Jiribartl Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Původně jsem se šel podívat na nová monstra, ale tohle jsem nemohl přehlédnout, prostě nemohl. Téměř týden jsem o nich získával informace, získal jsem snad všechny možné, se kterými ve fotogalerii ovšem nechci unavovat. Snad až v recenzi ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Seiko me znova a znova umi prekvapit ... indexy jsou teda husty ....
Jiribartl Odesláno 26. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Nedá mi to se nepřipojit, měl jsem kdysi monstra, ale musím uznat, Seiko dělá pokroky ...
StanoBare Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Hodinky výborné, svojbytné. Len ak môžem poprosiť, ak budeš fotiť, zvoľ miernejšie pozadie. Tá kniha, plno farieb, odlesky, výrazná žltá = pôsobí to už trochu rušivo, aby si človek vychutnal detaily na puzdre a ciferníku.
McStinger Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Hodinky výborné, svojbytné. Len ak môžem poprosiť, ak budeš fotiť, zvoľ miernejšie pozadie. Tá kniha, plno farieb, odlesky, výrazná žltá = pôsobí to už trochu rušivo, aby si človek vychutnal detaily na puzdre a ciferníku. Pripájam sa. Aj ku gratulantom, výborné sú. Nech slúžia.
Návštěvník cecil Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Paráda gratuluji.Taky je mám model sun019 momentálně na meshi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Hodinky su nadherne, avsak bez gmt a bez kineticu by to bolo prave terno.
quest987 Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 to dělá ta fotka nebo jsou indexy tak vysoke?jestli jo tak to musi bejt naživo parada.
Chumpus Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 to dělá ta fotka nebo jsou indexy tak vysoke?jestli jo tak to musi bejt naživo parada.Jsou tak vysoký. Za ty prachy jsou zpracovaný fantasticky.
Jiribartl Odesláno 26. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Indexy jsou vysoké. Jinak GMT není tak markantní, a kinetik tak problematické, jak jsem dovygůglil
Návštěvník cecil Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 jo indexy jsou pěkné soudky,zpracování je špičkové opravdu krásné hodinky.Tady foto lumi.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník cecil Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 za zmínku ještě stojí parádní AR.
sect Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 (upraveno) Jsou super, ať to nemusím hledat, jaká je cena? Asi je nutně potřebuji..... Upraveno 26. října 2014 uživatelem sect
tano Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Ta lumi je bomba, gratuluji k hodinkam.
Návštěvník cecil Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 budu se těšit na recenzi kolegy,jeho model nemá tah a tak musím říci že samotný tah sun019 je jeden z nejlepších co Seiko dělá.Masivní,krásně leštěný v kombinaci s broušením a velice robustní jak samotná spona tak koncovky u pouzdra...
quest987 Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Jsou super, ať to nemusím hledat, jaká je cena? Asi je nutně potřebuji..... v koscomu nějakých 18 a pár drobných
tombed Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Epesní záležitost, všechno mi tam (jak se u nás říká) gro i szpiewa!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se