financ Odesláno 14. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Ukázka technologie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Myslím, že to vypadá dobře, tak nějak jsem si to představoval. Dobrá práce kluci.....už se těším na vzorek cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Mame uz nejake tie termity? Opytajte sa prosim za mna financa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 ciferník ještě bude oříšek, řeším tam jeden technologický problém. A taky po nás chtějí odstín v pantone, sám to netrefím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Vypadá to dobře, už aby to bylo - akorát nechápu, jak někdo pořád stahuje kalhoty daleko od brodu. Už na začátku bylo jasné, že představa je jedna věc a realizace věc druhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Vypadá to dobře , jěstě plameny a bude to velká paráda .Jsem zvědavý na ciferník . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Moc hezke, mozna lepsi nez s plameny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) "křídla", vy plameni Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 proč ten smích? tady lidi dělaj co se dá a von se tomu směje, ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 proč ten smích? tady lidi dělaj co se dá a von se tomu směje, ** "křídla", vy plameni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) na tohle se fakt nedá reagovat jinak, než že tvoje tykev mi za ban nestojí...Škoda, že se tu většina lidí neumí chovat jako lidi a na úrovni s vážností, kterou si tato limitka zaslouží, nebo spíše důvody a výročí, které vedly k jejímu uspořádání.** Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Ale měl bych pro vedení limitky návrh, aby se tu vždy neschylovalo k podobnému informačnímu šumu jako v případech dotazů od pípla, aby tu vždy s koncem kalendářního měsíce informovali osazenstvo o všem novém automaticky, na výši a bez uštěpačných poznámek ze všech stran. Doufám, že předpokládaná hodnota hodinek a provedení snad stojí za to, aby tu byl klid a příjemné očekávání více než jen hloupá a zbytečná nervozita. Díky za pochopení.** Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Elogo kliiid a jinak vybornej napad!!! Podporuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Elogo, moc nechapu proc delas dusno. K letcum mam uctu, proto jsem tu, ale kvadro si pred ctenim vlakna na sebe neberu. A jestli jsi cetl neco o letcich za WV2, vis ze humor a nejvic ten cerny a kanadsky byl jejich denni chleba, zbran proti stresu. Jejich slovnik by nam zde na foru neprosel pres adminy a nasi vaznosti by se asi vysmali. Byly to Chlapi ne citlivky se smyslem pro etiketu. K tomu dalsimu, nevidim duvod aby nam tu financ psal zpravy typu...zatim se nic nedeje.... Vzhledem k jeho reputaci a historii zde ma moji plnou duveru a verim, ze kdyz ma co napsat, napise. Nedelejme tady z toho materskou skolu. Jinak, me se to dynko moc libi, uz se na ty sedlinovo "plameny" tesim :-) . Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 naco tolko stresu? vsetko chce svoj cas, ked ma financ nejaku aktualnu spravu tak ju tu zverejni, netreba ho snad nahanat, je to aj v jeho zaujme ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) dobrej for, jestli sem čet...., to sem teda čet, to si piš, už je to hodně dávno, ještě za komoušů, proto bych se nerad této limitky jen tak vzdával. A pokud jde o dusno, obracej se na jiné místní potenmtáty, mě do toho netahej, není důvod. Ovšem bránit se proti blbosti druhých je normální.** Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) OK, tím líp, jsme na tom podobně. Já jen že napsat že "se tu většina lidí neumí chovat jako lidi a na úrovni" je trochu silný kafe, může tě někdo konkrétní vadit, ale celkově je toto fórum zdaleka nejlepší co jsem zažil, co se týká úrovně místních členů. Divim se, že tolik přispíváš, když je tady většina členů takovej póvl. Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Sorac za pozdní reakci, peopla mam na ignore listu.vzorek, ukázka jak by to vypadalo laserem.Já to takto beru. Líbí se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 varjajhele radši toho nechme, tohle špičkování kvůli každé ne dobře pochopené myšlence nebo ptákovině nemá význam.Za póvl, jak ty píšeš, toto forum nepovažuju,ale mohlo by to být lepší. Předpoklady by byly, třeba tahle limitka.Rád bych se jí dočkal i přesto, že je to náročné čekání.... **Financ - sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se