Filip eM Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Právě teď, M@ker napsal: Paráda, inak tá tenisová raketa je len dekorácia? bez omotávky a tenisky nedotknuté antukou . Boty na nohách zatím jen jednou ( u starých mi při hře zůstala podrážka na zemi a já z nich udělal nechtěně bérfóty Jinak omotávka samozřejmě je.. Sladěná s raketou.. 1
spineshank Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června před 8 hodinami, Filip eM napsal: moc pěkné jen bych doporučil dát na ně vrchní omotávku pro lepší grip a tlumítko s botama si spokojenej:? já zkoušel před lety boty od Wilsonu,ale moc dlouho nevydržely bohužel 1
Filip eM Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 5 hodinami, spineshank napsal: moc pěkné jen bych doporučil dát na ně vrchní omotávku pro lepší grip a tlumítko s botama si spokojenej:? já zkoušel před lety boty od Wilsonu,ale moc dlouho nevydržely bohužel Zatím jsem "hobbík", který se snaží a koučem odbourat špatné návyky z dětství tak pomalu na mě... Boty perfekt, jsem velice spokojený. Což u bot často nebývám.
spineshank Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 3 hodinami, Filip eM napsal: Zatím jsem "hobbík", který se snaží a koučem odbourat špatné návyky z dětství tak pomalu na mě... Boty perfekt, jsem velice spokojený. Což u bot často nebývám. to chápu,hlavní je chuť hrát tahle je super,používám ji a hraje se s ní super určitě si ji tam namotej a tlumítko si vyber dle chuti https://www.tenis4you.cz/vrchni-gripy/tenisove-omotavky-pro-overgrip-perforated-1ks/?gad_source=1&gad_campaignid=20828711959&gclid=EAIaIQobChMIuOWC-7eOjgMVioyDBx2WbDJlEAQYByABEgJTmPD_BwE
kdojinej Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Kluci rolexaci, kdo mate nove expy 36, byl by nekdo ochoten zajít v Praze na pivo? Furt laboruju jestli mam správnou velikost (40). Kdyztak sz.
Fade Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 19 minutami, kdojinej napsal: Kluci rolexaci, kdo mate nove expy 36, byl by nekdo ochoten zajít v Praze na pivo? Furt laboruju jestli mam správnou velikost (40). Kdyztak sz. Ti odpovím hned Jediná správná velikost Expů je 36. 1 1
Campino Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 36 minutami, Fade napsal: Ti odpovím hned Jediná správná velikost Expů je 36. Je to tak. Pre zlé dievčatá a mládencov do 160 cm je 36 akurát
kdojinej Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 36 minutami, Fade napsal: Ti odpovím hned Jediná správná velikost Expů je 36. Ale depak.. to se tak jen rika.. driv se proste nosily maly hodinky, lecjake nynejsi reedice a retroinspirace atd. jsou proste jen vetsi format toho co bylo a nikdo nehyka, ze správná velikost je ta puvodni.. kdyz zustaneme u rolad, tak Submariner taky narostl dost a nikomu to neva, nikdo nerika ze jedina spravna velikost je 37. 2
Monkey Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Hlavně pozor na sponu, velikost čísel 3, 6, 9 na číselníku (aby se tam vešla lumi, jsou čísla větší a trochu to mění celkový dojem) a zejména na docela agresivní zužování tahu. Za mě osobně jsou lepší 36mm Expy 114270.
Fade Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 4 minutami, Campino napsal: Je to tak. Pre zlé dievčatá a mládencov do 160 cm je 36 akurát Ale houby V dobu kdy Expy vyšly je nosili v 36 všichni a nikdo to neřešil. Ale chápu, že někdo má zápěstí 20+ a tam to už bude na hraně. před 1 minutou, kdojinej napsal: Ale depak.. to se tak jen rika.. driv se proste nosily maly hodinky, lecjake nynejsi reedice a retroinspirace atd. jsou proste jen vetsi format toho co bylo a nikdo nehyka, ze správná velikost je ta puvodni.. kdyz zustaneme u rolad, tak Submariner taky narostl dost a nikomu to neva, nikdo nerika ze jedina spravna velikost je 37. Taky ze všech stran slyším jak byly plechové Suby menší a pohodlnější a ta nostalgie k původním rozměrům tam je. Já osobně bych uvítal malé Suby i když poslední reference mi velikostně nevadí. Ale zase mám zápěstí 17 cm. Taky jde vidět jak se zase postupně hodinky zmenšují, protože odchází éra macho přerostlých hodinek. Větší hodinky mi nevadí - nosil jsem 42 Planet Ocean, které byly jak puk, ale tam se to vysloveně očekává. Takové 41mm DJ jsou ale za mě už opticky celkem velké a působí na mě mnohem větším dojmem než 41 Suby. Berte to s rezervou, chlapci. Jen jsem s tím jediným správným rozměrem popíchnul
African Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Před hodinou, kdojinej napsal: Kluci rolexaci, kdo mate nove expy 36, byl by nekdo ochoten zajít v Praze na pivo? Furt laboruju jestli mam správnou velikost (40). Kdyztak sz. Tak zajdi k jakémukoliv AD, tam je na vyzkoušení budou mít. Měl jsem na ruce oboje a volba byla hnedle jasná, 36mm byli malinkatý, necítil jsem se v nich vůbec dobře a čitelnost oproti 40mm horší. Navíc to pouzdro je geniální, takže za mě 40mm prfektně nositelné. Každopádně 100 lidí, sto chutí, tak
Campino Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 24 minutami, Fade napsal: Ale houby V dobu kdy Expy vyšly je nosili v 36 všichni a nikdo to neřešil. Ale chápu, že někdo má zápěstí 20+ a tam to už bude na hraně. To bolo myslené ako žartnech si každý nosí čo mu vyhovujeja mám zápästie 18-18,5 a čokoľvek pod 39 na ňom vyzerá smiešne. Ale to som ja a je to asi aj o pocite 1
kdojinej Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Před hodinou, Monkey napsal: Hlavně pozor na sponu, velikost čísel 3, 6, 9 na číselníku (aby se tam vešla lumi, jsou čísla větší a trochu to mění celkový dojem) a zejména na docela agresivní zužování tahu. Za mě osobně jsou lepší 36mm Expy 114270. Ty jsem mel a jak to dopadlo.. prisly me beznadejne damske..
kdojinej Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Před hodinou, Fade napsal: Ale houby V dobu kdy Expy vyšly je nosili v 36 všichni a nikdo to neřešil. Ale chápu, že někdo má zápěstí 20+ a tam to už bude na hraně. Taky ze všech stran slyším jak byly plechové Suby menší a pohodlnější a ta nostalgie k původním rozměrům tam je. Já osobně bych uvítal malé Suby i když poslední reference mi velikostně nevadí. Ale zase mám zápěstí 17 cm. Taky jde vidět jak se zase postupně hodinky zmenšují, protože odchází éra macho přerostlých hodinek. Větší hodinky mi nevadí - nosil jsem 42 Planet Ocean, které byly jak puk, ale tam se to vysloveně očekává. Takové 41mm DJ jsou ale za mě už opticky celkem velké a působí na mě mnohem větším dojmem než 41 Suby. Berte to s rezervou, chlapci. Jen jsem s tím jediným správným rozměrem popíchnul Zajimave, jak to kazdy vnima jinak. Jestli se nepletu ty mas ted 41 Suby ze? Tak se 17 rukou ti musi bejt jednoduse velky.. bys prave mel mit 37 Suby, to je ta jedina správná velikost! Dj 41 mi pripadaji velice subtilni, zase ty 36 na me dělají dojem vyloženě holcicich hodinek. Jo a jeste jde o skutecne velikosti, dj41 maj myslím 39,5, ale nejsem si uplne jisty, expy 40 maji 38.5mm. No nicmene asi je to blbost, ale rad bych to videl vedle sebe.
kdojinej Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Před hodinou, African napsal: Tak zajdi k jakémukoliv AD, tam je na vyzkoušení budou mít. Měl jsem na ruce oboje a volba byla hnedle jasná, 36mm byli malinkatý, necítil jsem se v nich vůbec dobře a čitelnost oproti 40mm horší. Navíc to pouzdro je geniální, takže za mě 40mm prfektně nositelné. Každopádně 100 lidí, sto chutí, tak Kdyz ja trochu pribral a nedopnu ted oblek.. vis co, jak je zvykem, kluci z magu chodi k AD jedine v kvadru..
Fade Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června (upraveno) před 22 minutami, kdojinej napsal: Zajimave, jak to kazdy vnima jinak. Jestli se nepletu ty mas ted 41 Suby ze? Tak se 17 rukou ti musi bejt jednoduse velky.. bys prave mel mit 37 Suby, to je ta jedina správná velikost! Dj 41 mi pripadaji velice subtilni, zase ty 36 na me dělají dojem vyloženě holcicich hodinek. Jo a jeste jde o skutecne velikosti, dj41 maj myslím 39,5, ale nejsem si uplne jisty, expy 40 maji 38.5mm. No nicmene asi je to blbost, ale rad bych to videl vedle sebe. Vyloženě velké bych neřekl, ale kdyby měly 39, nezlobil bych se Jinak, k těm DJ - je pravda, že starší DJ 41 měly fakt 41 mm. Ty nejnovější mají pod 40 mm. Nové Suby mají zase 40,6 mm oproti předchozím 40,3 mm. Upraveno 26. června uživatelem Fade
Monkey Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 2 hodinami, kdojinej napsal: Ty jsem mel a jak to dopadlo.. prisly me beznadejne damske.. Obávám se, že to bude u těch nových ještě horší, ale určitě je prohlédni na živo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se