financ Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 financjak to vidíš s těmi letopočty na konci křídel, nestálo by to za to?Nebo alespoň za hlasování? Mě fakt přijde, že tohle je poslední perlička na dně, která tomu chybí.*Jinak jsem již pro zasílání peněžní zálohy v nejbližším čase. **Vox populi, vox Dei. Hlasování myslím netřeba, podle probíhající diskuze to nevypadá. Přinejhorším demokratický rozhodnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Bych to udělal takhle Velmi dobré, jsem také pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Tak za mne letopočty jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Vypadá to dobře,takže klidně joo.Letopočty neé. Už jsem se k tomu jednou vyjádřil.Mám prostě pocit,že už by tam bylo poněkud "přečísilkováno". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 To dýnko vypadá zajímavě. Mě se to líbí i v tomto provedení a pokud tam budou letopočty tak se přizpůsobím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loco1976 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) 1. financ2. people3. juno4. Zdeneli5. sashator6. Kasper7. PaloZV8. YENKEE - kontakt cez PaloZV9. obchodnik-o10. parnistroj11. Dzos12. Thor13. Michal Petrán14. huhu4d15. cobra7916. Peter Velký17. Jörg8X18. pinkoid19. Vjace20. Klingac21. ava22. Baldic - 323. Zorrn24. sluniq25. tommi26. varjag27. sibir28. Vjace29. Frantik30. Vojta131. ondralbc32. Denjl33. Alexion34. gooseman35. Ondřej7136. jebiga37. rara38. Lu.ck39. Popik40. martin15141. LovecK42. df-otto43. sect44. Sedlin45. df-otto - druhý kus46. Flipik47. eloga48. Funthom9549. Sborez50. bobiNáhradníci:51. Sborez - druhý kus52. corwin53. Bedan54. Vojta1 - druhý kus55. hedonista56. bedan57. papen58. honda59. Loco1976 Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem Loco1976 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Poslední návrh dýnka- ANO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) Když tak koukám na velmi vkusnou podobu dýnka s uvedeným výročím 75 let, které je bezesporu stěžejním motivem všeho a na druhou stranu limitka k takové poctě je "jenom" padesátikusová, tak bych limitku uzavřel na rovných pětasedmdesáti kusech a bude to kultovní Číslo je to bezesporu fantastické a jistě i padesátka předčila očekávání, ale mohlo by to vyjít, když vidím frekvenci přihlašování nových zájemců. Zvažte to A jinak říkám moc dobrá práce. Povedlo se. Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem neus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Za me taky v pohode, ten posledni financuv navrh dynka. Moc pekny a jeste trochu vyvazenejsi než predchozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 dýnko na hodinkách standardní dýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Když vidím ten rozdíl, zvládne to vůbec Davosa? Nebo dynko bude dělat někdo jiný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 nepočítám že to bude vypadat jak rytina na limitkách IWC. Zítra se to posílá do Davosy a uvidíme co na to řeknouGravírka by to mohla zvládnout v přijatelný kvalitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Výrobní číslo hodinek bude vevnitř v dýnku, nebo tam nebude vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Výrobní číslo hodinek bude vevnitř v dýnku, nebo tam nebude vůbec. nepočítal jsem s nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu.ck Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Když vidím ten rozdíl, zvládne to vůbec Davosa? Nebo dynko bude dělat někdo jiný?Přesně tohle mne taky napadlo... Hlavně ty jejich "nápisy" jsou negativní, ale náš návrh pozitivní, vystouplý (nevím jestli to má nějaký spešl výraz). Každopádně je to nejvyváženější návrh. Info o WR apod. tam někde bude? Pokud by to nebylo po celém obvodu tak to design rozhodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Přesně tohle mne taky napadlo... Hlavně ty jejich "nápisy" jsou negativní, ale náš návrh pozitivní, vystouplý (nevím jestli to má nějaký spešl výraz). Každopádně je to nejvyváženější návrh. Info o WR apod. tam někde bude? Pokud by to nebylo po celém obvodu tak to design rozhodí. Na to jsem přesně myslel, dýnko je nádherné, odvedli jste super práci. Všechny jiné nápisy výrobní číslo, WR a pod. bych směřoval dovnitř dýnka, nebo je raději vynechat, protože tento návrh by těmito údaji byl zcela zničen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Ty vizualizace vypadají luxusně, až se bojím, aby neměl Financ pravdu, že to předčí výslednou skutečnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 hodinky to budou pěkný. Teď to půjde do Davosy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Už aby to bylo, odvádíte skvělou práci, tak snad to v Davose úspěšně zhmotní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 borci, kloubouk dolu! tahle limitka vypada carokrasne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se