M.S. Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 (upraveno) Když má člověk hodinek více a uvažme že třeba ty poslední nemá tak dlouho, proč si je ještě chvíli neužívat ?hodobóžově?, aby ta slavnostní chvíle z nové akvizice ještě nějakou příjemnou dobu vydržela, je-li mu to libé. Ale chápu, ono celý tenhle koníček je vlastně přísně racionální, žejo Špinavý GMT s vlásečnicemi a lunetou rozhozenou místo uzlu na kapesníku Upraveno 23. dubna 2018 uživatelem M.S.
scottsdale Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 116610LN Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 Zejtra slavíme výročí společných 4 let...
sashator Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 To už jde...cos jim k tomu výročí pořídil
LovecK Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 To už jde...cos jim k tomu výročí pořídil Nějaký sourozence... Aby jim nebylo smutno!
clockyclock Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 rodinka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 jo? moje stara rika, ze nic moc.. :D
Radek124 Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Copak Ty už nějakou "starou" máš? Já zatím slyšel akorát cosi jako mnišskou řádovou přísahu "Rolex, No sex"...
tkol Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Já teda nevim, ale buchty jedou přísloví ?No Rolex, no sex?... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bullet Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 ...pri shaneni Subu jsem si v mezicase nez Suby sezenu poridil Explorery II, kolem kterych chodim dva roky urcite, zajimala mne ta velikostpouzdra a jak budou sedet....musim rict ze sedi skvele, muj osobni pocit jeste lepe nez Suby (keramiky) a cifr ma opravdu co nabidnout, stale jena co se koukat.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gio Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 chlapci, konecne som kupil moje prve rolex, HULKY.Su krasne, hned ked ich odfotim poslem vam fotky
tedwine Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 chlapci, konecne som kupil moje prve rolex, HULKY.Su krasne, hned ked ich odfotim poslem vam fotky To je parada, cakame na fotos!
fsu2222 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 týden staré 114060 a hrátky s makro objektivem. já vím, zastřelte mě za ty fólie, ale já na ně musím fakt pomalu a postupně :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tedwine Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Team Blue Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2018 týden staré 114060 a hrátky s makro objektivem. já vím, zastřelte mě za ty fólie, ale já na ně musím fakt pomalu a postupně :-DSundej to :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2018 Hele s téma foliema...v aute taky mate igelit přes sedačky?
Mareka01 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2018 Tak pamatuju, že když začaly TV na dálkové ovládání, tak bylo (v mém okolí) naprosto běžné, že ovladač zůstal zabalený v igelitu (aby se nepoškodil / neosahal). Ale zpět k hodinkám (a fóliím) - když na zdejší fota koukám, tak ty folie z 99% nikdy nepostřehnu (asi blbě vidím, no a hlavně koukám jen v Tapatalku = menší rozlišení).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se