quattroRS Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Tak nějak jsem brouzdal po hodinkových e-shopech, říkal jsem si, že už jsem si dlouho nic nepořídil a padlo mi do oka tohle, Head Super G. Chtěl jsem místo Casií zase jednou něco jiného, nechtěl jsem za to dát moc, a u Timexu mě nic nezaujalo. Sice je to čistokrevná Čína, ale hodinky jsou jinak pěkně a čistě zpracované, žádné otřepy nebo špatné lícování, tak uvidím, jak dlouho vydrží. Standardní funkce - čas, kalendář, 3x alarm, timer, stopky a světlo. DSCN4012.JPGRemienkom mi to pripomína najnovšie verzie Casio ProTrek, v ana-digi verziách Ale je treba povedať, že vyzerajú celkom pekne, za tie peniaze celkom môžu byť Hlavne, aby dobre, a spoľahlivo poslúžili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Abych to nejak dokoncil... tady sem resil display a moznou vymenu/opravu .Zasilka od japoncu jak pisu, ze cekam, tak dorazila.Prehodil jsem celej modul i s "tvari" -odstin podkladu lcd by nesedel... a asi to tak necham...?foto aspon takto nahledove...IMG_20181031_202010.jpg A mel-li bych nejak tamni nakup zhodnotit, tak vse co dorazilo bylo v poradku, zadna oxidace - vytekle batt., ani vytopeni stacilo vymenit batt. -mozna nahoda.Treba tyto Ricoh sem bral na displej, bohuzel neslo presne poznat model a neseslo se to. Ale ok funkcni jine.Ricoh.jpg A tyto nabehly taky...cas.jpg A tyto (prvni tri).. taky s tamato, a taktez po vlozeni batt. ok.4x.jpgTak toto je celkom slušná zostava, palec hore, šéfe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Diky.A dorazil kuryr - letosni druha zasilka ebay... neco bylo venku(v ramci uspory mista), tak aspon zatim takto...By mne zajimalo jak to delaj -1ridic ode mne jede dal po republice pak madarsko- slovensko a zpet PL -ma co delat...Posledne jeli ve dvou a uz jsem prebiral i po druhe hodine v noci... Cekam tam i Seiko Solar jejich prvni tak jsem zvedav(1citizny uz mam).Dal jsem zvedavej na seiko jg2as sice plastaky, ale pro mne zajimave...S760 v inverzi a dalsi a dalsi... -ale fakt az zitra(aha vlastne dnes). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 akai: U tebe už byl ježíšek:-) Budou to zajímavé kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Těším se pak na bližší detaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Trochu jsem pokrocil a aspon par kousku prohlid.Seiko 4826 zijou -fajn. Ty sem tematicky nepatri, ale zatim nedavam jinam tak aspon tak.Moc info k nim neni...Dale jsem potesen, ze po x hodinach "sluneni" ozily i S760, byl u nich divny popis... takze stavajici accu zatim ok, signal taktez.Stav moc pekne, sklo lepsi nez moje, lupou by se snad neco naslo. Proc jim nekdo nedopral ani to svetlo zdarma?Dvoje, ale asi neuziju, takze az se rozhodnu, ktere si necham pujdou druhe do sveta. Asi za polovic nez zdejsi bazar ceny ... MR-G byly uvnitr blbe slozene, jesteze je nikdo nedotahoval silou... RCA a Quartmatic vedle taky nabehly. Seiko A031 ok.JG2AS alias M615 na svetle ok, bohuzel cast kontaktu uvnitr chybi, je treba zjistit kam plus a minus...A358 a D409 funkcni po rozbaleni.Jeste vlastne mam radost, ze naskocily po sluneni i Citizen 7878. nedynka se mi libi... -sam, ale accu nezkontrolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Pěkné! Velmi se mi líbí ty "nedýnkové" Citizenky. Parádní druhá tvář.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106676-druh%C3%A1-tv%C3%A1%C5%99/&do=findComment&comment=1920106Jinak ty Seika s EPD jsou taky hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Seika jsou prostě hezký všechny. Pěkný úlovek. Mně dneska dorazily ty ETCčka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Pěkné! Velmi se mi líbí ty "nedýnkové" Citizenky. Parádní druhá tvář.