semi001 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Jak říká Haďák Je to podle naklonění, někdy víc, někdy méně .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Hezký podvečer s jubiléé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 (upraveno) Exp Upraveno 17. září 2018 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Tak aj ja pridam jednu s jubilee z dnesneho dopoludnia Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Na večer to zmeníme troška;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Vobec nie som proti... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Jsou chvíle, kdy je robustní konstrukce hodinek k nezaplacení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Onehda byl u mne kamarád a neměl na daytonách fólie. Byl to fejk?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Onehda byl u mne kamarád a neměl na daytonách fólie. Byl to fejk?? :D ... asi nikdo z fóra, tady je to samý foliofil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Fakt to nosíte s těma foliema i mezi lidi, nebo si jen hodinky prohlížíte (a fotíte) u sejfu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Ja taky bonbony jim nejradsi z neotevrenyho pytliku :D Ne, je to fakt komicky, ale dela to tady spousta lidi.. a zvlastni, ze asi jenom rolexari, zatim jsem nevidel fotky zafoliovanych brajtli nebo steinhartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Tak já se taky přiznám- mám BLNR víc jak 4 roky a taky jsem jednu fólii sundal až včera Mrcha byla neskutečně schovaná a hlavně mě nenapadlo, že dávaj fólie i dovnitř spony...jinak souhlas se spidym, stává se z toho už takovej místní rolex folklór Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 je to potom BNIB aj po roku nosenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Kdyz to nekdo chce mit v sejfu jako alternativni investici, tak to chapu. Pokud to je na noseni s umyslem prodat v budoucnu jako nenoseny ve foliich, tak je to prasarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terazky som Chronomagorom Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Musím říct, že já sám osobně fólie ihned sundavám, když je tedy vůbec objevím, mám pocit, že výrobci hrají se zákazníkem hru "Hledej šmudlo". Kolikrát jsem objevil fólii (na sponě například) až za několik týdnů a to víceméně náhodou. Když jsem kupoval Daytony a zkracovali mi tah na míru, tak jsem se pak zděsil, "že mi to to prase vodřelo " a při bližším pohledu jsem zjistil, že je to jen dosud neobjevená a tudíž nestažená fólie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 1803 WG bez folii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 (upraveno) Peknej kousek, mas k nim i tah? Ja posledni mesic prakticky porad ty stejny Upraveno 18. září 2018 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Ach tie BLNR su na zozname prianii hned po Omegach PO Orange krasny kus hodin a to som mal uz aj Suby aj Gmt v roznych variaciach a po roku od predaja poslednych Subov v Bicolore a myslienke ze RLX nie je nic pre mna planujem navrat ku korune Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 @sashator Tah nemam, DD me bavi vic na kuzi, na tom President tahu mi prijdou uz dost holcici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Pohodový schůdky dolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se