LovecK Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Může mě někdo diagnostikovat prosím? Aneb když 1:1 nestačí... tak pokud ses Bechyne nebo Tamara... nejak si to nedovedu predstavit jinde nez u dealera nebo v garazi, sorry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 NoDate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Může mě někdo diagnostikovat prosím? Aneb když 1:1 nestačí... Hajzl. Hajzl ses! ale aspon mas vkus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Může mě někdo diagnostikovat prosím? Aneb když 1:1 nestačí... Co tak pořídit druhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Závan historie;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 V čekárně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Taky dneska závan historie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) Este nikdy predtym som necitil taky emocny sok aky sposobily tieto hodinky. Fakt wow efekt a to nie kvoli cene (nielen )Je ich citit na ruke... Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem ADIkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Masaker, gratulujem pekne si prikúpil, pod stromček ideálne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Este nikdy predtym som necitil taky emocny sok aky sposobily tieto hodinky. Fakt wow efekt a to nie kvoli cene (nielen )Je ich citit na ruke... Tos fakt koupil? Tak to velká gratulace. Já nad nima váhal v Dubaji, ale ta cenovka byla moc i na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Este nikdy predtym som necitil taky emocny sok aky sposobily tieto hodinky. Fakt wow efekt a to nie kvoli cene (nielen )Je ich citit na ruke...Jo tak tyhle jsou famózní! Někdy v září jsem je viděl prvně na živo když je měl na ruce člověk co jsme od něho kupovali nějaké pozemky a ten wooow efekt tam je jako u žádnejch jinejch Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Chalani dakujem ale neeee, nekupil som ich ta cena je masaker. Rozpraval som sa s predavacom a padla rec aj an Daytony ze som ich este nemal na ruke a on mi ich dal vyniest s trezoru ze ich mam vyskusat. Boli rezervovane (aspon podla stitku) pre zakaznika.Co ma fakt prekvapilo to bola vaha, extra tazke oproti hociakym rolexkam. Material v tom iste je Tak velkym dojmom na mna este rolexky neposobili, normalne mi slzy padli do oka a nekoordinovany usmev. Uz som zacinal stracat zaujem o znacku (nedostupnost, predrazenost...) ale tento zazitok ma z toho pocitu dostal poriadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Ja to taham ?len? takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Kolik stojí na krámu? Na chrono24 chodí kolem 2 mio...a na webu Rlx cena není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Podle toho jak Tě maj rádi Mě je v Dubaji nabízel za cca 65k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Ten ciferník je mega krásnej, ale ja bych teda k tomu upřímně nesnesl tu hnědou lunetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Taky dneska závan historie... až na ten moderní benz ja mel na mysli ten Pan american airlines, ikonickej brand ve spojeni s rolexem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 A ta hospoda vedle je taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Vsak ja to myslel ironicky vy holomci... Cenikovka platinovek je nejakejch 1,8mio mam takovej blbej pocit, jestli si dobre pamatuju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se