Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Jojo, potom mi to taky došlo, že to bude asi nedorozumění :D

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Jo, tak tam jsem je taky našel (ale nebylo to německý, ale australský Bodying). Asi je tam mají díky té vysoké ceně ještě k dispozici - no ale když je někdo opravdu chce, tak co mu zbývá? :)

Edit: Aha, tak koukám, že černý zmizely i z toho australského...tak to bude asi propojený a někdo jedny koupil, byly asi poslední. Ještě jsou tam modrý a pak červený s gumovým páskem :eek:

http://www.bodying.com.au/advanced_search_result.php?keywords=mdv-701&x=0&y=0&osCsid=a2e6t3k9jl1j2jp7o4cb7lt3d5

Edit2: A nebo je nikdo nekoupil, ale opravili si to tam kvůli mému dotazu...protože já jim psal jestli je ještě opravdu mají..

Upraveno uživatelem Chilliluk
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Nojo, kdo ví, co to je za stránky ten lelong - vypadá to jako nějaký klon E-bay z Malajsie  - tam už je cena mnohem lepší, ale jde o to, jestli se dočkáš. Přeju ti hodně štěstí - byl bych rád, kdyby tu na fóru byl další majitel těchto hodinek :)

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

To je velice zajímavý model - vůbec je neznám. Jaký je tam modul?

Odesláno

kluci dají se ještě dnešní době koupit nějaký takový hodinky od Casio,byly to moje první pořádný digi který jsem si jako mladý koupil u nás za hrozných cca.7000,- a uvažuji že bych je možná chtěl opět

Vím že asi ebay,ale tam jsem nikdy nenakupoval a asi asi nebudu...kdyby jste někdo věděl nebo poradil budu rád

WP_20130505_295-800x500.jpg

2058507659_72a84f029d.jpg

Odesláno
  V 7. 10. 2013 v 19:50, spineshank napsal:

kluci dají se ještě dnešní době koupit nějaký takový hodinky od Casio,byly to moje první pořádný digi který jsem si jako mladý koupil u nás za hrozných cca.7000,- a uvažuji že bych je možná chtěl opět

Vím že asi ebay,ale tam jsem nikdy nenakupoval a asi asi nebudu...kdyby jste někdo věděl nebo poradil budu rád

WP_20130505_295-800x500.jpg

2058507659_72a84f029d.jpg

Co nějaký zapadlý hodinářství? Tam se občas najdou poklady.

Odesláno

no tady v mém okolí nic takové nehrozí,ale pokud by na ně někdo narazil a byl ochotnej mi třebas písnout budu rád,ale popravdě já je kupoval někdy v 90.letech tuším takže že by někde ležely by byla veliká náhoda.......no zázraky se dějí se říká :notworthy:

Odesláno

No, já taky žádnou osobní zkušenost se vzácnými úlovky nemám. Ale vzpomněl jsem si, že se tu občas někdo pochlubí, že náhodou na něco narazil. Tak třeba budeš mít někdy štěstí.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Jojo, na ty první dvoje si moc dobře vzpomínám :-) A na čem leží ty kapesní - časopis? Katalog? Moc rád bych si přečetl nějaký dobový západoněmecký materiál o ladách.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

t2: gratulace k novým hodinkám - ty Hotbiz Casia ti závidím - že já blbec je už dávno nemám místo některých jiných.. :wallbash:

Odesláno
  V 23. 10. 2013 v 14:57, siwi napsal:

Jojo, na ty první dvoje si moc dobře vzpomínám :-) A na čem leží ty kapesní - časopis? Katalog? Moc rád bych si přečetl nějaký dobový západoněmecký materiál o ladách.

to není západoněmecký materiál, nýbrž sovětský exportní měsíčník Avtoexportu, měl jsem toho plnou skříň, ale už je to bohužel pryč...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...