Kristian.nov Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Je tam žárovčička a kapacitu to ukazuje 50 záznamů, takže modul je správný. Skládačka to podle mě není. U tohohle modulu je myslím i trochu nevyjasněno to WR. Někde je, někde není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Podle mě mají "wr" první verze. Pak v rámci faceliftu byl "wr" odstraněn, ale reálně jsou obě varianty shodné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Tak dozkoušeno! Alespoň pro letošek... Nadšen z nového přírustku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 V 1. 12. 2021 v 17:06, t2 napsal: Tak dozkoušeno! Alespoň pro letošek... Nadšen z nového přírustku: Super, taky po nich koukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 A co rovnou MTX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 T2:to jsou automaty nebo maji jen baterku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Uz jsem vyguglil,pohon baterkou.I kdyz probehly v Led linku,at je to ucelene i zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Ten minulý auto quartz strojek se moc nerozšířil. Byl jen u Pulsomatů a Rado. Tak jsem zvědav jestli to tentokrát bude taky taková rarita. Bylo by fajn kdyby se podíval třeba do retro Omeg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 @t2 Tie Rado mam a aj Seiko robilo podobny pohon pod nazvom najprv AutoQuartz a neskor Kinetic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 AutoQuartz a neskor Kinetic ... - jj presne tak. Ty prvni myslim 5M22 byly jen na 72 hod. pak vylepsili technologii a vydrz trochu zvedli. Porad malo, ale projevil se pokrok v accu kdy s novym chem. slozenim se vydrz prodlouzila na tydny az mesice. Hromadne pak ty clanky menili za nove a uzivatele byli spokojeni. Ty vylepsene strojky jsou myslim od 5M42 ? Mne 5M42 a 43(s clankem lion) vydrzi 2 mesice urcite, a to nevim jestli je accu nabit naplno ani v jake je kondici. A samozrejme sli dal... Jinak ty info se na ruznych mistech mirne rozchazeji a pekny popis zde... Prehled jednotlivych verzi... Ale abych se vratil k tematu... zde tedy uz vedle ve vlakne slibene... -hromadna zima/22 Neco bude slouzit pro kompletaci s jinymi neco na nahr.dil a neco se uz i po vlozeni batt. rozeslo a zbytek uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 No to je paráda. Takovej pěknej Ježíšek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Ano, takovej predcasnej. Vysledek nekolika mesicu zpet -ebay. A nejdriv jsem udelal AX-250/AX-1 modul za modul (118). Reklo by se jen prehodit, ale kontakty po vlozeni do ax1 sem musel trosku adjustovat. Do ax250 bez problemu. Ted by zaslouzily trochu prejet sklicko. Cekal jsem na pouzdro co by nebylo uplne zrusene a hranici jsem mel $30 -no povedlo se. A samozrejme se mi zda pip na poskozenych hlasitejsi... (Chtelo by to denni svetlo, -toto pod svitilnou neni ono...) Jinak, diky vlaknu s kalkulackami jsem nastavil ty dosle. Jsou tam dva modely pod jinou znackou. Diky chybejicim popiskum sem byl bezradnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Dlouho jsme nehráli, tak nová hra: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Tak popojedem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Podobny naramek mam u prvnich anadigi od citiznu. Je mozne rozlozit na clanky. Ale ty asi pojedes v Casio... A prechazi to do plastu? Nejsou to zas nejaky MEZA? (nebo jak je ta rada...) Ale zpet k tomu proc jsem zacal psat... tyto MA se po trapeni s kontakty rozesly... Puvodni (tedy pokud to bylo puvodni) kontaktni plisek/mezikus od minusu delal problem a od plusu to taky nebylo v poradku. Skoda krvaceni nastesti zatim neni az tak moc patrne. Na poradnem slunicku by asi kresba na sklicku vynikla. Takhle aspon takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Další kolo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Tak další fotka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Tah mi připomíná Casio WV-56H, ale ty jsou kulaté a tyto mají soudkovité dýnko. Jsem aspoň poblíž? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Teď mě tak napadlo, nejsou to náhodou Casio EDB-300 nebo 310? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se