Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kto od nas poskytol svoju limitku do aukcie?

Som zvedavy za kolko sa preda

https://www.facebook.com/events/1332721203446062/

Citovat

...V rámci hodinárskeho fóra Chronomag sme sa rozhodli vzdať im hold vytvorením limitovanej série mechanických hodiniek v počte 54 kusov. Spojili sme sily so švajčiarskou spoločnosťou Davosa a po 2 ročnom úsilí uvádzame hodinky na svetlo sveta...

Odesláno

Tak dneska téměř 5 hodin na řemenu.Řemen se mně zdá dost tvrdý a tím pádem nepoddajný,na ruce ne zrovna příjemný.A to jsem vyzkoušel 3,4,dokonce i 5 dírku.Cifr je parádní,ručky se mi líbí.Luminiscence žádná sláva,ale s tím se dalo celkem počítat-yes.Přes lupu nanesení lumi,hmm .... Dynko-rytina i přes folii O.K.-pěkné. Pouzdro ? Asi jsem už navyklý na něco jiného .Korunka mohla být asi taky přeci jen jiná.Toť můj os. mini názor.Hmm,asi si budu muset založit chlubící vlákno,tam bych si mohl koneckonců v podstatě cintat jak chci :lol2: .

Mno,možná zkusím koupit ještě nějaký kvalitní kožený pásek (hnědý),třeba to bude potom lepší a na ruce přijatelnější.Je pravda,že řemen na hodinkách nenosím dobrých 30 let ,tak jsem mohl odvyknout :) .Pravděpodobně je prozatím uložím do sejfu k zimnímu spánku nebo půjdou k jinému páníčkovi ( lákavou nabídku už jsem měl). Tak uvidím :).

Howgh.

post-27300-0-70959100-1480860038_thumb.jpgpost-27300-0-90641400-1480860070_thumb.jpg

Odesláno
  V 4. 12. 2016 v 14:05, bobi napsal:

Tak dneska téměř 5 hodin na řemenu.Řemen se mně zdá dost tvrdý a tím pádem nepoddajný,na ruce ne zrovna příjemný.A to jsem vyzkoušel 3,4,dokonce i 5 dírku.Cifr je parádní,ručky se mi líbí.Luminiscence žádná sláva,ale s tím se dalo celkem počítat-yes.Přes lupu nanesení lumi,hmm .... Dynko-rytina i přes folii O.K.-pěkné. Pouzdro ? Asi jsem už navyklý na něco jiného .Korunka mohla být asi taky přeci jen jiná.Toť můj os. mini názor.Hmm,asi si budu muset založit chlubící vlákno,tam bych si mohl koneckonců v podstatě cintat jak chci :lol2: .

Mno,možná zkusím koupit ještě nějaký kvalitní kožený pásek (hnědý),třeba to bude potom lepší a na ruce přijatelnější.Je pravda,že řemen na hodinkách nenosím dobrých 30 let ,tak jsem mohl odvyknout :) .Pravděpodobně je prozatím uložím do sejfu k zimnímu spánku nebo půjdou k jinému páníčkovi ( lákavou nabídku už jsem měl). Tak uvidím :).

Howgh.

attachicon.gifřRAF.jpgattachicon.gifRAF.jpg

Jo remen je tuhej, ale zase je to kuze tas se za chvili vytvaruje a zmekne - ale je fakt ze chci tez poridit hnedej kvalitnejsi. Lupou je zkoumat nebudu, na oko to vypada dobre - moc teda lumi nesviti, ale s tim jsem pocital. Celkove mi prijdou za tu cenu jako dobry hodinky - a to ze je to limitka s (pro me) zajimavou symbolikou je uz jen bonus navic.

Odesláno

Londoner:  však v pohodě,jen moje os. postřehy.Orig. řemen mně prostě nesedí,že časem trochu změkne a "hodí tvar" na tom nic moc nemění.

Cifr+dynko (rytina) je na druhou stranu perfekt.No a ta symbolika (L.E.) nemá samozřejmě chybu.Kvůli tomu jsou také (prozatím) ještě doma. Celkově určitě dobrý ... :smile_anim:

Maxel: - vítej v klubu.Řemen co má Ondra vypadá super a je od Zrna.Což ti určitě potvrdí sám :)

Odesláno
  V 4. 12. 2016 v 18:53, bobi napsal:

Londoner:  však v pohodě,jen moje os. postřehy.Orig. řemen mně prostě nesedí,že časem trochu změkne a "hodí tvar" na tom nic moc nemění.

Cifr+dynko (rytina) je na druhou stranu perfekt.No a ta symbolika (L.E.) nemá samozřejmě chybu.Kvůli tomu jsou také (prozatím) ještě doma. Celkově určitě dobrý ... :smile_anim:

Maxel: - vítej v klubu.Řemen co má Ondra vypadá super a je od Zrna.Což ti určitě potvrdí sám :)

Jo jasny a zvlast kdyz jsi zvyklej na lepsi tak je jasny ze tyhle Davosy jsou proste takovy obyc no (myslim pouzdro treba). A jo ten origo remen je nic moc (btw skoro stejne nic moc jako na novejch Fortisech co stojej 3x tolik) a taky budu kupovat jinej, hlavne teda kvuli barve v mym pripade ponevadz hneda jim pujde lip dle meho.

Odesláno
  V 4. 12. 2016 v 14:05, bobi napsal:

Howgh.

Mám to prakticky stejně. Nápad, symbolika, ciferník a dýnko na jedničku. Ručky o.k. Pouzdro mě bohužel zklamalo, je takové ... nijaké, jakoby nedodělané, skoro polotovar. A nanesení lumi - no comment :thumbsdown_anim:. Něco jako ruční práce opilých číňanů. Korunku nehodnotím, s tou jsme počítali. Řemen jsem nezkusil. Takže tak. A přiznám se, že mě hlodá myšlenka, zda si je ponechat nebo pustit dál. Nemám možnost srovnání s ostatní produkcí Davosy, jestli to je jejich běžný standard nebo ne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...