Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle by u Davosy taky neproslo?

attachicon.gifDavosa_indexy_1_5mm.jpg

Je to v podstate variace na navrh parnihostroje.

je to v podstatě variace na první návrh, jen jsou menší indexy. Tohle se mi nelíbi, lumi je na obvodu moc a tahá to tam pozornost. V Davose jsou ddalší návrhy, uvidíme jak se k tomu postavi.

Jen bych chtěl upozornit, tohle není Elton který dela všechno zadarmo. V určitém okamžiku by nám nase pozadavky na úpravy mohly začít zvedat cenu.

Odesláno

Já bych raději oželel svícení, než zprasit design ciferníku. Co mi příjde ještě průchodné je šířka pětiminutových indexů 0,6 mm, pokud Davosa říká ne, tak nesvítící.

Odesláno

Zdravím. Takže jaké provedení je vlastně reálné a jak to vidí DAVOSA?

Viz Financův příspěvek: V Davose jsou další návrhy, uvidíme jak se k tomu postavi.

Návštěvník eloga
Odesláno

doufám jen, že to dobře dopadne  a konečná cena nepřeleze max. +20% kalkulované ceny. I tak to případně bude skvělé.  :notworthy:

Financ dík za zprávy.

**

Odesláno

doufám jen, že to dobře dopadne  a konečná cena nepřeleze max. +20% kalkulované ceny. I tak to případně bude skvělé.  :notworthy:

Financ dík za zprávy.

**

Doufám, že to v Davose nečtou... ;)

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

to případné zvýšení naznačil Financ. :photo:  :photo: já to jen přebírám, jinak je mi to fuk, já to snesu,  :notworthy:

**

Upraveno uživatelem eloga
  • po 2 týdnech...
Návštěvník eloga
Odesláno

žádný zprávy - dobrý zprávy, to znamená že se Financ snaží, pokud se nemýlím a že  hodinky budou. Asi tak, komu tohle  nestačí, musí čekat na další zprávy..... :photo:  :photo:  Hlavně klid, však ono to dopadne. Já myslím, že ať je  to pro kohokoliv příjemné či nepříjemné, že Financ dělá co se dá. Vždyť je to jeho dílo a jeho vizitka.

**

ok  :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...