ana digi temp Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 CA-901 od váženého člena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 CA-901 od váženého člena Snad nejlepší kalkulačka všech dob (ten SHARP) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 To jo,taky toho se mnou prolezla, je to na ní i vidět. Vrátil jsem se k ní tak před pěti lety,nemohl jsem zvyknout na jiné, i když třeba vybavenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Před pár lety jsem dostal od své kolegyně matikářky hned 2 vyřazené. Stále fungují a já je opatruju jako oko v hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Už keď sa tu spomína model DBX 100, priložím aj sem scan z malého katalógu (poslali mi ho v apríli 1990). Môžte si pozrieť aj vtedajšiu cenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Jo jo, ten leták mam taky, bylo to hned po revoluci, tenkrát (vlastně dodneška) jsem jich bral vždycky od jednoho několik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Mne to chodilo z Hamburgu. Niektoré obálky som našiel v schránke otvorené. Na pošte musela byť zvedavosť preveliká. Inak v tom katalógu som prvykrát videl model s obežnými dráhami planét a Halleyovou kométou - model CGW-50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Jo jo, ten je tam taky, na jednom letáku dokonce zvětšenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Vytáhl jsem je z šuplíku poté, co sehnal baterii... Konec 80' let...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Nadherny kesselky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Tyhle měl koncem 80. let brácha. Dobře si na ně pamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Tak po čase zase něco opravdu pořádnýho do sbírky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Škoda, že je ta fotka tak rozmazaná, že nepoznám, co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 (upraveno) Dnes jsem se konečně dočkal LORUS BY SEIKO, celkem pěkné digi, vlastně se mi líbí hrozně moc, proto jsem po nich hned skočil. Na ruce o nich vůbec nevím, překvapila mě hodně ta váha-váží jen 35,49g jsem zvyklej na G-Shocky, takže na nějaký to rasování to nebude, mám je jen na kolo, běh, inline brusle. Ani jsem nevěděl, že se něco takového vyrábí/vyrábělo, neviděl jsem je nikdy u nás v žádné prodejně ani na shopech, nevím o nich vlastně vůbec nic, ani co a jak se s nimi dá měřit, na to musím teprve přijít. Sklíčko je plastové-zaoblené, rozměr samotného sklíčka je 29x25mm, číslice jsou velmi dobře čitelné, velikost displeje a celkově hodinek je pro mě akorát, ale rozměrově malé nejsou, což já vítám, ty čárečky nahoře v pravém rohu kolem těch 5 symbolů s tím běžcem atd. se pohybují/nabíhají. Potěší vodotěsnost 100m, tak to snad do bazénu vydrží, jak vydrží baterka to opravdu netuším. Připadá mi, že nebyli nošené, spíš někde leželi v tom plastovém pouzdru, řemínek je v perfektním stavu, jen na jedné dirce je vidět otlak od přezky, ošoupaný také nikde není, podle mě nenošeny, jen uskladněny i podle toho jak ještě sm.dí tou gumou-nejsou ještě pořádně vyvětrané . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. května 2015 uživatelem Standis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Vypadají slušně. Takový pěkný 90. léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 ta zmíněná 90. léta byla pro digi fajn. Velké, přehledné(a nebo ne, ale za to napěchované údaji) displaye, mnohdy v kovovém provedení atp. Taky ta cena tenkrát, já vím, ale prostě stýská se mi po "poctivých digoškách). V dnešní době už to jsou jen vyjímky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 ta zmíněná 90. léta byla pro digi fajn. Velké, přehledné(a nebo ne, ale za to napěchované údaji) displaye, mnohdy v kovovém provedení atp. Taky ta cena tenkrát, já vím, ale prostě stýská se mi po "poctivých digoškách). V dnešní době už to jsou jen vyjímky.souhlas. škoda, že třeba casio nedělá digi v kovu, přičemž celoocelových modelů ručičkových edifice jsou tři pr.dele a za dobrou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 ... ale prostě stýská se mi po "poctivých digoškách). V dnešní době už to jsou jen vyjímky. souhlas. škoda, že třeba casio nedělá digi v kovu, přičemž celoocelových modelů ručičkových edifice jsou tři pr.dele a za dobrou cenu. Mně to povídejte, chlapi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Lorusy nadherne ulozenky, dokonce podle fotek to vypada, ze maji podstatne kontrastnejsi displej nez Casio... Co vydrzi, to vydrzi, ja bych se ponoru a toboganu nebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se