Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak jsem již napsal v zadání: Pouze pro ty, kterým nevadí poradit, případně do SZ zaslat odkaz klidně i na něco z čínské produkce. Nechci, aby se to zde zvrhlo jako v tematu založeném členem Šíma - jeho recenze čínských pilotek. Pochopím, pokud budou někteří členové mít "obavy" a před ostatními dlouholetými členy se stydět takzvaně "ztratit svou tvář" a proto rady klidně do SZ. Mně osobně je to zcela šumák a klidně se tady na čínské hodinky zeptám.

Tedy k zadání:

- Pro konkrétní záměr hledám hodinky typu B-Uhr. Konkrétně však hledám levné hodinky s centrální vteřinovkou, průměr 47mm, bez datumovky, ideálně modřené ručky, plné dýnko. 

- Důležitým kriteriem je absence popisů na ciferníku a taktéž absence jakéhokoliv popisu na dýnku. Jednoduše hodinky tohoto typu bez popisů na ciferníku a bez popisu na dýnku. Průhled nechci - pouze plné.

- Strojek / hledám levné hodinky / bude při troše dobré vůle asi Miyota 9015, 8215, ale nebráním se ani Seagullu ( což spíše předpokládám s ohledem na požadovanou nízkou cenu ).

- Cena to je důležitý parametr. Ticino jako zástupce levných pilotek vyjde dle strojku na 180-230$, ale já se potřebuji dostat níže, a to max. 120$ s poštou.  Pokud tedy víte o hodinkách v daném rozměru ( já našel pouze čínské pilotky s průměrem 55mm ) do této ceny, budu rád za odkaz.

Přikládám náhled ciferníku hodinek Ticino, aby bylo jasné o co mi jde. Dýnko u těchto hodinek, jakož u dalších, které jsem našel, obsahuje popisy, které tam mít nechci - bude se vytvářet vlastní.  Děkuji.

PS: případně by teoreticky mohly být hodinky s popisem po obvodu dýnka ( jak je to u náhledu na Ticino ), ovšem střed v dostatečné ploše musí zůstat prázdný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Asi jsem se špatně vyjádřil. Nehledám super hodinky za malé peníze, ale jde mi o to, že jsem nebyl schopen tento typ hodinek ve velikosti 47mm najít ( čistý ciferník, čisté plné dýnko - případně popis pouze po obvodu, centrální vteřinovka, modřené ručky, bez datumovky ). Proto jsem spoléhal na to, že někde zdejší bude mít větší štěstí a najde odkaz na takové hodinky. Já je v této ceně našel jen ve velikosti 55mm.

Návštěvník YPO
Odesláno

možná bych se obrátil na ty, kteří to již mají probádáné (s odkazem na první odstavec tvého prvního příspěvku) ..... tam to vidím na zaručené informace

Odesláno

Aliexpress .... Parnis ... Najdi slušnej obchod a pošli jim dotaz, zda ti jsou schopni vyhovět. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že jdou všeho schopní :-)

Odesláno

Jsi tady podle me dost dlouho, abys vedel, ze za 120 dolců s postou nejde koupit nic. Nic, co by melo alespon nadech nejake kvality, nejake znacky, apod. Hledej na strankach fejku a shitů, ale nevim, jestli to je téma na tohle forum :-(

Odesláno

ano, jsem tu dost dlouho na to, abych viděl, jak se tu několika lidmi udává směr v diskuzích a bohužel mnoho ostatních se proto raději nevyjádří . Podle mého je cokoliv, co se týká hodinek ( byť i hodinek čínských a takzvaně "neznačkových", které neporušují patent či nejsou padělkem v pravém slova smyslu ) tématem do tohoto fora. Fejk jsem zde nikde nezmínil, jelikož hodinky typu ( rozuměj správně TYPU ) B-Uhren nejsou chráněným vzorem a já nehledám hodinky, na jejichž ciferník natiskne čínský zaměstnanec Wang nápis A. Lange & Sohne a bude je nabízet za 120 dolarů.

Odesláno

Nevim, co znamena "jak se tu několika lidmi udává směr v diskuzích a bohužel mnoho ostatních se proto raději nevyjádří"! 

Jen jeste jednou opakuji, ze bys po nejake dobe stravene zde mel vedet, ze za 100 dolaru, tedy cca za 2000 korun vcetne dopravy a cla a mozna DPH se prakticky nedaji koupit kvalitni hodinky. To je vse. Vase agresivni retorika ve stylu Kibivraby je mi fuk :-)

Odesláno

Jsi tady podle me dost dlouho, abys vedel, ze za 120 dolců s postou nejde koupit nic. Nic, co by melo alespon nadech nejake kvality, nejake znacky, apod. Hledej na strankach fejku a shitů, ale nevim, jestli to je téma na tohle forum :-(

Seiko není značka, pětky nejsou hodinky a čára není zeď.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...