LovecK Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 S lupou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Počasie akurát, pohoda, klídek .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Bez lupy ale se zajícom;-) Veselé Velikonoce;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Trocha desk divingu, svatek nesvatek. Budu se tvarit, ze mi home office snizuje efektivitu a ne ze jsem nekompetentni Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Jedna velikonoční Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Počasie akurát, pohoda, klídek ....Není nad to užít si Velikonoce v bezpečí šprcek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Ty nosíš na golf mechanický hodinky? To já se dost bojim, že jim otřesy ublíží, takže zásadně quartzky.Jinak ale fotka hezká Jako uprimne, zkusil jsem to poprve a mam z toho trochu obavy. Ale manazer u Bechyneho, mi rikal, ze zadny problem, ze se toho nemam bat, ze on tam nosi porad Expy a ze si za tim stoji. Ale asi je tam uplne nebudu mit odvahu nosit Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 IMG_0177.jpg Podla mna je ale pikovina sundavat zafir koli foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Na čerstvém povětří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Nasazuje si je na ruku po hre. Behem hry jsem ho s deepsea nikdy nevidel. Mas foto?Nemam, nefotim si to, ale parkrat sem ho hrat s hodinkama videl. Uz Ti ale nepovim kdy a kde. Nicmene jak sem psal, neni to pohodlny, takze klidne verim tomu, ze vetsina si je nasazuje az po turnaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 SDsss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Jedna velikonoční Sent from my iPhone using Tapatalk Pro tohle jsou skvělé hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Milgy v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Taky v kanclu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 SDsssTyhle jsou fajnové, svého času jsem je rád nosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Dneska Datejusty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Pěkné to máte kuci :-) Je neuvěřitelné jak mě baví hodinky, nad kterými jsem kdysi ohrňoval nos :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Ty baterkáče mají prostě super pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Jojo, ta integrace s tahem je famózní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se