Přejít na obsah

Grand Seiko Limited Edition ?10 Jahre Kaliber 9R?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Moser je odlišná cenová kategorie ;) A i tak si myslím, že Seiko je někde jinde :)

H.Moser & Cie. je hlavně jiná kategorie :) . Nezapomeň, že jsem Swissfil ;) .

Edit - smajlíci

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S cifrem si vyhráli, možná až moc, ale nějak mi nepasuje k pouzdru a tahu. Taky použití titanu upřednostňuji na vyloženě, ale vyloženě sportovních hodinkách, sem mi nejde. Strojku věnovali pozornost, aby ne když ho oslavují. Mně ta oslava nepřesvědčila. Ale mít je, jsem samozřejmě spokojenej parchant.

Odkaz ke komentáři

Vzhladom na pouzity kaliber mi ani ta prehnane podrobna stupnica nevadi. Pri kalibri s mensou nez obvyklou frekvenciou by to bolo skor usmevne. Tu si clovek moze pozriet a "zmerat" aj casti sekund bez toho aby mu to trhalo oci. Je ale fakt, ze by sa to hodilo do modelu so sportovym nadychom. A ano, aj tieto GS by som chcel...

Odkaz ke komentáři

Vzhladom na pouzity kaliber mi ani ta prehnane podrobna stupnica nevadi. Pri kalibri s mensou nez obvyklou frekvenciou by to bolo skor usmevne. Tu si clovek moze pozriet a "zmerat" aj casti sekund bez toho aby mu to trhalo oci. Je ale fakt, ze by sa to hodilo do modelu so sportovym nadychom. A ano, aj tieto GS by som chcel...

Prave ze prd zmeras ked to nie je chronograf. Keby tomu dali nejake vychytane sekundove indexy, tak su na velku pochvalu. Takto zbytocne zabili impresivny GS cifernik.

Mne sa proste tie struktury biju medzi sebou, aj ked si odmyslim prakticku nepouzitelnost tej stupnice.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...