Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Návštěvník dabelM

Během popandemického roku toto vlákno určitě ožije pěknou řádkou nových kousků. Zahraniční klientela je v nedohlednu a spekulanti do nich v dnešní době, kdy se čeká na pád cen u šedých prodejců asi investovat nebudou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 24,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No tak tomu ja osobne vubec neverim... situace bude prinejmensim stejna, ne-li horsi... je uz vubec ta fabrika otevrena nebo porad zavrena..? Ja netusim...

Ono to neni o fabrice, ale o poptavce - vzhledem k poplesu svetove ekonomiky bude mit rada wannabies hloubeji do kapsy a ty hodinky si nekoupi.

Zbyde ?jen? poptavka od tech, kteri na to budou mit...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři

Ono to neni o fabrice, ale o poptavce - vzhledem k poplesu svetove ekonomiky bude mit rada wannabies hloubeji do kapsy a ty hodinky si nekoupi.

Zbyde ?jen? poptavka od tech, kteri na to budou mit...

Lidi kteří mají prachy je budou mít vždy, zrovna u Rolexu bych se toho nebál...

Továrna je zavřena, Tudor nejede, Pátek ani Omega, otázka zni - jak jsou na tom skladové zásoby AD, malinko se bojím, že nebude co prodávat a s tím souvisi, že cena dolů nepůjde...

Odkaz ke komentáři

Továrna je zavřena, Tudor nejede, Pátek ani Omega, otázka zni - jak jsou na tom skladové zásoby AD, malinko se bojím, že nebude co prodávat a s tím souvisi, že cena dolů nepůjde...

Tech par tydnu, po kterych budou zavreni, jim zasadne plany nenarusi. Prave naopak, nevytvori zbytecne nadbytek nabidky ;)

Odkaz ke komentáři

Tech par tydnu, po kterych budou zavreni, jim zasadne plany nenarusi. Prave naopak, nevytvori zbytecne nadbytek nabidky ;)

Odkaz ke komentáři

Vsude se psalo jen o tom planu zavrit na deset dni v březnu... A pak uz nic.. treba jedou..

https://www.watchtime.com/featured/covid-19-and-the-wristwatch-industry-a-timeline/

https://www.hodinkee.com/articles/rolex-closes-swiss-factories-amid-coronavirus-pandemic

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Myslím si že nejedou, díky mimořádném stavu, který byl ve Švýcarsku vyhlášen do 19.4.2020.

Taky mě zatím servis v ČR nepotvrdil, že jim došly díly na opravu mých NoDate.

Dal jsem je na servis koncem února, první týden v březnu jsem se dohodli na opravě, takže na konci dubna budou pryč z domu dva měsíce a to byl termín opravy. Posla jsem jim tento týden dotaz, zdali se nějak projeví aktuální situace s covid v ČR a ve světě na termínu opravy a bylo mě sděleno, že díly dosud nedorazily. Pokud se ozvou příští týden a potvrdí mě dodání dílů, tak asi fabriku zprovoznili a začne v nějakém režimu fungovat.

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Stává se to neskutečně často. A přijde mi, že u těch novejch je to tak 3x horší než u těch starejch. Pravda, mám asi jen 8 kousků k porovnání, hodinář by řekl ten poměr s větší jistotou, ale zatim se mi to zdá unisono od všech majitelů.

Upraveno uživatelem JoyStick
Odkaz ke komentáři

Tak ty další Sky-Dwellery budou ty co máš ty, už jsou vobjednaný... :D Fakt jsem si Sky-Dwellery zamiloval!! ;)

Joo, tak to ja je mam objednane taky... 1.5 roku...

Jooo kluci-kdybych Vám řekl jak jsem k nim přišel...to byste koukali ;) :)

No a přeji Vám ať se dočkáte brzo - za mě jsou výborný...je to prostě něco jinýho než suby na milion způsobů...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...