Gustaf Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Já doufám, že moc dlouho ne .Sparta je pro mě furt soupeř č.1 ( jako správnej Slávista jsem z ní připosránkovanej i teď).jj, derby bude zajímavý....tak snad vás oberou o body
kuncák7 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 jj, derby bude zajímavý....tak snad vás oberou o body Já doufám v totéž v zápase s vámi :-).
Gustaf Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Já doufám v totéž v zápase s vámi :-).
uff Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Presne, Martas. Nas klasickej sesivanej mindrak. Sparta udela 9 z 9 bodu a ja uz jsem taky priposranej... Zajimavy, ze Plzen na me tak nefunguje...
kuncák7 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Presne, Martas. Nas klasickej sesivanej mindrak. Sparta udela 9 z 9 bodu a ja uz jsem taky priposranej... Zajimavy, ze Plzen na me tak nefunguje...+1, to bude daný historicky :-), mám to stejně, místo abych koukal na to, že hrajeme poměrně slušně, máme výsledky v poháru, tak čumím na výsledky S a pak počítám, kdy nás už nedoženou. Zbavit se toho neumím.Plzeň mě štve, ale takhle je neřeším.Včera jsem si to zase v Edenu užil, víc golů než na hokeji :-).
kuncák7 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Teď se o víkendu ukáže :-). My Baník p.čo.Mám i nutkání fandit Spartě, ale to mi nepůjde :-)
Gustaf Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Teď se o víkendu ukáže :-). My Baník p.čo.Mám i nutkání fandit Spartě, ale to mi nepůjde :-)no fuj...fandit Spartě :D no, snad to u nich zmakneme..pac poslední dobou se na tu naší hru nedá koukat
kuncák7 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 no fuj...fandit Spartě :D no, snad to u nich zmakneme..pac poslední dobou se na tu naší hru nedá koukat Na jejich taky ne :-)), takže to bude pěknej fotbal.To fandění byl jen nápad, mě to u nich fakt nejde .
kuncák7 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Potkali se dva chytrolíni...Ty jim ještě fandíš? Já myslel, že jsi už pryč :-).
marosh Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 ...a Real vypadá, jak partička, co spolu hraje dva týdny.Obrana průchoďák. Perez se musi ve VIPce bít hlavou do futer. Bez silné osobnosti na lávce to nepude.Sezona v hajzlu.
marosh Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Kolik tak byl kurz na postup Ajaxu...Nebo na to, že vstřelí 4 góly.
Gustaf Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Na postup asi 8...na goly nevím, ale na Tipu někdo naložil 20k na to, že Ajax dá 3+ gólů. Ten bude mi veselej večer
kuncák7 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 (upraveno) Jako fanda Barcelony mám příjemné večer :-). Pravda ale je, že Real působil fakt jak parta z placku za barákem. Upraveno 6. března 2019 uživatelem kuncák7
Arthur N. Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 tak ten Manchester U. dost překvapil a PSG je opět venku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se