Frostie Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 No byla a hlavně já bych to kalkuloval i tím, že střední plat té doby v NSR byl 1,500 - 2,000 DM a nový Golf I v základu stál 7995 DM. Pro běžnou populaci docela darda (myslím, že rozšíření chronomagorstva bylo v oné době podstatně menší) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Ono to vlastně v NSR cenově vycházelo podobně jako tehdy u nás Primky. Rozdíl byl ovšem v tom, že v Německu se daly digitálky, byť ne tak kvalitní, koupit už za 20 DM. Takže bylo na výběr a ne každý musel takhle "drahé" hodinky kupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Ještě, že se doba změnila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Ono to vlastně v NSR cenově vycházelo podobně jako tehdy u nás Primky. Rozdíl byl ovšem v tom, že v Německu se daly digitálky, byť ne tak kvalitní, koupit už za 20 DM. Takže bylo na výběr a ne každý musel takhle "drahé" hodinky kupovat.To je pravda a navíc, jestli mne paměť neklame, ty nejjednodušší digi se snad daly sehnat už 9,95 DM (něco jako Piratron, Kessel či Levi´s) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Ještě, že se doba změnila Tohle si říkám každej den. To je pravda a navíc, jestli mne paměť neklame, ty nejjednodušší digi se snad daly sehnat už 9,95 DM (něco jako Piratron, Kessel či Levi´s) Jo, na takovouhle cenovku u digitálek v katalozích si taky vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Pánové, všechny ty hodinky za poslední dva dny jsou úžasný. Gratuluji Jarettovi ke krásným Seiko přírůstkům. Ale trochu (no, popravdě trochu víc) jsi mě naštval. Až dnes konečně přijde pošťák, který to včera z technických důvodů nezvládl, vybalím hodinky, udělám fotku a dám ji sem, tak pochopíš. Těšil jsem se, jak z mého nového přírůstku padnete na prdel, ale asi ne, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Pánové, všechny ty hodinky za poslední dva dny jsou úžasný. Gratuluji Jarettovi ke krásným Seiko přírůstkům. Ale trochu (no, popravdě trochu víc) jsi mě naštval. Až dnes konečně přijde pošťák, který to včera z technických důvodů nezvládl, vybalím hodinky, udělám fotku a dám ji sem, tak pochopíš. Těšil jsem se, jak z mého nového přírůstku padnete na prdel, ale asi ne, no... Tak to jsem napjatý jak kšandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 To já jsem taky napntej a na prdel si sednu určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Pánové, všechny ty hodinky za poslední dva dny jsou úžasný. Gratuluji Jarettovi ke krásným Seiko přírůstkům. Ale trochu (no, popravdě trochu víc) jsi mě naštval. Až dnes konečně přijde pošťák, který to včera z technických důvodů nezvládl, vybalím hodinky, udělám fotku a dám ji sem, tak pochopíš. Těšil jsem se, jak z mého nového přírůstku padnete na prdel, ale asi ne, no... Neser a foť! Budeme mít radost určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Vrátný v našem podniku má instrukce, aby muže s koženou brašnou v modré dodávce pustil za každou cenu a doručený balíček mi hned donesl. Jsem jako na trní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Vrátný v našem podniku má instrukce, aby muže s koženou brašnou v modré dodávce pustil za každou cenu a doručený balíček mi hned donesl. Jsem jako na trní.a pokud budou náhodou dva, oba řádně prolustrovat a toho, který nebude u sebe mít hodinky k doručení, okamžitě pro výstrahu zastřelit! Republiku si rozvracet nedáme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 ... Jsem jako na trní. To já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Po těch Jarettových snad ani nemá cenu to sem dávat, ale když jste to chtěli... Kanárek přiletěl.Sice nejsou NOS, ale nic, co by nešlo přežít. Všechno funguje, světlo jsem nezkoušel, počkám do večera. Jsou strašně zahnojený, musím vymyslet, v jakým roztoku je vykoupu. Dílek tahu (ne)přiléhající k pouzdru se bude muset nějak opatrně přihnout. Pod ním prosvítají strašně shnilý stěžejky - snad je to nějakej standardní rozměr.I když to tak asi nevyznívá, tak zatím spokojenost promíchaná z napjatým očekáváním jak prokouknou a jestli je při té debordelizaci nějak nepoškodím, jelikož su manták. Na ruku mi padnou jako ulitý, netřeba upravovat tah. Už jsem stihl ztratit a zase najít dekl na baterku, když jsem do nich hned lezl ve stoje nad otevřenou basou ve zkušebně motorů (kde je na zemi kovovej rošt a pod ním kanál...) Kurňa, nějak mě ty digitálky poslední dobou chytly. Asi budu muset rozprodat sbírku Prim Sport nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 No vidíš, perfektní jsou ! mě ještě něco dorazí a pak můžeme klidně udělat digi sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Po těch Jarettových snad ani nemá cenu to sem dávat, ale když jste to chtěli...No tak paráda, hlavně, ať ti hezky slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 No vidíš, perfektní jsou ! mě ještě něco dorazí a pak můžeme klidně udělat digi sraz Kurňa, ty ses rozjel. no, já se musím přiznat, že mám taky ještě jedny na cestě. Seiko sraz mám v kalendáři a doma je to zatím ve stavu Approved.Je pod tou mřížkou něco, co by se dalo poškodit, když to budu čistit nabroušeným drátem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 No vidíš, perfektní jsou ! mě ještě něco dorazí a pak můžeme klidně udělat digi sraz Už se těším. Máme tu na to speciální vlákno a obyčejně se nás pár sejde....http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70567-digi-sraz-praha/page-11&do=findComment&comment=1720392 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Po těch Jarettových snad ani nemá cenu to sem dávat, ale když jste to chtěli... Kanárek přiletěl.Sice nejsou NOS, ale nic, co by nešlo přežít. Všechno funguje, světlo jsem nezkoušel, počkám do večera. Jsou strašně zahnojený, musím vymyslet, v jakým roztoku je vykoupu. Dílek tahu (ne)přiléhající k pouzdru se bude muset nějak opatrně přihnout. Pod ním prosvítají strašně shnilý stěžejky - snad je to nějakej standardní rozměr.I když to tak asi nevyznívá, tak zatím spokojenost promíchaná z napjatým očekáváním jak prokouknou a jestli je při té debordelizaci nějak nepoškodím, jelikož su manták. IMG_0127.JPG Na ruku mi padnou jako ulitý, netřeba upravovat tah. Už jsem stihl ztratit a zase najít dekl na baterku, když jsem do nich hned lezl ve stoje nad otevřenou basou ve zkušebně motorů (kde je na zemi kovovej rošt a pod ním kanál...) IMG_0128.JPG Kurňa, nějak mě ty digitálky poslední dobou chytly. Asi budu muset rozprodat sbírku Prim Sport nebo co Teda, ty jsou úžasný. Gratuluju a taky trochu závidím. Já se k takovým Seikům ne a ne dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Teda, ty jsou úžasný. Gratuluju a taky trochu závidím. Já se k takovým Seikům ne a ne dostat. a zkoušel jsi Ebay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Tam občas koukám, ale ještě jsem z něj nikdy nic nekoupil. Nikdy jsem pořádně nepronikl do systému PayPal. To samo o sobě ještě není největší problém, protože nabídky případné pomoci mám. Ale kousky, které by se mi líbily, jsou dneska už dost vysoko. Čili jsem se vlastně vyjádřil dost nepřesně. Kde jsou Seika k dostání, vím. Ale spíš nemám štěstí na výhodnou koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se