Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 minutami, Vladino125 napsal:

Len si musim este zviknut na velkos - stale mam vnutorne pocit ze su male.

Na ruke vyzeraju OK. Aka je velkost, 36?

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 2 hodinami, Vladino125 napsal:

Len si musim este zviknut na velkos - stale mam vnutorne pocit ze su male.

Na fotke to vyzera akurat. Jasne ze na wristshotoch hodinky posobia vacsim dojmom ake toto vyzera OK. Odhadujem ze mas tak 17 zapastie

Odesláno
před 2 hodinami, Vladino125 napsal:

Ano 36
0a41678988134051ed3e0e55a5339b81.jpg

Pre mňa je môj pocit dôležitý, vždy keď som si kúpil hodinky, či už vačšie alebo menšie a nemal som z nich na prvú pocit že je to OK, hoci som si vravel že si musím len zvyknúť, nikdy sa to nestalo a po čase išli do sveta…ale možno to máš inak😉

Odesláno
Pre mňa je môj pocit dôležitý, vždy keď som si kúpil hodinky, či už vačšie alebo menšie a nemal som z nich na prvú pocit že je to OK, hoci som si vravel že si musím len zvyknúť, nikdy sa to nestalo a po čase išli do sveta…ale možno to máš inak

Ano s tymto suhlasim, v minulosti sa to tak aj u mna potvrdilo. Na druhu stranu zatial ma casom prestalo bavit vsetko a uslo to postupne prec aby prisli nove kusi.
Odesláno
před 2 minutami, Vladino125 napsal:

Ano s tymto suhlasim, v minulosti sa to tak aj u mna potvrdilo. Na druhu stranu zatial ma casom prestalo bavit vsetko a uslo to postupne prec aby prisli nove kusi.

Tiež pravda, aj keď u mňa úplne všetko nie😄, mám aj hodinky ktoré sú so mnou dlho a nafurt ostanú…konkrétne u Rolexu pri mojom 18 zápästí je ideál 40-42, všetko pod alebo nad je no go. DJ 41 majú v reále niečo pod 40 a sú mi tak akurát. Aáále však ponosíš, uvidíš..sú to len hodinky😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...