Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 17. 1. 2014 v 11:42, lub napsal:

čau kluci,

chci si udělat menší radost pro změnu něčím laciným a bílým od casia.

v úvahu připadaj 2 možnosti:

w-735

attachicon.gif947057_130820210913_W-735H-8A2VDF.jpg

aq-s810

attachicon.gifAQ-S810WC-7A.jpg

čemu byste dali přednost?

dík

když plast, tak digitál. Jinak hezčí jsou ty analogy. Pozor na bílou barvu, ošoupe se na okrově šedou, hlavně na hranách.

Odesláno
  V 5. 2. 2014 v 21:10, Penca napsal:

Zatím je aplikace jen pro Iphone a GalaxyS4 a pro android od verze 4.2.2(asi),ale bluetooth nebyl priorita,rozhodl vzhled a samozřejmě taky cena 1650Kč.Ale samozřejmě bych bluetooth rád vyzkoušel.

Aha, díky.

Můj dnešní nový přírůstek je TADY

Odesláno

Teď jsem si to teprve přečetl, ale musím říct SUPER! Takový pokusy jsem taky několikrát dělal. Když jsi to udělal takhle krásně, tak máš strach měnit senzor nebo modul v ProTrekách? To rozhodně zvládneš! (viz. naše komunikace o výměně senzoru/modulu v DW-6700)

V 15. 1. 2014 v 15:29, Chilliluk napsal:

Tu opičárnu jsem pryč dát musel - byla nalepená na tom filtru a šla dolů s ním, ale nakonec myslím, že je to tak i lepší..teď jsou z nich docela normální digi. Ta čitelnost je opravdu dobrá - původně to byl jen takový pokus, myslel jsem, že koupím nějaký nový filtr, ale nakonec jsem spokojený i s tímto.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Díky za pochvalu :)  ..většinou se snažím dělat všechno na hodinkách sám a více méně se mi to i daří, ale u těch DW-6700 jsem tu někde četl, že stačí málo a senzor se zničí jen statickou elektřinou, tak jsem z toho měl strach.

Odesláno

Moje zkušenost je, že jsem zničil senzor na ATC-1000 jednou tak, že jsem potřeboval ještě jednou vyndat z hodinek modul, abych po předchozí opravě odstranil pár zrnek prachu, které se mi do hodinek dostalo. Nechtělo se mi vyndavat baterie (čti "byl jsem líný"), tak jsem senzor odpojil a poté připojil "pod proudem" a bylo to. Přestože předtím senzor fungoval, teď byl K.O. Jinak když vyndavam senzor, (na všech mě známých Casio je tvar senzoru stejný) tak se nikdy nedotýkám konce, který je směrem ven z hodinek a je z nějaké citlivé hmoty, jakoby silikonu. Vytlačuji ho ven směrem zvnitřku hodinek pomocí náplně do propisky (opačný konec, než kterým se píše !), ale šlo by to lecčim, co bude mít potřebný průměr a nebude to špičaté. Když se pak senzor dává zpátky, tak se musí ohlídat kam směřují kontakty, aby potom dosedly správně na modul a je to. 

V 14. 2. 2014 v 14:05, Chilliluk napsal:

Díky za pochvalu :)  ..většinou se snažím dělat všechno na hodinkách sám a více méně se mi to i daří, ale u těch DW-6700 jsem tu někde četl, že stačí málo a senzor se zničí jen statickou elektřinou, tak jsem z toho měl strach.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Díky za cenné informace, kdybych se jednou chtěl do toho pustit, už budu vědět jak na to :)

Taky se musím pochlubit dnešním novým přírůstkem, ke kterému jsem přišel jak slepý k houslím - na benzínce Wágnerce jsem šel platit benzín, když tu vidím klasický reklamní stoleček, u kterého slečna nabízí různé dárkové předměty za příslušné množství nakoupených cigaret značky Chesterfield..normálně bych tomu nevěnoval pozornost, ale už z dálky na mne svítily digitálky podobné těm od Casia - zlatá i stříbrná verze. Tak jsem si tedy 4 krabičky zakoupil, abych je získal - je to fake Casio A-158W. Funkčně úplně stejné, nápisy na pouzdře se trochu liší a nápis Casio chybí, ale je to skoro to samé. Pásek byl hrozně nekvalitní a modul uvnitř docela nakřivo, tak jsem je osadil páskem od Casia a modul porovnal, ale hodinky jinak vypadají i fungují dobře - dokonce jsem je podrobil zkoušce vodotěsnosti - absolvovaly se mnou sprchu a obstály bez ztráty kytičky. Na hodinky zadarmo docela dobré :) ...akorát že jsem si kvůli tomu pořídil originál na E-bay, abych mohl pak porovnat přesně rozdíly, takže se mi to stejně malinko prodražilo :)

post-12565-0-11545800-1392831363_thumb.jpg

post-12565-0-30852800-1392831364_thumb.jpg

post-12565-0-44451600-1392831365_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odesláno
  V 23. 2. 2014 v 10:37, Arkham napsal:

Pouzdro je kovový nebo taky plast?

na základě zkušeností bych to tipoval na probarvený plast

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Jasně, je to plast..kdyby byly z kovu, byly by lepší než originál, za který naše e-shopy chtějí přes osm stovek bez pošty :)

Odesláno

Když jsem se začal chlubit v quartzovým vlákně tak tady taky. Zase formou hádanky. První indicie: je to z kovu a je to hranaté....

Odesláno
  V 26. 2. 2014 v 17:43, t2 napsal:

Když jsem se začal chlubit v quartzovým vlákně tak tady taky. Zase formou hádanky. První indicie: je to z kovu a je to hranaté....

předpokládám, že to je něco od Casia s naznačenými lcd ručičkami?

Odesláno

Je to od casia ale nemá to ručičky. To v tom quartzovým vlákně je mimo soutěž. Tohle jsou čisté digi.

Malá nápověda: post-673-0-41360800-1393451349.jpg

Odesláno
  V 26. 2. 2014 v 21:49, t2 napsal:

Je to od casia ale nemá to ručičky. To v tom quartzovým vlákně je mimo soutěž. Tohle jsou čisté digi.

Malá nápověda: attachicon.gifxx20140226_123530.jpg

něco jako DBC 611 nebo DB 380? Fakt nevím...:-(

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Jasně, to jsou DBX-100..mám je zrovna na ruce a nedá se to nepoznat, škoda, že jsem to neviděl dřív, mohl jsem být první :)

Velká gratulace...teď teprve poznáš, co jsou to super digitálky a na všechny ostatní zapomeneš  :D

Odesláno

Jo jsou to DBX 100. Asi jsem špatně zvolil nápovědu....   

Ale mám s nima problém, modul reaguje na all clear ale ne na tlačítka. Aspoň že pouzdro je krom klávesnice velice hezky zachovalé.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Co myslíš tím all clear - myslíš reset? Tohle se mi s těmi tlačítky taky stalo..zkus se kouknout dovnitř, jestli je tam modul správně umístěn a jak jsou na tom kontakty tlačítek. Klávesnice funguje? Kdyžtak pošli fotku - jestli je tam nějaká hrozná klávesnice, bylo by lepší ji odstranit, může to totiž být taky tím - už se mi to stalo.

EDIT: můžeš ještě prozradit, kde a za kolik jsi je sehnal? Myslel jsem, že skoro všechny DBX-100 světa mám já :-)

Upraveno uživatelem Chilliluk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...