Přejít na obsah

Davosa - pilotky RAF

Doporučené příspěvky

na tohle se fakt nedá reagovat jinak, než že tvoje tykev mi za ban nestojí...

Škoda, že se tu většina lidí neumí chovat jako lidi a na úrovni s vážností, kterou si tato limitka zaslouží, nebo spíše důvody a výročí, které vedly k jejímu uspořádání.

**

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale měl bych pro vedení limitky návrh, aby se tu vždy neschylovalo k podobnému informačnímu šumu jako v případech dotazů od pípla, aby tu vždy s koncem kalendářního měsíce informovali osazenstvo o všem novém automaticky, na výši a bez uštěpačných poznámek ze všech stran. Doufám, že předpokládaná hodnota hodinek a provedení snad stojí za to, aby tu byl klid a příjemné očekávání více než jen hloupá a zbytečná nervozita. Díky za pochopení.

**

Odkaz ke komentáři

Elogo, moc nechapu proc delas dusno. K letcum mam uctu, proto jsem tu, ale kvadro si pred ctenim vlakna na sebe neberu. A jestli jsi cetl neco o letcich za WV2, vis ze humor a nejvic ten cerny a kanadsky byl jejich denni chleba, zbran proti stresu. Jejich slovnik by nam zde na foru neprosel pres adminy a nasi vaznosti by se asi vysmali. Byly to Chlapi ne citlivky se smyslem pro etiketu.

K tomu dalsimu, nevidim duvod aby nam tu financ psal zpravy typu...zatim se nic nedeje.... Vzhledem k jeho reputaci a historii zde ma moji plnou duveru a verim, ze kdyz ma co napsat, napise. Nedelejme tady z toho materskou skolu.

Jinak, me se to dynko moc libi, uz se na ty sedlinovo "plameny" tesim :-) . Dik!

Odkaz ke komentáři

dobrej for, jestli sem čet...., to sem teda čet, to si piš, už je to hodně dávno, ještě za komoušů, proto bych se nerad této limitky jen tak vzdával. A pokud jde o dusno, obracej se na jiné místní  potenmtáty, mě do toho netahej, není důvod. Ovšem bránit se proti blbosti druhých je normální.

**

Odkaz ke komentáři

OK, tím líp, jsme na tom podobně. Já jen že napsat že "se tu většina lidí neumí chovat jako lidi a na úrovni" je trochu silný kafe, může tě někdo konkrétní vadit, ale celkově je toto fórum zdaleka nejlepší co jsem zažil, co se týká úrovně místních členů. Divim se, že tolik přispíváš, když je tady většina členů takovej póvl.

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

varjaj

hele radši toho nechme, tohle špičkování kvůli každé ne dobře pochopené myšlence nebo ptákovině nemá význam.

Za póvl, jak ty píšeš, toto forum nepovažuju,ale mohlo by to být lepší. Předpoklady by byly, třeba tahle limitka.

Rád bych se jí dočkal i přesto, že je to náročné čekání.... :photo:  :photo:  

**

Financ - sorry.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...