Frostie Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Timex spravil Casiu menší facelift, ale je to pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 "Já su tak šťastné...!" -to je presne zvolani i pro mne... Takze, "japonsko" dorazilo... Orientky po vlozeni dvou baterii krasne naskocily ...aspon jednu foto zde tedy uvedu. Avsak, to hlavni pro mne bylo zkusit ozivit Citizen i:Virt M -nu posudte povedlo se... Problem byl samozrejme po letech s Lion/pol accu puvodni 252030 byla KO. Nepomohla ani resuscitace. Rikam si ok, neva dnes na ebay(a jinde) jde koupit vse.No jo i ne . Ebay 252030 neni jen 302030 - tak snad tam vejde myslim si. No pozdeji jsem 252030 nasel jinde v cine a je na ceste (ted uz zbytecne).Takze nabijim - pripojuji a po letech ozivaji. Pokud je pravda(v tomto vetsinou cina lze) o kapacite tak si polepsim 140mAh misto puvodnich 100.Je pravda, ze nejaky vyvoj od te doby v accu na bazi Li probehl, a pro vetsi kapacitu take hovori mirne vetsi rozmer. Uvidim jak dlouho ta sranda vydrzi, mame prvni den v mesici -dobre se bude pamatovat))Stejne s tim bude problem, protoze jsou bez indukcni nabijecky... Takze cekat az se objevi neco takoveho. -pak bude i nabijecka. Koupil bych toto ale je to bohuzel Yahoo! JAPAN Auction - Buyee vsak nektere aukce nepodporuje... Uvidime... No a dalsi foto ... bohuzel opet mobilem + cas porizeni vidite + u nas posmourno s mrholenim + nasledny orez a zmenseni rozliseni pro zdejsi moznosti... (tak pokud by nekdo chtel tak surova data zde + samozrejme je tam toho nacvakano vice...) Bez navodu to ovsem dale nepujde. Prvni uroven menu je pres ikony takze na nastaveni hodin a budiku se dostat jeste da.Vse ostatni zatim zapovezeno...Posledni radek urcuje mod zobrazeni analog/digital. Jedna foto je podsviceni zapnute druha bez. A spolecne s Orientem -jedna svetelna scena vyhodna jednou pro ty- ondy pro druhe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Fantastické hodinky, palec hore, šéfe Strašne mi to pripomína Tissot HIGH-T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Ty Citizeny! Vůbec jsem netušil, že něco takového existuje. Pro mě by byly spíš ty Orienty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Palec "hore" ..Ovšem Orient parádní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Ty Citizeny mi celkem vyrazily dech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Aj mňa, a to dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 jj diky, sem rad, ze se povedlo... -japonstina bohuzel limituje... a manual nikde, kdyby aspon sly nekde dat v menu do eng. A pokud se libi orientky, tak jsou nyni dostupne velmi podobne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Je to pekné, ale ja by som bol rád, keby sa mi konečne podarilo prepracovať k mojim vytúženým hodinkám Casio ProTrek PRW-5100, ale zatiaľ sa mi to zúfalo nedarí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Nedari se najit dobrou koupi z druhe ruky? nebo mas na mysli pod prepracovat - dat za nove toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Nedari se najit dobrou koupi z druhe ruky? nebo mas na mysli pod prepracovat - dat za nove toto...Ja už ich mám objednané, a odložené u jednej mojej známej predavačky v hodinárstve, ale stále mi na ne nezostáva dostatok peňazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 hmm to je skoda a citim s tebou... a preji at se situace brzy zmeni k lepsimu. A jsem tedy zvedav(tipuji 200-300) na jake castce skonci vyse uvedene na ebayi, zvlaste kdyz jsou vedene jako verze v titanu...V tomto se neorientuji a ani nevim zda je to titan jen castecny nebo vcetne tahu. Nebo je tento "tah" taky pryskyrice jako u gw-m5610... asi ne ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Existuje aj titánová verzia, ale nie je to prípad môjho výberu, na kovový remienok mám príliš tenkú ruku, je tam len klasický, gumový remienok s jednoduchou kovovou sponou, ale už som ich mal na ruke, a na zápästí držia pevne, ako kliešť, dám za ne 300 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 A jsou doma!SA 500 modul 145 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 No nádhera! Ty jsem nikdy neviděl. Z jakého období tak zhruba jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 jj krasa -gratulace, umi 12/24? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Nedokážu říct přesně. V žádném katalogu je nemám. Ale digi s modulem 145 jsem našel v katalogu na roky 83,85 a 87.Běží ve 12h režimu a 24h pro dual time. Ale ještě jsem nehledal návod. Je možné, že to půjde. Ale jednoduše přepínat jako na většine Casií to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Jo, díky. Je to taková raritka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Krasota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se