiztence Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Bejvaly časy no, ale tak neleštěné 5513ky aby nestály majlant bylo něco na co jsem čekal roky tak jsem rád že to klaplo
Pavelinho Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Na dovolené v prázdninovém rezortu v Řecku jsem po očku sledoval, co mají lidi na ruce. Samozřejmě většina nic nebo smart hodinky. Už jsem si myslel, že jediné pořádné hodinky mám jen já, ale těsně před odjezdem na letiště při čekání na autobus jsem zahlédl na rukou jednoho Anglána bluesy. Takže proběhl krátký pokec a společná fotka. 6 1
moco Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května (upraveno) před 8 hodinami, Jarett napsal: Vy máte pořád ve službě staré Defendry ? 2 kousky jsme si nechali na takovéto domácí žvýkání (čti doj.bání) Upraveno 31. května uživatelem moco 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se