Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak uz jsem taky tady. takhle to dopada, kdyz je clovek o vikendu sam, pije a kupuje blbosti na netu... jak jsem to uz zminoval. ;) ale nejsou spatny, Casio Wave Ceptor WV200-1A, to zase ne.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Náhodou...

Tyto byly moje první tikytálky, co jsem pořídil čta toto forum.

Někdy mi připadá, že jsou nejlepší. Bezvadně mi sedí na ruce a to jako doopravdy, neposunují se, sednou a sedí jak indiánskej náčelník u totemu. Mají odladěný display akorát pro mne. Datum se dá přepnut na dd/mm/rr, já si na engl verzi data prostě dalších 41 let nezvyknu.

Jen mi vadí to kolečko, být tam fáze měsíce, byl bych rád.

A vůbec, jsou takové ... negéčkovské a přece trochu jo... ;)

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ale jo, rikam, prekvapily mne fakt prijemne. ale pujdou z domu. venuju je kamaradovi... a az se priste budu dobrovolne intoxikovat, koupim echt gecka :)

koukal jsem na ně do katalogu, ale odradilo mě že tam udávaj stopky i odpočet jen na hodinu a krok jen po minutě. je to pravda? a mají illuminator nebo jen ledku? Casio to poslední dobou píše illuminator a dává ledku.

Odesláno

Ahoj, netušíte někdo jakej je rozdíl mezi modulem 1545 a 3229? Mam ty samý, odsud : http://www.nywatchst.../dw5600ms1.html kde jsou s 1545 a dorazily stejné jako zde s 3229...

Jde vo p..nic, jen tak pro zajímavost...

Tak a je to tady. Moje budoucí jediné géčka(po prodeji G7900). Tož nevím, co k nim napsat. A jo, konečně jednoduché géčka bez těch obrázků alarmu a budíku, dycky se mi pletly, tady je to napsané. No zkrátka pracovní spolunástroj pro mě. Tak snad mi budou sloužit líp než gwm5600. No a sexy jsou taky :)

Odesláno (upraveno)

Ahoj, netušíte někdo jakej je rozdíl mezi modulem 1545 a 3229? Mam ty samý, odsud : http://www.nywatchst.../dw5600ms1.html kde jsou s 1545 a dorazily stejné jako zde s 3229...

Jde vo p..nic, jen tak pro zajímavost...

Zkus si to porovnat sam, ja nemam cas :) :

http://ftp.casio.co....t/en/qw1545.pdf

http://ftp.casio.co....t/en/qw3229.pdf

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

maji opravdu poctivy iluminator. odpocet je na 60 minut s nastavovanim po celych minutach. stopky do 59 minut, 59,99 sekund.

dík za info, takže je to jako v katalogu, bohužel.

Odesláno

Tak dneska mi dorazily asi nejlevnější nový hodinky. Vyšly mě na 41,11 czk. Ledky se silikonovým řemínkem. Jak se jim to může vyplatit? Prodejce to pojal solidně viz obálka z druhé strany. Umí hodiny, minuty, sekundy, datum mm.dd a při štelování i rok a davají na výběr 12/24 zobrazení času a test všech segmentů. No nekupte to když je to tak levný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak dneska mi dorazily asi nejlevnější nový hodinky. Vyšly mě na 41,11 czk. Ledky se silikonovým řemínkem. Jak se jim to může vyplatit? Prodejce to pojal solidně viz obálka z druhé strany. Umí hodiny, minuty, sekundy, datum mm.dd a při štelování i rok a davají na výběr 12/24 zobrazení času a test všech segmentů. No nekupte to když je to tak levný.

dealextreme??

Odesláno

na ebaji je toho plno, za pár babek. já byl kdysi takový pako, že jsem koupil podobný ledky u nás asi za 800,- :suicide_anim: .

Pro prodejce dobrej kšeft.

Odesláno

Sice nemám nové hodinky, se kterými bych se chlubil, ale mám nové baterky v mých Casio PRG40 :D

Docela jsem byl překvapen, že jsou tam celkem 4ks. Výměna se pak pěkně prodraží. Aspoň, že vydržely 3 roky a ne jenom jeden podle návodu

Odesláno

Moje zánovní PAW-1300. Po pár měsících používání jsem velice spokojen....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...