Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jasně....poprosím Tě o fotku toho,co přesně máš v řiti,ať to mohu doložit při dotazu.

Mimochodem...pánové....držte mi hodně moc pěsti,ať všechno dopadne,jak si představuju........mám něco v pácu a jsem celej zvědavej a okolnosti nejsou moc příznivé......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně....poprosím Tě o fotku toho,co přesně máš v řiti,ať to mohu doložit při dotazu.

Mimochodem...pánové....držte mi hodně moc pěsti,ať všechno dopadne,jak si představuju........mám něco v pácu a jsem celej zvědavej a okolnosti nejsou moc příznivé......

Ty jsi tajnustkar jako vzdycky :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

Mě se podařilo sehnat jen novej řemínek jako celek. Když se něco dozvíš tak budu rád za info.

Jo uz to vidim na tech fotkach, to ocko jak do nej po zapnuti zastrcis konec remene. A jak maji sirokej remen , neshoduje se treba s nejrozsirenejsi 5600? No kdyz prohlizim svoje kousky, tak kazdej ma to ocko jiny, a ty chces asi origo co tam patri vid?

Páč to nechci zakřiknout..... :)

:bangin: :pokey: :chair: :box:

Odkaz ke komentáři

Jo uz to vidim na tech fotkach, to ocko jak do nej po zapnuti zastrcis konec remene. A jak maji sirokej remen , neshoduje se treba s nejrozsirenejsi 5600? No kdyz prohlizim svoje kousky, tak kazdej ma to ocko jiny, a ty chces asi origo co tam patri vid?

Ani origo náhradní řemínek od casia nebyl úplně stejný. 

Odkaz ke komentáři

Ani origo náhradní řemínek od casia nebyl úplně stejný. 

Hmm koukam , ten tvuj ma tri vlnky a ty nove origo jen dve.

EDIT: Jenom zkusim jeste poradit tyto stranky ( urcite znas ), napsat jestli nahodou nemaji jen samotne to ocko.....

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Hmm koukam , ten tvuj ma tri vlnky a ty nove origo jen dve.

EDIT: Jenom zkusim jeste poradit tyto stranky ( urcite znas ), napsat jestli nahodou nemaji jen samotne to ocko.....

Dík o téhle stránce vím. A ten rozdíl o kterym jsem psal byl na těch 5700. To očko bylo nepatrně menší takže se stávající řemínek musel víc tlačit. Taky to to nový očko moc dlouho nevyrželo. Dokud drží původní nechci to řešit výměnou celého řemínku (u obou). Řešil to i jeden můj kamarád na svejch géčkách takže tohle je asi jediný slabý místo.

Odkaz ke komentáři

Jéé ty jsem měl, akorát že s modulem 1443. Když teď porovnávám rozdíly podle návodu, tak koukam, že do těch tvých se dá vkládat japonština. To modul 1443 neměl.

Tak jsou tady moje poslední Géčka (na nějakej čas ) . Takže držím 9G!  :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...