tovaryš Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 ..takže pro ty, co chtějí Casia v oceli, zbývá opravdu jen těch několik málo géček??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Ano. Lip uz bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 ..takže pro ty, co chtějí Casia v oceli, zbývá opravdu jen těch několik málo géček???ano, minimum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Casio v oceli je ještě dost, ale digi ne. Buď ručky nebo kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Casio v oceli je ještě dost, ale digi ne. Buď ručky nebo kombinace.JJ, špatně jsem se vyjádřil. Hodně ana a ana-digi modelů v oceli má např. řada Edifice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 A nám by udělalo velkou radost kdyby se Casio digi vratily v některých modelech zase do skla a ocely.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Včera jsem se tady chlubil ruskými stolními hodinami. Na morbovo doporučení jsem je daroval ženě k Valentýnu. No, úplně dobře to nedopadlo. Naštěstí jsem měl nachystanou ještě tu růži. Detaily tradičně v mém vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Druhý letošní zlatky: Spidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Super stav! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Moc pekne navrzene linie. Sklu dan prostor a zaroven kryte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Krásný!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Dneska dorazily další digi. Casio DW 250 DG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Neodolal jsem, ale už teď vím že na ruku nepůjdou. Zavřít a hibernovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Neodolal jsem, ale už teď vím že na ruku nepůjdou. Zavřít a hibernovat.No, to jo. Myslím, že v lepším stavu je již nelze absolutně sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 (upraveno) Gratuluji, jen bacha při skladování na baterku, radši ven. Ale ona stejně vydrží hrozně málo i bez používání remote controlu. Upraveno 21. února 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Zase jeden důkaz, že v různých hodinářstvích a klenotnictvích je ještě stále možné objevit zajímavé staré digitálky. V Jihočeském kraji jsem ale, bohužel, asi už všechny takové obchody vyraboval...no nic, je na čase se přestěhovat, posunout se zase dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Já projel Rožnov + širší okolí a prdlajs objevil. V jednom krámku jsem narazil na staršího sympatického hodináře, který se holedbal, pro něj není problém cokoliv sehnat i ze starší kolekce, že má známé a ti zase další známé.. Nadiktoval jsem mu teda pár modelů, ať se předvede. Po týdnu mi sám volal, že nesehnal nic. Ale snažil se, to se cení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Dnes zazvonil pošťák a přinesl mi balíček ze Záporoží. Kupodivu v něm nebyl legendární ukrajinský automobil Záporožec, ale neméně legendární ruské digitálky Elektronika 1. Ve svítícím stavu se dost blbě fotí, zhasnou asi sekundu po uvolnění tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se