Daemonultimate Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 MIDO ? MULTIFORT Heritage Chronograph Limited Edition http://watchesseven.blogspot.cz/2014/10/mido-multifort-heritage-chronograph.html Mido předvádí svůj elegantní model MULTIFORT Heritage Chronograph na oslavu 80. výročí řady Multifort v limitované edici 999 kusů. Opět mě přesvědčili, že když chtějí, umí. S cenou to již taková radost nebude, ale při pohledu na tento chronograf s tím již předem počítám. Movement Automatic chronograph ETA Valjoux 7750 certified COSC chronometer, 13????30.00 mm, height 7.90 mm, 25 jewels, 28,800 A/H,INCABLOC and NIVACOURBE shock-absorber, gilt GLUCYDUR balance,ANACHRON balance-spring, NIVAFLEX NM mainspring.Finely decorated chronometer movement with blued screws,circular-grained bars, decorated oscillating weight with Geneva stripes and engraved Mido logo.Adjusted on 5 different positions for a high accuracy.Min. 48 hours power reserve.Functions HMS + Chrono + Day + DateTime: hour and minute hands.Small second indicator at 9 o?clock.Chrono: 60 second counter from centre,30 minute counter at 12 o?clock and 12 hour counter at 6 o?clock.Day and date at 3 o?clock.Case Stainless steel 316L with rose PVD treatment, ?44 mm, 3 pieces, sapphire crystal with an anti-reflecting treatment on both sides, screwed crown and case back,transparent case back to see the finely decorated and chronometer movement,Limited Edition xx/999 and serial number engraved on the case back,water-resistant up to a pressure of 10 bar (100 m / 330 ft).Dial Silver, vertical Geneva stripes, faceted indexes individually applied, day and date at 3 o?clock.Hands Diamond polished, 3 chronograph hands (central + 2 counters) in blued steelStrapBrown genuine calf leather strap with crocodile look andstainless steel folding clasp with rose PVD treatment.
kuncák7 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Když na ně koukám, tak začínám litovat toho, že jsem svá Mida chrono vyměnil. Pro mě moc pěknej kousek.
Kid_A Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 pvd - ne-e. 44 prumer - ne-e. jinak celkove jo-o.
cigi Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Mně by teda zajímalo, proč si koupit tohle a ne třeba carrery , chopardy, a další stejný chrona .......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se