Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak hodně radosti a spolehlivosti s hodinkami od dobře zvoleného seriózního prodejce!

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No, tuten modul 3172 řadím s modulem 3258 (PRW-2500) k vůbec nejlepším Pro Trekovým modulům. Taky se dávaly do superluxusních PRX-2000 a PRX-2500 !!

• Dát hlas 1
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Měl jsem jak PRW-2000, tak i PRW-2500 a byly to perfektní hodinky...ty 2500 se mi asi nakonec víc líbily, ale ty 2000 zase mají asi o něco lepší modul do vnitrozemí. Těžký si mezi nimi vybrat.

Odesláno

Jo asi jo, ještě jsem měl PRG-80, PRG-100, PRG-60, PRG-50, PRW-1300, PRW-1500, PRG-70, PRG-40. Zbylo mi už jen pár. Mezi nimi PRW-2500, ale ty zatím asi ještě nebudu prodávat.

Odesláno

Abych řekl pravdu, tak se v modulech ani v jednotlivých typech vůbec neorientuju a máte můj obdiv za Vaše vědomosti. No asi budu žít v nevědomosti a myslet si, že mám ty nejlepší.

Vlastně rád bych se zeptal na PRW 3000, jestli jsou dobré či nikoliv. Ty se mi líbí svým kompaktním rozměrem.

Odesláno

Noo, tak to ti zrovna neřeknu. Je to jeden z těch nejnovějších typů Pro Treků a neměl jsem je nikdy v ruce. Mají hlavně nějakej novej druh senzoru, ale nevim, na jaký bázi funguje a ani v čem je jinej.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tieto si chcem kúpiť, už som sa pre ne rozhodol, ale chcelo by to, aby si urobil rozsiahlejšiu recenziu, s rozsiahlym popisom funkcií, ich využívania, a vlastných skúseností :)

PRW6000 a nosi se paradne

Odesláno

Ja mam lumii a ta nejde s Garminem sparovat, takze to mam jako klasicke cislickove abc s gps, tak snad to nikoho neurazi tady:-))

U smatr watchvje mrtvo a nikdo by mi je tam nepochvalil:-)))

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem si udělal radost - CASIO ABC-30. Narazil jsem na ně úplně náhodou v hodinářství. Úplně nové se záručákem. Ležely tam asi už pěkně dlouho. Protože baterie byla vyybitá, tak ji ještě museli měnit. A za cenu 1680,- Kč jsem neodolal.

post-3282-0-85108100-1446020818_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...