Dokusan Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Trocha barviček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Trocha barvičekMě hecuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Ve frontě na guilty pleasure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Zatím asi nejlepší Rolex... Rozhodně budou následovat další Sky-Dwellery! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Zatím asi nejlepší Rolex... Rozhodně budou následovat další Sky-Dwellery! Nevím jestli nejlepší, ale rozhodně moc dobrej Rolex ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) :-) Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) Rolex Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 I když jsem velkej fanda rolex bicoloru tak v tomto případě mi snejkovy sedí víc. Já dnes nedoceněné kvarcky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 I když jsem velkej fanda rolex bicoloru tak v tomto případě mi snejkovy sedí víc. Já dnes nedoceněné kvarcky :-)Ani nevíš jak na ty quartzky vzpomínám...uz Tě trochu znám-tak ani nepíšu jestli bys je pustil, protože Ty si "starý sysel" v hodinkách...a s nadsázkou - ať se neurazíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) Tak snad lepší, než minule. Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem igor261069 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 snejku nevím jestli sysel, ale zamiloval jsem si je :-) takže odpověď znáš :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Ani nevíš jak jsem rád, že jsem je tenkrát vožralej koupil :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Ani nevíš jak jsem rád, že jsem je tenkrát vožralej koupil :-))Nojono...ale já jsem rád, že skončily u Tebe, ale i tak jsem se musel zeptat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Zatím asi nejlepší Rolex... Rozhodně budou následovat další Sky-Dwellery! Jo, todle kombo me bavi. Me vcera dorazily stary dojebany plechovky, tak zacnu pokupovat dily a dostanou lazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Am on fire...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Nevím jestli nejlepší, ale rozhodně moc dobrej Rolex ... Tak ty další Sky-Dwellery budou ty co máš ty, už jsou vobjednaný... Fakt jsem si Sky-Dwellery zamiloval!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Tak ty další Sky-Dwellery budou ty co máš ty, už jsou vobjednaný... Fakt jsem si Sky-Dwellery zamiloval!! Joo, tak to ja je mam objednane taky... 1.5 roku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Joo, tak to ja je mam objednane taky... 1.5 roku...Přijde mi, že se v určitém podniku vizitky z waitinglistu záhadně ztrácej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Neee, vše je fér a super...!Neblbni dyk sme v CZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se