Frostie Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Taky máš mít z čeho radost. Ať ti hezky slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 I já se přidávám ke gratulaci:-) a jak je vidět ..budou v dobré společnosti dalších nádherných kousků.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Taktéž jsem si udělal za 1160 kaček velkou radost..dnes je pošťák donesl.. Vždy se mi tato klasika líbila.. Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem Olin.uj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 To jsou NOS fakt s velkým NOS, protože některé moje NOS mají při zvětšení vidět jemná poškození vzniklá letitým nevhodným skladováním. Možná je někdy dám dohromady taky nové, už mam sklíčko a rámeček. Tak jsou konečně doma! Jsou opravdu NOS, z fotek to tak možná nevynikne. Všechno fotím jen starým mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Pěkná čtyřka. Nejnovější kousek se mi líbí nejvíc. Pěkný, nadčasový dizajn. Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem Hospodský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 t2: Tak ty se ti povedly. Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Taktéž jsem si udělal za 1160 kaček velkou radost..dnes je pošťák donesl.. Vždy se mi tato klasika líbila.. Perfektní hodinky, podle mě jedny z nejlepších pracovních hodinek vůbec..bez nadsázky. Já mám jedny už od roku cca 95 nebo 96, dostal jsem je od rodičů na Vánoce jako kluk..zažily toho dost a pořád fungují jako nové asi na třetí baterii. Mohl bych je vychvalovat do nekonečna, ale už jsem to tady dělal tolikrát, že toho radši nechám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Tak jsou konečně doma! Jsou opravdu NOS, z fotek to tak možná nevynikne. Všechno fotím jen starým mobilem. Radost z nich mám velikou... Já samozřejmě také gratuluji..jsou parádní a hlavně opravdu v perfektním stavu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Fajnšmekerské kúsky...palec hore aj za mňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Ahoj, moje prvé Géčka. Dva dni na ruke, robia veľkú radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Aj vďaka tvojim fotkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Tak to mě těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Udelal jsem si k vanocum radost , moje prvni G-Shock a je to velka parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Velká paráda jsou i ti papagajové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Nový přírůstek do sbírky, Casio WV-200E Wave Ceptor. Moje první rádiáky. Koupeny použité, ale jsou jako nové, komplet balení, velice dobrá cena, a perfektní prodejce. Mám z hodinek i z obchodu velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Nastavitelný datum je parádička. Ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Hezký kousek, ať ti hezky slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Velká paráda jsou i ti papagajové.Diky uzivam si oboje, mam velky zalusk na rangeman https://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-gw-9400-3 MUSIM VYDRZET A NEKOUPIT:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) t2: vidíš, s tím nastavitelným datem jsem to nevěděl, díky, tak jsem to hned spravil do českého formátu. Přitom se hodinky přepnuly do manuálního režimu, ale podle návodu jsem je nasměroval směrem na Frankfurt, stiskl příjem a během dvaceti vteřin zase naskočil rádiový signál Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem pavel1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se