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106676-druh%C3%A1-tv%C3%A1%C5%99/&do=findComment&comment=1920106Jinak ty Seika s EPD ...jj na zajimave dynkvlakno jsem loni/letos kukal...a EPD jsem dal jen pro srovnani tady toho bylo vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Trochu jsem pokrocil a aspon par kousku prohlid.Seiko 4826 zijou -fajn. Ty sem tematicky nepatri, ale zatim nedavam jinam tak aspon tak.Moc info k nim neni...Dale jsem potesen, ze po x hodinach "sluneni" ozily i S760, byl u nich divny popis... takze stavajici accu zatim ok, signal taktez.Stav moc pekne, sklo lepsi nez moje, lupou by se snad neco naslo. Proc jim nekdo nedopral ani to svetlo zdarma?Dvoje, ale asi neuziju, takze az se rozhodnu, ktere si necham pujdou druhe do sveta. Asi za polovic nez zdejsi bazar ceny ... MR-G byly uvnitr blbe slozene, jesteze je nikdo nedotahoval silou... RCA a Quartmatic vedle taky nabehly. Seiko A031 ok.JG2AS alias M615 na svetle ok, bohuzel cast kontaktu uvnitr chybi, je treba zjistit kam plus a minus...A358 a D409 funkcni po rozbaleni.Jeste vlastne mam radost, ze naskocily po sluneni i Citizen 7878. nedynka se mi libi... -sam, ale accu nezkontrolu...s.jpga.jpgFantastická zostava Je to úžasné, palec hore, šéfe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 JG2AS alias M615 na svetle ok, bohuzel cast kontaktu uvnitr chybi, je treba zjistit kam plus a minus..Tak sem nasel... zde___ je vice i s obrazkem... Snad se ten plisek nejak povede nahradit. Jen mne tak napadlo zda se nabiji jen accu pro radio prijem, kvuli velke spotrebe, nebo jen accu pro hodinovou cast, a batt. pro radio se meni... -nebo se mozna dobiji obe. No az se k tomu dostanu tak to bude chtit merit kam to solar posila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Sníh nenapadl, tak mám aspoň kus ledu:i s duhou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Sníh nenapadl, tak mám aspoň kus ledu:z20181206_134052.jpgi s duhou:z20181206_135518.jpg. Krásne G-Shocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 tak uz ti dosli, no super, ani to dlho netrvalo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 To je samá paráda a pěkné pokoukání. Ať Vám klucí hodinky dělají radost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Tak sem nasel... zde___ je vice i s obrazkem... Snad se ten plisek nejak povede nahradit. Jen mne tak napadlo zda se nabiji jen accu pro radio prijem, kvuli velke spotrebe, nebo jen accu pro hodinovou cast, a batt. pro radio se meni... -nebo se mozna dobiji obe. No az se k tomu dostanu tak to bude chtit merit kam to solar posila...batt kontakty.jpegZjistit jaké baterie do hodinek patří.. Plíšek se nechá vyrobit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Tak včera dorazily ze Spojených státu. Mám z nich velkou radost. Vypadají, že jsou nenošené. Dokonce mají ještě takovou samolepku na dýnku. Navíc za dobrou cenu a ještě se mi povedlo prodejce ukecat o 20$ přes Make offer. Jsou i s návodem, záručákem, papírovým obalem, krabičkou a visačkou. Prostě komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Tak včera dorazily ze Spojených státu. Mám z nich velkou radost. Vypadají, že jsou nenošené. Dokonce mají ještě takovou samolepku na dýnku. Navíc za dobrou cenu a ještě se mi povedlo prodejce ukecat o 20$ přes Make offer. Jsou i s návodem, záručákem, papírovým obalem, krabičkou a visačkou. Prostě komplet.Twl, tak to už ovšem přesahuje rozsah slova luxus v uzu zdejšího fóra. Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Parada... -a budes mit to muzeum oterveno verejnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se