daur Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Moc hezký článek.Zde odkaz https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=420449&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 také jsem četl, člověk se i po těch létech musí zase dozvědět něco nového, co se tady zamlčovalo a nakonec ani nevědělo.Tohle bych snad nazvai příběh opravdového českého člověka. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Sladká Francie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Chtěl jsem se Vás zeptat , dostali jste již od Maria fakturu za hodinky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Ke mně zatím faktura nedorazila. Odesláno z mého LG-D802 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Taky nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Taky nic. Uz jsem mu i psal, po mesici a bez odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Také nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 FA mám v maile, prepáčte, bol som v nemocnici - idem rozposielať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 V pohodě, to samozřejmě chápu.Klídek ,hlavně zdraví . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Mne uz ani nemusis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Tak to me opravdu mrzi, ze jsem tu ty cca 2 roky nebyl......hodinky krasne, zavidim (v dobrem) Kdyby se jich nekdo chtel zbavit (coz necekam teda) tak mam 100% zajem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Tak schvalne panove, kolik nabidek jste uz dostali k prodeji ?U me zatim posledni nejvyssi je 30k. Odpoved byla samozrejme jasna...MOJE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 :eek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Skusil jsem modrý race řemen.Podle mě jim fakt nejvíc sedí řemen - a to hnědý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Podle mě jim fakt nejvíc sedí řemen - a to hnědý To máš pravdu ,já pro něj hlasoval ,ale vyhrál černý a to nemohu skousnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 JJ,bohužel .Já byl taky pro hnědý(Ref:84),co naděláš . Skoro každý tam nacpal černý(ref.56),a většina z nich možná nyní shání hnědý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Hnědý jen Nej Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Kdyz hnedy, tak jedine HIRSCH Lucca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 No dobre, tak muzou bejt i jiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se