Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

spineshank: zrovna u těhle není cena dána solárem a rádiem, když se dělá non-stealth verze, ale tím, že je to limitka.

Boofish: Asi jsi tyhle hodinky nikdy neviděl naživo, to je zážitek. Ten displej je to nejlepší, co jsem kdy viděl. Výborně čitelný na to, že je inverzní, opravdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spineshank: Ty Mudmany jsou moc pekne. Presne muj styl..... Docela se mi po nejakych zastysklo.... Gratuluju ti k nim, at slouzi.

díky moc,já už byl smířenej s tím že je neseženu,sháněl jsem je od začátku roku a 500 doláčů se mi zase dát za ně nechtělo :sad01_anim:,nakonec se ale podařilo :thumbsup_anim: a jsem moc rád

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Parádní kousek. Gratuluji.

U těhle "stealth" verzí mě mrzí horší čitelnost displeje. Mám DW - 5600 MS a CL a docela hrůza čitelnost. Jinak paráda.Posted Image

jak píše ggrand,myslím si že čitelnost je úplně v poho :smile_anim: i za přímého slunce

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Boofish: vůbec se to nedá srovnat. Na těhle videích bych prezentoval ten rozdíl:

A to si vem, že DW6900MS mají stejně jako DW5600MS upravený displej na inverzi-zesílené čísla, nápisy jinak vyřešené(světlý obdélník kolem tmavého textu), kdežto G9000MS je jenom zinvertovaný klasický displej, takže čísla jsou stejně tenká jako klasická, text je světlý,zkrátka vůbec ty hodinky nejsou na inverzní displej přizpůsobené.

Jasan, najdeš na youtube i videa, kde jdou číslice dobře

, ale to je nasvícením, v praxi vážně budeš spíš čučet na černotu jako je to video s DW 6900

Tady je to co myslím(nahoře na mudmanech nepřečteš jestli máš zaplý sig nebo např snz) : Posted ImagePosted Image

Odkaz ke komentáři

Tak z tohoto obrázku bude asi Gilius mít radost, ne?

S kolegou z práce jsme si udělali každý radost. Modej GW 2300F-4ER, rádiem řízené, Sluncem nabíjené a na sport nošené... :smile_anim:

Jsou to moje první "géčka".

post-523-092782700 1306138689.jpg

Odkaz ke komentáři

hele, Gille, zas jako vocaď pocaď, jo??? :crying_anim02: Ale splést se můžou. 2 stejné krabičky, stejné záručáky, stejné místo koupúě, identické hodinky....

Jsem zvědav, co zase společně koupíme. Zatím teda 2x černá Monstra a 2x G-shck.... :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Boofish: vůbec se to nedá srovnat. Na těhle videích bych prezentoval ten rozdíl:

A to si vem, že DW6900MS mají stejně jako DW5600MS upravený displej na inverzi-zesílené čísla, nápisy jinak vyřešené(světlý obdélník kolem tmavého textu), kdežto G9000MS je jenom zinvertovaný klasický displej, takže čísla jsou stejně tenká jako klasická, text je světlý,zkrátka vůbec ty hodinky nejsou na inverzní displej přizpůsobené.

Jasan, najdeš na youtube i videa, kde jdou číslice dobře

, ale to je nasvícením, v praxi vážně budeš spíš čučet na černotu jako je to video s DW 6900

Tady je to co myslím(nahoře na mudmanech nepřečteš jestli máš zaplý sig nebo např snz) :

Díky za info Posted Image.

Koukal jsem po mudmanech a mě se líbí docela ty pískový "Storm" a ty celé modré. A samozřejmě ty k výročí 9025. Kdyby někdo měl, tak dejte vědět Posted Image

post-14961-059417900 1306159242.jpg

post-14961-077732900 1306159253.jpg

post-14961-002306200 1306159261.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...