Návštěvník Snow Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 (upraveno) Grand Seiko Limited Edition ?10 Jahre Kaliber 9R? zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/seiko-grand-seiko-limited-edition-10-jahre-kaliber-9r/ Upraveno 23. října 2014 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 hmm, krásnej titanovej SDorgasmus. Ten cifr zase bude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 cifernik tradicne husty, ale ta chronometrova stupnica s 1/4 sekundovou skalou je masturbacia, zbytocne to odvadza pozornost od inak perfektneho ciferniku a nema to ziadny zmysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Jak rychle jste zapomněli na číselníky H.Moser & Cie. I když musím uznat, pochopitelně se skřípěním zubů, že i tento japonský číselník má něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Ale nezapomněli, ale GS cifry (ručky, indexy) fakt umí a u limitek není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Jak rychle jste zapomněli na číselníky H.Moser & Cie. Moser je odlišná cenová kategorie A i tak si myslím, že Seiko je někde jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Ciferník opět úžasnej, barevná kombinace světlej cifr a modrá vteřinovka mě vždycky brala...ale instant má pravdu- ta stupnice je tam prostě zbytečná a navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 (upraveno) Moser je odlišná cenová kategorie A i tak si myslím, že Seiko je někde jinde H.Moser & Cie. je hlavně jiná kategorie . Nezapomeň, že jsem Swissfil . Edit - smajlíci Upraveno 23. října 2014 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Na to nikdy nezapomínám, nicméně já tohle kastování neuznávám. Kategorie je jen jedna - hodinky Pak tu samozřejmě jsou cenové rozdíly a velkovýrobci vs manufaktury vs skládači, ale to je asi tak všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 A já si myslím, že by si právě Ty to kastování vzhledem k "Chorobě jménem Seiko" uznávat měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Ja si myslim ze malajski chlapci zasluzia pochvalu a Moserovcom treba drzat palce nech im to dlho vydrzi a nemusia sklznut ku komercii. Stylom aj kvalitou sa mozu porovnavat s hocikym z velkej desiatky, a to je na tak fakticky mlady podnik velka vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 S cifrem si vyhráli, možná až moc, ale nějak mi nepasuje k pouzdru a tahu. Taky použití titanu upřednostňuji na vyloženě, ale vyloženě sportovních hodinkách, sem mi nejde. Strojku věnovali pozornost, aby ne když ho oslavují. Mně ta oslava nepřesvědčila. Ale mít je, jsem samozřejmě spokojenej parchant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 A leva ste na ciferníku našli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Mezi koncem vteřinovky a indexem 2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Vzhladom na pouzity kaliber mi ani ta prehnane podrobna stupnica nevadi. Pri kalibri s mensou nez obvyklou frekvenciou by to bolo skor usmevne. Tu si clovek moze pozriet a "zmerat" aj casti sekund bez toho aby mu to trhalo oci. Je ale fakt, ze by sa to hodilo do modelu so sportovym nadychom. A ano, aj tieto GS by som chcel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Mezi koncem vteřinovky a indexem 2? ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Vzhladom na pouzity kaliber mi ani ta prehnane podrobna stupnica nevadi. Pri kalibri s mensou nez obvyklou frekvenciou by to bolo skor usmevne. Tu si clovek moze pozriet a "zmerat" aj casti sekund bez toho aby mu to trhalo oci. Je ale fakt, ze by sa to hodilo do modelu so sportovym nadychom. A ano, aj tieto GS by som chcel...Prave ze prd zmeras ked to nie je chronograf. Keby tomu dali nejake vychytane sekundove indexy, tak su na velku pochvalu. Takto zbytocne zabili impresivny GS cifernik. Mne sa proste tie struktury biju medzi sebou, aj ked si odmyslim prakticku nepouzitelnost tej stupnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) Preto bolo zmerat v uvodzovkach. Vzhladom na reakcny cas nema zmysel pri mechanickych hodinkach merat casti sekundy. Chcel som tym povedat len to, ze pri pouzitom kalibri a stupnici dokazes okom odcitat cast sekundy. Upraveno 24. října 2014 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 super hoďky, řízná giloš, ale že by to byla ta nejlepší od seiko, to říct nemohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se