dabelM Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Koukám že dnes letí GMTčka a já přemýšlím nad Subama! Jsem již nemocen anebo to jsou jen obvyklé příznaky chronobundusu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Koukám že dnes letí GMTčka a já přemýšlím nad Subama!Jsem již nemocen anebo to jsou jen obvyklé příznaky chronobundusu ?Je to normální proto mám podruhé gmt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 A kolik krát jsi měl Suby ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Plechové LV , plechové LN , keramické LV a teď podruhé plechové 14060 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 (upraveno) ty totiz nejsi, semi, etalon stability spojenym se znackou rlx! A bez poznamek... Vsimni si totiz, ze ja jsem s rlx stabilni... Upraveno 19. prosince 2014 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Ja A Yaras tatransky čaj s Honzík Nutrilon :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Něco pro ty, kterým se nelíbí bicolory:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 ....není vůbec "zlej" tento model,......ale ta měkká zlatá luneta dostane zabrat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 S tím se počítá a za 49 k mi jí prý klidně vymění:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 To je slušná částka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 To jo. Jeden aby se to bál vzít na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Do společnosti, na oběd a do kavárny bych je vzal bez obav. Na vánoční večírek už bych je nechal doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Uvažuji stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 S tím se počítá a za 49 k mi jí prý klidně vymění:-)49 za lunetu? V eurech nebo korunach? Pac mi tudle u Bechyneho rekli, ze ocelovaj tah na suby stoji 46, tak mi to prijde nepomerny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Hold za zlato se platí, ale i tak je to mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 No ja to chapu, proto se ptam, pac mi luneta za 49 prijde levna proti tahu za 46 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Me se zda 46 za tah nejak hodne teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 To je v korunách...Ale 46 za tah mi vážně připadá dost velká raketa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Me se zda 46 za tah nejak hodne teda. To je v korunách...Ale 46 za tah mi vážně připadá dost velká raketa...Po telefonu k Bechynemu jsem to overoval trikrat, protoze se mi to zdalo taky hrozne moc. Ale prej fakt 46 za tah (uz nevim, esli se sponou nebo bez, ale snad s). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 To je za hubičku. V týdnu jsem koukal na IWC Pilot Bracelet a ten je na ebay z 54... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se