Gilius Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Měl jsem je v ruce,tlačítka jdou stejně,jako u klasiky. Alespoň dle mého pocitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 malé porovnání 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Spineshank: Ty Mudmany jsou moc pekne. Presne muj styl..... Docela se mi po nejakych zastysklo.... Gratuluju ti k nim, at slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Parádní kousek. Gratuluji. U těhle "stealth" verzí mě mrzí horší čitelnost displeje. Mám DW - 5600 MS a CL a docela hrůza čitelnost. Jinak paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 spineshank: zrovna u těhle není cena dána solárem a rádiem, když se dělá non-stealth verze, ale tím, že je to limitka.Boofish: Asi jsi tyhle hodinky nikdy neviděl naživo, to je zážitek. Ten displej je to nejlepší, co jsem kdy viděl. Výborně čitelný na to, že je inverzní, opravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 ggrand: naživo jsem je fakt neviděl Musím to napravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Boofish: no, tak to přeju hodně štěstí, teď je sehnat je problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 (upraveno) Boofish: no, tak to přeju hodně štěstí, teď je sehnat je problém. Taky jsem to zjistil Dá se ta čitelnost srovnat třeba s 9000MS?? Upraveno 22. května 2011 uživatelem Boofish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Spineshank: Ty Mudmany jsou moc pekne. Presne muj styl..... Docela se mi po nejakych zastysklo.... Gratuluju ti k nim, at slouzi. díky moc,já už byl smířenej s tím že je neseženu,sháněl jsem je od začátku roku a 500 doláčů se mi zase dát za ně nechtělo ,nakonec se ale podařilo a jsem moc rád 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Parádní kousek. Gratuluji. U těhle "stealth" verzí mě mrzí horší čitelnost displeje. Mám DW - 5600 MS a CL a docela hrůza čitelnost. Jinak paráda. jak píše ggrand,myslím si že čitelnost je úplně v poho i za přímého slunce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Boofish: vůbec se to nedá srovnat. Na těhle videích bych prezentoval ten rozdíl: A to si vem, že DW6900MS mají stejně jako DW5600MS upravený displej na inverzi-zesílené čísla, nápisy jinak vyřešené(světlý obdélník kolem tmavého textu), kdežto G9000MS je jenom zinvertovaný klasický displej, takže čísla jsou stejně tenká jako klasická, text je světlý,zkrátka vůbec ty hodinky nejsou na inverzní displej přizpůsobené. Jasan, najdeš na youtube i videa, kde jdou číslice dobře , ale to je nasvícením, v praxi vážně budeš spíš čučet na černotu jako je to video s DW 6900 Tady je to co myslím(nahoře na mudmanech nepřečteš jestli máš zaplý sig nebo např snz) : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 23. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Tak z tohoto obrázku bude asi Gilius mít radost, ne?S kolegou z práce jsme si udělali každý radost. Modej GW 2300F-4ER, rádiem řízené, Sluncem nabíjené a na sport nošené... Jsou to moje první "géčka". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 No jasně. Ještě tu fotku upgradujte a držte se za ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 pěkný dvojčátka ,aby jste si je nespletli pak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 23. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 hele, Gille, zas jako vocaď pocaď, jo??? Ale splést se můžou. 2 stejné krabičky, stejné záručáky, stejné místo koupúě, identické hodinky....Jsem zvědav, co zase společně koupíme. Zatím teda 2x černá Monstra a 2x G-shck.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 kdyby někdo sháněl ty co já a netrval na stealth verzi tak jsou jedny CASIO GW-9010-1 za krásných 3143,- 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Boofish: vůbec se to nedá srovnat. Na těhle videích bych prezentoval ten rozdíl: A to si vem, že DW6900MS mají stejně jako DW5600MS upravený displej na inverzi-zesílené čísla, nápisy jinak vyřešené(světlý obdélník kolem tmavého textu), kdežto G9000MS je jenom zinvertovaný klasický displej, takže čísla jsou stejně tenká jako klasická, text je světlý,zkrátka vůbec ty hodinky nejsou na inverzní displej přizpůsobené. Jasan, najdeš na youtube i videa, kde jdou číslice dobře , ale to je nasvícením, v praxi vážně budeš spíš čučet na černotu jako je to video s DW 6900 Tady je to co myslím(nahoře na mudmanech nepřečteš jestli máš zaplý sig nebo např snz) : Díky za info . Koukal jsem po mudmanech a mě se líbí docela ty pískový "Storm" a ty celé modré. A samozřejmě ty k výročí 9025. Kdyby někdo měl, tak dejte vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Stormtroopery tu kolují po členech Chronomagu.......to budou hodinky s příběhem !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 X-Bob: přiznej se, že vy dva ste ti chlapíci z reklamy myslím na Albert(někde tu běhá odkaz-lidi pomozte pls.)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se