Fade Odesláno 22. června 2025 Nahlásit Odesláno 22. června 2025 @Jarett ojoj Mi dává na prdel i cesta do USA. Vypadá to ale jako ráj 1
Jemi Odesláno 22. června 2025 Nahlásit Odesláno 22. června 2025 Jedeme vláčkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Skopky-Sonny Odesláno 22. června 2025 Nahlásit Odesláno 22. června 2025 Zen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
moco Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 (upraveno) Příjemné probuzení v trávě po víkendu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. června 2025 uživatelem moco 1
Campino Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 Dobre rano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
laroaz Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 Furt mě moc baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Davis Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Filip eM Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 (upraveno) Odjíždím z nákupu svých prvních ... Rohlík od ucha k uchu... Na cestu zpět jsem si musel nasadit "to v čem jsem přijel" .. jinak by to mohlo zavánět autonehodou.. Dlouho jsem uvažoval koupi royaly od Tudorů, ale tomuhle se nedalo odolat má to vše co jsem od royalů chtěl, plus mnohé navíc. Tak, brzy zase na viděnou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. června 2025 uživatelem Filip eM 1 10
Frantik Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 Jojo. Prvni Rolby jsou jako prvni buchta Taky úsměv vod ucha k uchu Gratulace!!!! 1 1
Franklin Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 Tretí týždeň na ruke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pavelinho Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 Já: Pane doktore. Všude se mi zjevují hodinky a pořád musím přemýšlet, co je to za značku. Nejsem paranoidni? Doktor: To bude dobré! Potřebujete si jen odpočinout. Vemte si volno a jděte třeba na koncert. Koncert: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Jarett Odesláno 24. června 2025 Nahlásit Odesláno 24. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Vortex-Tempus Odesláno 24. června 2025 Nahlásit Odesláno 24. června 2025 Vzdy ked dam tieto nudne, prtave hodinky po dlhsej dobe na ruku, prekvapi ma ake su vlastne dobre a dokonale… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Vjace Odesláno 24. června 2025 Nahlásit Odesláno 24. června 2025 18:00 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
tikzot Odesláno 24. června 2025 Nahlásit Odesláno 24. června 2025 Nová generace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jarett Odesláno 24. června 2025 Nahlásit Odesláno 24. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Campino Odesláno 25. června 2025 Nahlásit Odesláno 25. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Filip eM Odesláno 25. června 2025 Nahlásit Odesláno 25. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
M@ker Odesláno 25. června 2025 Nahlásit Odesláno 25. června 2025 před 11 minutami, Filip eM napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda, inak tá tenisová raketa je len dekorácia? bez omotávky a tenisky nedotknuté antukou .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se